Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז משלמים על אחריות Mack ומקבלים את היכולת לממש אחריות בארץ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מקבל החזר עד השקל האחרון אם הזמנת מאמזון.

פייפל "דרך חזרה"

https://www.paypal.com/il/webapps/mpp/refunded-returns?locale.x=he_IL

במקרה של תיקון אתה ממלא טופס ייעוד לטובת הנושא כך שאין תשלום צולב על המסים.

אם יחליפו לך לחדש כן תצטרך לשלם פעם נוספת מע"מ ומיסי יבוא.

פורסם

לי החליפו טלפון שהגיע DOA בלי כפל מיסים, עם אם כי היתה איזו טופולוגיה. צריך להוסיף שהמכשיר החדש נחץשלח אלי לפני ששלחתי את הישן חזרה לאנגליה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התקציב הזה די נמוך..

קיבלתי אתמול מהעבודה מצלמת סוני DSCW830 במתנה עם 20 מגה פיקסל זו מצלמה של 500 שח

די קטנה עוד לא יצא לי להשתמש בה עקב שיש לי DSLR אבל נראות תמונות לא רעות בכלל

מאחרים שצילמו לפני פה.

https://www.flickr.com/groups/3474975@N24/pool/

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם (נערך)

מצלמת P&S קומפקטית, דגם משנת 2014 עם חיישן "1/2.3. מתאימה למי שרוצה להסתכל וללחוץ, בלי התחכמויות.

אבל אהבתי את המכוניות ההיסטוריות בפליקר.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מצלמת P&S קומפקטית, דגם משנת 2014 עם חיישן "1/2.3. מתאימה למי שרוצה להסתכל וללחוץ, בלי התחכמויות.

אבל אהבתי את המכוניות ההיסטוריות בפליקר.

לפחות היא קלה לא מרגישים אותה בכיס זה היתרון היחידי שמוצא לה לעומת הסלולרי.:lol:

פורסם
התקציב הזה די נמוך..

קיבלתי אתמול מהעבודה מצלמת סוני DSCW830 במתנה עם 20 מגה פיקסל זו מצלמה של 500 שח

די קטנה עוד לא יצא לי להשתמש בה עקב שיש לי DSLR אבל נראות תמונות לא רעות בכלל

מאחרים שצילמו לפני פה.

https://www.flickr.com/groups/3474975@N24/pool/

מבחינת האיכות, אני לא רואה מה היתרון שלה מול סמארטפון עם מצלמה טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
מבחינת האיכות, אני לא רואה מה היתרון שלה מול סמארטפון עם מצלמה טובה.

אין יתרון מיוחד.

לפעמים אוהב להחזיק "מצלמה" ולא רק סלולרי.

מה שגם המצלמה משמשת אותי לעבודה בלבד.

פורסם

אם קומפקטית, אז שיהיה לה אפשרות ל-RAW וצמצם מאוד פתוח (על חשבון הטלה).

צילום ב-RAW נותן עוד סטופ - שניים בעריכה, גם אם אתה לא מתעסק בעיבוד מורכב (כלומר, אתה יכול להכהות או להבהיר יותר מאשר קובץ JPG, למשל). גם אפשר לעשות ניקוי רעשים יותר מוצלח, ושאר תיקונים, שעוזרים לפצות על זה שהחיישן קטן, ולהוציא מקסימום.

בזמנו הייתי משתמש בקומפקטית שלי בלילה, רק בש"ל, בהמרה מ-RAW. ככה הרעש ב-ISO גבוה היה נסבל. זה מכתיב סגנון מאוד מסויים, אבל מסלולרי לא הייתי מוציא כלום באותו מצב, גם היום

הבעיה של הסלולרי נשארה אורך מוקד אחד, שהוא לא הכי לטעמי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou - אני דיברתי על הקומפקטית של רנו5.

ברור שקומפקטית כמו שאתה מדבר עליה עדיפה על כל סמארטפון, מה שאתה מתאר מבחינת תכונות לרוב יימצא במצלמות קומפקטיות פרימיום כמו סדרת G של קנון או RX100 של סוני.

פורסם

אם אתה רוצה מצלמה שהוכרזה באוגוסט 2009, כלומר טכנולוגיה בת למעלה מ-10 שנים.

פורסם

חברים, אני לא צלם ואין לי שום עניין בצילום. אני רוצה ללחוץ, מקסימום מקסימום להתעסק עם פוקוס לא יותר מ 2-3 שניות ושתצא לי תמונה טובה. זה הכל. הבנתי משלושת העמודים האחרונים שעדיף לי להמשיך במגמה של פלאפונים עם מצלמה טובה וזה מה שאעשה :)

פיקסל 4 עוד מעט יוצא, מקווה מאוד שהם ישברו את השוק עם מצלמה חדשנית שוב.

פורסם

תמונות טובות זה קודם כל לדעת לצלם. מצלמה טובה היא כלי.

ובכל מקרה, בתקציב שלך אתה לא יכול להשיג שיפור על פני סלולרי

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נשמע שמצלמה ב 2000₪ תוציא תמונות פחות טובות מהפלאפון שלי... הזוי בעיני, אבל אם כולם מסכימים על זה...

ממש לא, מצלמה ב-500 שקל תוציא תמונות פחות טובות מהפלאפון שלך.

לא מבין את ההזיה שהולכת בת'רד הזה. ב 2000 ש"ח תוכל כבר לקנות מצלמת DSLR אנטרי לבל טובה+עדשה סבירה, משהו שיוציא תמונות טובות עשרות מונים מכל סלולרי שתחשוב עליו.

יש כל מיני מצלמות קומפקטיות ב 500-1000 ש"ח שיתנו תוצאות טובות יותר מסלולרי, אבל זה לגמרי חסר פואנטה אלא אם אתה ממש מדפיס את התמונות שאתה מצלם ובדי גדול, לצפיה על מחשב- אין בזה תועלת.

הוא כתב בתקציב של 500, לא 2000.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...