Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היום בבוקר נדלקה בלוח השעונים (במד הסל'ד למעלה מימין, ציור של נורה הפוכה בכתום) נורת התראה על תקלת אורות.

בסריקה סביב הרכב נראה שכל הנורות תקינות (אורות דרך, אור אחורי, אתות, נורות צד).

יש רעיונות מה יכול לגרום לה להדלק ?

עוד אינפורמציה - למיטב ידיעתי לא הוחלפו נורות לאחרונה ואין בה כל מיני נורות לד למיניהן.

עוד עוד אינפורמציה - לפני מספר ימים הצופר הפסיק לעבוד. הפיוז שלו תקין. לא נראה לי שיש קשר (במיוחד שנורת התקלה נדלקה רק היום).

כל רעיון יתקבל בברכה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה רפי.

ירדתי לבדוק. כולן דולקות אבל אחת הקדמיות דולקת הרבה יותר חלש מאחותה. ייתכן וזו התקלה ? אם כן - נחליף נורה בהזדמנות.

פורסם

תבדוק גם איתותים, נוריות ערפל / רברס וכו'

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם (נערך)
תודה רפי.

ירדתי לבדוק. כולן דולקות אבל אחת הקדמיות דולקת הרבה יותר חלש מאחותה. ייתכן וזו התקלה ? אם כן - נחליף נורה בהזדמנות. - במידה והמגע לא תקין ייתכן שזו הסיבה.

תבדוק מנורות של אור בלימה וגם רוורס.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

-- ^ --

המגע נראה תקין, אבל כשיהיה יותר זמן אבדוק לעומק.

בלימה ורוורס אבדוק בהזדמנות. תודה שהזכרת. (נורית רישוי ונוריות צד נבדקו ונמצאו תקינות).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

-- ^ --

עזוב אותך מפייפל ! כבר אין אמון כאן ? אם חשבון הבנק שלך בזכות, אז פשוט תעביר לי בפרטי את פרטי החשבון + דוגמת חתימה. אני אדאג לשאר .....

• תוכן חדש...