Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הרכב פורד פוקוס 2009 מנוע 2000

הופיע לי פתאום באמצע נסיעה רגועה בכביש פתוח נורת מנוע.

חיברתי רכיב אנג'י (obd2) וזה מה שקיבלתי:

Screenshot_20190831-030635_Engie.jpg

הרכב נוסע בסדר גמור ואני לא מרגיש איזה שינוי כלשהו,

מה משמעות התקלה הזאת ולמה היא קשורה?

תודה לעוזרים

פורסם
הבנתי, תודה. אני אעזור בכנופיה.

במידה וניקוי לא עוזר, מה העלות הצפויה להחלפת השסתום הזה?

אם לא יעזור הניקוי אז מקסימום תשלו מיספר שילדה נאתר לך את המקט של השסתום וקישור אליו .

פורסם

מחקתי את התקלה עם tourqe pro ובינתיים היא לא חזרה (לא נסעתי עם הרכב אבל הנעתי אותו לכמה דקות)

אשמח לשמוע מה דעתכם , האם מסוכן לנסוע עם הרכב ככה? האם זה ידפוק לי את המנוע?

אני נוסע פעם בסופש כ-100 קילומטר (שדרות - ראשון לציון וחזור) .. מניע את הרכב פעם בשבוע

פורסם

ממש לא מסוכן לנסוע כך זה לא מיכלול בטיחותי. תפקידו של השסתום הוא להחזיר גזים רעילים מסעפת הפליטה דרך סעפת היניקה לשריפה חוזרת ובכך להקטין את זיהום האויר. לעיתים בשל טינופת ומישקעים שהשסתום קולט הוא ניתפס פתוח ואז מתחילות בעיות וואקום בסרק וזה יהיה מורגש. נכון לעכשיו ניראה שזה לא המצב שלך ולכן תמשיך לעקוב ואם זה יחזור הנורה תפרק ותנקה אותו הייטב.

פורסם

עבר שבוע מאז שנדלקה לי הנורה, נסעתי אתמול לים המלח, 500 ק"מ של עליות וירידות,

האוטו נסע טוב, הנורה לא נדלקה שוב, וצריכת דלק הייתה בסדר במשאבה( 12.5 )

אפשר להתעלם מהנורה שנדלקה שבוע שעבר?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...