Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים כמו שכתוב ישלי סיוויק 2003 ישנה שעבדה כמו לוחמת וקצת עייפה, היא התחילה לעשן ולאכול שמן, המוסכניק הציעה לי להתחיל להשתמש בשמן עם תוסף "דבש" בכדי שהרכב לא יעשן ולא יאכל כלכך הרבה שמן.

יש המלצות לתוסף כזה שיהיה איכותי וטוב בכדי שהרכב לא יאכל כמעט שמן ולא יעשן שלא יעצרו אותי בגלל עשן פשוט תודה לעוזרים.

פורסם

אם כרגע הרכב אוכל שמן ומעשן,אז בסופו של דבר כל תוסף לא יחזיק הרבה ורק ידחה את הקץ ואת הפתרון האמיתי שהוא בסופו של יום שיפוץ מנוע כללי/החלפת מנוע.

אם קיבלת המלצות ל"מניעה" והרכב כרגע לא מעשן לא הייתי משתמש בשום תוסף פלא/שמן נחשים שיתן פתרון לבעיה שלא קיימת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תוסף דבש? אה?

'רכב מעשן' ושורף שמן נובע מסיבה אחת, אין אטימה בבוכנות, השמן עולה דרך הרינגים ונשרף עם התערובת.

צריך לפתוח מנוע, להחליף רינגים, ולקוות שהצילינדרים עצמם לא שחוקים מדי.

כל פתרון אחר - הוא בזבוז של כסף וזמן.

אם האוטו שווה את זה - תשקיע כמה אלפים על מנוע חדש או אוברול לנוכחי, אם לא - סע עד שימות ותתחדש במשהו אחר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זו הבעיה בדיוק ברכבים ישנים- הרכב שווה ביום טוב לא יותר מ 10K כשהוא תקין.

אוברול כללי הוא סוג של הימור שיכול גם שלא להצליח (מעבר לכך שהתהליך יקר- בזמנו שילמתי על מיצובישי לנסר 92 6,000 + על עבודה דומה) ולכן,השקעה של 5-6K במנוע מייבוא היא החלטה כלכלית מאוד פשוטה- או שמתקנים כי אין כסף להתקדם או שיש כסף להתקדם ואז נוסעים עד שהרכב מת ומתחדשים.

פורסם

נו ולמה שהוא יסע עם אוטו שמעשן למוות, יחנוק את כולם ועל הדרך יזהם את הסביבה??

או שמחליפים מנוע או למכור לברזל ולהתחדש.

פורסם
זו הבעיה בדיוק ברכבים ישנים- הרכב שווה ביום טוב לא יותר מ 10K כשהוא תקין.

אוברול כללי הוא סוג של הימור שיכול גם שלא להצליח (מעבר לכך שהתהליך יקר- בזמנו שילמתי על מיצובישי לנסר 92 6,000 + על עבודה דומה) ולכן,השקעה של 5-6K במנוע מייבוא היא החלטה כלכלית מאוד פשוטה- או שמתקנים כי אין כסף להתקדם או שיש כסף להתקדם ואז נוסעים עד שהרכב מת ומתחדשים.

ב5000 ש"ח קונים רכב אחר בריא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ב5000 ש"ח קונים רכב אחר בריא.

לא יודע אם הוא ימצא ב 5-6K רכב בריא שלא יצטרך יישור קו יקר שיביא אותו לאותה השקעה,בתקציב הזה מה שקונים בעיקר זה צרות של אחרים ולא רכב טוב אם כי לעיתים יש מציאות.

אם פותח הנושא יכול להעמיד תקציב של 12-15K אפשר כבר למצוא רכבים בני עשור אוטומטיים או בני 7-8 ידניים, שאולי יצטרכו יישור קו אבל לא בהכרח משהו משמעותי.

פורסם

אני חייל שנשאר לו עוד חצי שנה לשרת והסיוויק יקרה לי ,אני מטפל בה לבד, אני אישית לא ראיתי שיוצא עשן, כשחיברתי מחשב ראיתי שהשסתום egr עייף, קניתי אטם וניקיתי תשסתום עם ספריי קרבורטורים, איפסתי תקלות ולא חזר לי התקלה(לא נדלקה נורה ברכב עד כה ב"ה), לגבי העשן יצא לי בבדיקה שהרכב מזהם ולפי טענתו של המוסכניק שהרכב אוכל שמן, הזמנתי אטם לראש צילינדר שגיליתי שהוא עושה בעיות ומומלץ כל 30 אלף להחליף ,שאני מאמין שלא הוחלף לפני שקניתי את הרכב, הזמנתי פקק חדש שנראה שיש קצת חוסר אטימות באיזור(סמוך לשסתום egr) הרכב כרגע מתודלק ב98 לאחר ניקוי מערכת דלק,(חסכון דלק ויותר מסונן למנוע+שיזהם פחות) ונשאר לי רק להחליף חיישן iat כרגע שגם התעייף אני קשה לי לאמין למסוכניק שעשיתי תבדיקה אצלו כי לטענתו גם שהמשולשים של הרכב+בולמים עייפים(שהחלפתי מקוריות חדשות לפני שבוע). רציתי לדעת אם כדאי לי לעשים תתוסף או קודם לחכות לראות מה המצב אחרי ניקוי מנוע+מערכת פליטה(יתבצע יום ראשון) תודה

פורסם

לא צריך דלק 98 לא ינקה כלום אין קשר. אתה אישית לא ראית עשן? רכב שמעשן אי אפשר לפספס תן מכות גז בניוטרל תראה איזה צבע העשן. כמה שמן אוכל לכמה ק''מ? באיזה שמן משתמש? כמה ק''מ הרכב עשה? בולמים עייפים ולא נוזלים משאירים, אלא אם כן אתה רוצה לעשות פרוייקט, ולחדש את כל הרכב, אז אתה לא תגמור. בולמים, גומיות, תושבות, הכל עייף, תגיע לאלפי שקלים, והרכב עולה 5 אלף, אז שלא יבלבל לך את המוח. מתקנים רק מה שצריך. תתחיל מהבעיות הגדולות. תתייעץ בעוד מוסך הבעיה של השמן זה מה שחשוב עכשיו.

• תוכן חדש...