Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האצ'בק משפחתי תקציב 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חייל משוחרר רוצה לקנות רכב עד 40k

רכב די חזק עם מראה צעיר, עדיפות להאצבק ודי חסכוני בדלק וטיפולים..

ראיתי כמה רכבים ואשמח אם תגידו לי איך הם, למי שיש/היה את הרכב.

1- הונדה סיוויק האצבק 2012 אוט'

2- אופל אסטרה Engoy 1.4t 2012 אוט'

3- מיצובישי ספורטבק 1.8 2012 אוט'

מאזדה 3 ספיריט האצבק אוט' 2012.

תודה

פורסם

תקנה מאזדה 2.0 . היא מהנה לנהיגה ( יותר מהונדה ומיצובישי ) וללא סימן שאלה לגבי האמינות כמו אופל. אבל המחירים של ספיריט יחסית גבוהים.

אחריה סיוויק.

מיצובישי ספורטבק לא מרגיש חזק ( יחסית ל 140 כ"ס שרשומים על הנייר ) בגלל הגיר הרציף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

על האופל הייתי מוותר, היא לא חסכונית, לא אמינה, ולא תהיה זולה לאחזקה.

הלנסר היא הבחירה ההגיונית עם מחיר רכישה נוח, ועלויות אחזקה סבירות.

ההונדה תהיה יקרה יותר לאחזקה מהמיצובישי.

המאזדה תהיה יקרה לרכישה וסבירה באחזקה.

אף אחד מהדגמים לא יותר מדי חסכוני בדלק, בסביבות 11 ק"מ לליטר בממוצע.

בדוק עלויות ביטוח לשלושת הדגמים לפני שתרכוש להערכתי הזולה ביותר לביטוח תהיה הלנסר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אם אתה מתחת לגיל 24, רק לחשוב על ביטוח מקיף להונדה/למאזדה היה עושה לי סחרחורות בראש- תקבל מחירים באיזור ה 8-9K לשנה.

הן מכוניות טובות מהמיצובישי אבל יכול להיות שהביטוח של האחרונה יהיה זול יותר אם כי היא צמאה יותר לדלק (אף אחת מהשלוש הללו לא חסכונית בדלק דרך אגב) וכמובן,שעל אופל וחברותיה הייתי מוותר מראש.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אם אתה מתחת לגיל 24, רק לחשוב על ביטוח מקיף להונדה/למאזדה היה עושה לי סחרחורות בראש- תקבל מחירים באיזור ה 8-9K לשנה.

הן מכוניות טובות מהמיצובישי אבל יכול להיות שהביטוח של האחרונה יהיה זול יותר אם כי היא צמאה יותר לדלק (אף אחת מהשלוש הללו לא חסכונית בדלק דרך אגב) וכמובן,שעל אופל וחברותיה הייתי מוותר מראש.

ואיך המיצובישי?

פורסם (נערך)

מה שמפריע במיצובישי זה התחלת נסיעה כבדה ( בגלל גיר רציף ) ורעשי מנוע חזקים מדי בתאוצה ( בגלל אופי פעולה של אותו הגיר ). בהמשך ( תאוצת ביניים ) כן מרגישים שהרכב חזק.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...