Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי רכב בן 3 שנים וכאשר הכנסתי אותו לטיפול שנתי נאמר לי כי ״ישנם סימני הזעה ממשאבת המים״, וגם נוזל הקירור היה על המינימום. (לא מיליתי את הנוזל מיום הקנייה של הרכב). נאמר לי שיש לעשות מעקב אחר ה level של נוזל הקירור ולאחרונה שמתי לב כי הוא ירד, אך לא הגיע למינ׳ עדיין.. האם סימני הזעה במשאבת המים בהכרח אומרים שהיא מקור הבעיה ? יכול להיות שיש משהו אחר שגורם לאיבוד של נוזל הקירור ?

פורסם

מה זה הזעה במשאבת מים, מה הם מעדנים את זה.. אם מים נוזלים משם אז הם נוזלים וצריך להחליף את המשאבה.

אל תשחק עם זה, זה עלול לעלות לך במנוע.

מאחר ומדובר ברכב יחסית חדש, קשה לי להאמין שהבעיה היא במנוע עצמו, אין עשן בלי אש, המשאבה זה כיוון נכון.

כדאי לבדוק גם את הצנרת, מיכל עיבוי וכל מה שקשור למערכת המים.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

נוזל קירור ממש לא אמורים למלא על בסיס קבוע- זו מערכת סגורה.

הרכב עדיין באחריות ? אם כן,עושה רושם שמישהו מתחמק מלבצע תיקון באחריות שתכף יפול על הארנק שלך.

הייתי דורש מהמוסך,שיתעד בכרטיסית עבודה כל תלונה שלך בשלב הראשוני.

וכן,אם יש סימני נזילה על משאבת המים כנראה שהיא תקולה (אם כי ליתר ביטחון הייתי מבצע בדיקת לחץ למערכת הקירור כדי לוודא,שאין חלק אחר שנוזל ומרטיב את המשאבה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...