Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אספר בקצרה:

בין 30 נשוי + קטנציק מהמרכז.

מחפש דירה לקניה ברמת גן 3-4 חדרים 85 מר+ (אפילו דירה ישנה בשביל לשפץ לבד).

בחודשיים האחרונים התעניינתי במעל 50 דירות כשמתוכם רק כחמישה דירות המתווכים הסכימו להיפגש ולהראות לי.

שאר הדירות התשובה של המתווך הייתה:

תשאיר לי פרטים ואחזור אלייך.

תן לי לברר עם בעל הדירה \ השוכר מתי ניתן ואחזור אלייך.

עוד כמה ימים מראה את הדירה, אחזור אליך עם שעה מדוייקות.

ועוד ועוד.

כמובן שאין חוזר ואין עונה.

אבא שלי אומר שזה בגלל שהם רוצים שירדפו אחריהם, אני חושב שזו שטות, הם לא רוצים להרוויח כסף מעמלה?

מה הסיבה? אני היחידי שנתקל בזה?

כמובן שאני חוזר אליהם פעם, פעמיים והתשובה אותה תשובה (לא מוכן לצלצל כבר פעם שלישית ואשכרה להתחנן לראות את הדירה, זה יפגע במו"מ לפי דעתי).

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

ניחוש קל: אין להם באמת דירות להראות לך.

כשיכנס משהו למאגר, אתה תקבל מהם יותר טלפונים מאשר מקבר רחל.

נתקלתי במעט מאוד מתווכים שלא ביישו את המקצוע שלהם.

מתגלגלים לזה אנשים לא מקצועיים מתוך מחשבה שזה כסף קל.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אבל אני מתקשר בשביל דירות ספציפיות שהם פירסמו ביד2 \ מדלן (והם אומרים שזה אקטואלי).

• אחראי פורום
פורסם

הם לוקחים מודעות של אחרים, משאירים דירות לא רלוונטיות ומה לא. הכל בשם הפיש אנד בייט.

דירה אמיתית שווה להם אלפי שקלים בשכ"ט, לא מוותרים על זה כ"כ מהר.

חאפרים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מתווכים בלתי נסבלים בעיניי. קודם כל אני לא מבין למה השכר שלהם נקבע באחוזים, הרי הם לא עובדים יותר על דירה גדולה מעל דירה קטנה.

ובכלל למה על על לבוא לדירה איתי, להסתובב 15 דק וללכת הביתה מגיע לו עשרות אלפי שקלים?

ועוד כשחלק גדול מהם ''צד'' מודעות ומציג אותם כאילו הוא מתווך רשמי של הדירה.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

קקטוסולר ידנית

פורסם

למה להעזר במתווכים? מסיבה פשוטה: יש אזורים בהם כל דירה המפורסמת בלוחות שלא באמצעותם משמשת אותם כפתיון - לכאורה הם מביאים לקוחות פוטנציאליים, אבל בסופו של דבר מדברים בגנות הדירה על מנת "למכור" את הדירות שנמצאות "בבלעדיות", כאלה עליהן הם מקבלים שכ"ט כפול, הן המקונה והן מהמוכר. כך דירות "נשרפות" בשוק ואין למוכרים ברירה אלא להעזר במתווך, שמרוויח סכום כפול.

למתווכים יש מאגר סגור של דירות והם חולקים אותו, תמורת חלוקת שכר הטרחה.

***נמחק*** אם כי אניחייב לציין לטובה את המתווכות שתיווכו לי הן את רכישת והן את מכירת הדירות לפני 7 שנים, עבדו קשה ובעיקר היו בעלות יכולת שכנוע וניהול המו"מ בין הצדדים. אבל הן היו די חריגות בנוף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

***נמחק*** בחיים שלי נתקלתי במתווך הגון אחד (מכרתי שתי דירות, קניתי בית, ועכשיו משקיע בנדל״ן - נתקלתי בלא מעט מתווכים). המתווך ההגון הזה פשוט לא עבד איתי. כי הוא ידע שאני מבין טיפה. וגם הגון היה כלפיי. אינני יודע איך הוא כלפי אחרים. ***נמחק*** אני קמתי משולחן של מו״מ אחרי שעתיים!! שישבנו סביבו אני המתווכים ורוכשים לדירה שמכרתי. כל זה בגלל המתווכים שבלבלו במוח. יש לי גלאי לבלבולי מוח וכל פעם שאני בסביבת מתווך הוא משתגע. יש להם טריקים מסריחים והזויים גם כמו לשים שלטים על דלתות ״משפחה מחפשת לרכוש דירה בבניין זה״.

בקיצור מודעות ממתווכים - תשתדל כמה שניתן להימנע. אתה תשלם כסף סתם ***נמחק*** בגלל הסיבה הפשוטה שלא הצלחת להגיע אל בעל הדירה. בתור רוכש שמחפש לבד דירות המתווך יגרום לך רק נזק, בלי תועלת.

פורסם
אבל אני מתקשר בשביל דירות ספציפיות שהם פירסמו ביד2 \ מדלן (והם אומרים שזה אקטואלי).

אתה צריך לשמוח. היו מתווכים שביזבזו לי זמן ועצבים והביאו אותי לראות נכסים שבכלל לא מוצעים למכירה (בתים בשלבי בנייה).

השיטה שלהם היא ליצור אצלך אשלייה שיש להם הרבה נכסים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז מה אפשר לעשות? 80% מהנכסים נמכרים ע"י מתווכים (או, ככה זה מפרסם בכל אופן)

פורסם

מתווך טוב שווה את משקלו בזהב.

הזלזול במתווכים נובע גם כי אתה יודע שכשהשפתיים שלהם זזות הם משקרים (ויש מתווכים שכבר שוכחים איזה שקר סיפרו לאיזה קונה / מוכר) וחלק מגישה ילדותית של הלקוח.

מתווך טוב יודע להפגיש אותך עם עסקה שבלעדיו לא היית יכול להגיע אליה, בין אם בקניה ובין אם במכירה.

חלק מהמתווכים מפרסמים נכסים שלא קיימים, או שהיו קיימים ונמכרו, רק כדי לייצר עימך אינטראקציה, ולהציע עסקאות אחרות. בדיוק כמו מגרשי מכוניות.

חלק מהמתווכים יראו לך נכס, רק כדי לייצר אצלך תחושה שנכס אחר שהם מוכרים הוא יותר אטרקטיבי. חלק ישקרו לך לגבי המחירים שאתה יכול לקבל עבור הנכס שלך, חלק ילכלכו על המתווכים האחרים, חלק ידרשו כסף גם כשלא מגיע להם.

אתה אדם בוגר, וצריך להבין שקהילת המתווכים לא גדלה בבית של שלגיה. בדיוק כמו כל סוחר אחר שמעוניין למכור לך את הסחורה שלו.

ועדיין, אני חוזר על המשפט הראשון שלי - מתווך טוב שווה את משקלו בזהב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

דיסקו - זו הבעיה. החבורה הזו מתנהלת האחרונים סוחרי הרכב בנתניה. 98% מהם מוציאים שם רע לכל השאר. אז אם יש 2% שמנהלים ביושר קשה לאתר אותם.

אני יכול לספר לך סיפורי זוועות מהעסקות שלי ב-2012. למזלי היו שם שלוש מתווכות ראויות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
ניחוש קל: אין להם באמת דירות להראות לך.

כמעט כל שבוע שמים לנו בתיבת הדואר "דרושה דירה למכירה בבניין זה", אז כנראה שניחשת נכון.

היום כמעט בלתי אפשרי לקנות דירה בלי תיווך, לפחות באזור הזה. כל הדירות מפורסמות ע"י מתווכים והבודדים שמנסים למכור עצמאית לא זמינים ולא מחזירים טלפונים והודעות.

האמת שהניסיון שלי עם מתווכים ברמת גן היה שונה לחלוטין ממה שאתה מתאר, כולם היו נחמדים מאד והראו לנו המון דירות. במקום לחפש ביד2 כדאי להיכנס לקבוצות של דירות למכירה בפייסבוק. יש הרבה יותר מידע ותמונות והתקשורת עם המתווך מהירה יותר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפי ההרגשה שלי ולפי מה שמתואר פה, הירידה בעסקאות של דירה היא כתוצאה ממתווכים :)

פורסם

אנחנו מחפשים דירה ברמת גן כבר קרוב לשנה, ודווקא לא נתקלתי כלל בתופעה שאתה מתאר.

נתקלתי פעמיים במתווכים שהשאירו של דירה שנמכרה והם הודו בכך, ובתום שיחת הטלפון הזאת מערכת היחסים בינינו נסתיימה.

בכלל כדאי להיות קונה "חכם":

1. תכיר את האזור שאתה מתעניין בו. אני רמת גני מלידה, וכבר מהתמונות או לכל הפחות בשיחת הטלפון יודע להבין באיזה בניין או פרויקט מדובר. אי אפשר לעבוד עליי בכל מיני שיט של מתווכים.

2. תמיד תעדיף מוכרים פרטיים. שים לב שהרבה פעמים יש כפילויות במודעות של מתווכים שאף לא טורחים להחליף את התמונות שהמוכר פירסם.

3. תתחבר לקבוצות מכירה בפייסבוק, הפרסומים שם אמינים.

בהצלחה.

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

• תוכן חדש...