Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם



מדובר ברכב פורד s-max, שנת 2013. מנוע 2000 סמ"ק 202 כ"ס ו30.6 קג"מ בהחלט לא רכב קטן אבל תמיד הרגיש חזק בכביש ולא היה חסר כוח.

 

הרכב עם 155,000 ק"מ, תמיד מטופל בזמן (לפני 5000 הוחלפו שמנים ופילטרים) ורק חלקים מקוריים.

 

כבר תקופה ארוכה שיש תופעה מוזרה אחרי תדלוק. צריך שלוש פעמים לתת סטרטר ארוך, רק בפעם השלישית לבסוף הרכב מניע וגם אז מגמגם למשך 30-60 שניות עד שמסתדר.

כמו כן בתקופה האחרונה הרכב לא סחוב טוב, לא מפתח כוח ותאוצה מעל ה3000 סל"ד. (טורבו נכנס לעבודה והשעון מראה שיש גדישה).

 

כמו שאמרתי הרכב שמור ומטופל, ולאחרונה הוחלפה משאבת דלק מקורית + צמת החשמל וניקוי מצערת, אך הבעיות עדיין קיימות: לאחר תדלוק + סחיבה.

 

 

אשמח לחוות דעת, או נקודות לבדיקה.

wink.png

פורסם (נערך)

בס"ד

 

99%, החלפת הרכיב הזה[emoji116], תפתור לך את בעיית ההנעה הקשה, אחראי על מניעת בריחת אדי דלק החוצה ממיכל הדלק לאוויר החיצון. 47e73e4de96f1b6355dc274b9b615e89.jpg

 

לגבי בעיית הסחיבה, ככל הנראה מחשב הרכב מגביל אותך משום מה, צריך להתחבר עם סורק ולבדוק.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי rotemb

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

×
×
  • תוכן חדש...