Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מושב נהג - סיטרואן C5 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ישנה דרך או אם מישהו מכיר רפד רכב שיכול לתקן את מושב הנהג ברכב הנ"ל? חיפשתי בכמה פירוקיות. מצאתי שני מושבים אבל עם אותה בעיה - הספוד בצד שמאל של המושב מתרכך ושוקע. זו כנראה תופעה בכלי הרכב הללו. הייתי אצל שלושה רפדים (שונים, כמובן) שאמרו לי שבשונה ממושב רגיל, במושבים הללו הספוג של המושב מודבק לריפוד (מגיע כך מהיצרן) ועל כן אינם יכולים לפרק את המושב ולתקנו. יכול להיות שזה מצריך קצת יותר עבודה מתיקון רגיל ולכן אין להם חשק לעשות את זה, על כן, אם מישהו מכיר רפד רכב "אומן" שניתן לפנות אליו, אשמח אם תפנו אותי. בנוסף, אם מישהו נתקל בפרוקיה ברכב כזה, אשמח אם תודיעו לי (איפה שזה לא יהיה, הארץ לא כזו גדולה).

פורסם

אני שיפצתי את הכסא של ה307 שהיה לי בדיוק בגלל אותה סיבה,החליפו את הספוג בפנים ,ולאחר מכן הכסא היה כמו חדש.

תרים טלפון לאובידה ארט בנתניה.

פורסם

כמו שכתבתי, הייתי אצל מספר רפדי רכב, ביניהם כמובן הרפד שהציע רפי לין, קיבלתי את אותה התשובה, שלא ניתן לתקן מכיוון שהספוג של המושב מודבק לריפוד

פורסם

בדקת את האפשרות לרכוש כרית חדשה? מלובינסקי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אין ולא מייצרים או אין ולא מוכנים להביא?

פורסם

מה 8 הספרות האחרונות במספר השלדה?

• תוכן חדש...