Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות לאיביזה 1.0 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שאני יודע.. (בררתי על סקודה עים גיר זהה) 2016 והלאה זכאים לאחריות עד 150.000 ק"מ

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3765054 הכי טרי שיש.

הרחבת אחריות כנראה שנה נוספת זה לשנה 3 או שהם התכוונו שלעוד שנה מעבר לאופצית לקוח לשנת אחריות 3 בתשלום/200000 קמ - כנראה המוקדם מביניהם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לא, אולי ל 3 בתנאי ששילמת על זה מול היבואן... שנתיים זו הברירת מחדל

לפי מה שאני יודע.. (בררתי על סקודה עים גיר זהה) 2016 והלאה זכאים לאחריות עד 150.000 ק"מ

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3765054 הכי טרי שיש.

הרחבת אחריות כנראה שנה נוספת זה לשנה 3 או שהם התכוונו שלעוד שנה מעבר לאופצית לקוח לשנת אחריות 3 בתשלום/200000 קמ - כנראה המוקדם מביניהם.

יענו בכל מצב אין אחריות?

מפחד ממש מהמכטרוניקס הזה לא יודע מוח גיר.

מתלבט אם לקנות

פורסם

מסקרן אותי, למה מלכתחילה אנשים נכנסים להרפתקאה שהסוף שלה ידוע

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

לא ברור לי למה נהנים כל כך להפחיד פה אנשים.

אמינות מוח הגיר הייתה בעייתית בתחילת העשור, מאז 2013 כמות התקלות פחתה באופן משמעותי, אני מכיר עשרות רכבי VAG מהשנים האחרונות של חברים ומכרים ואף אחד לא נתקל בתקלות מוח גיר.

קלאצ'ים זה עניין אחר משום שמדובר בחלק מתבלה ולכן לתוואי הנסיעה יש השפעה על השחיקה.

פורסם
לא ברור לי למה נהנים כל כך להפחיד פה אנשים.

.

יש מספר יוזרים קבוע שנהנה לפמפם את המנטרות המפחידות ולא יבלבלו אותם עם עובדות. הרי ידוע שכל הגרוטאות בצידי הדרך לירושלים, הם מכוניות שנשרף להם המכאטרוניק...

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

חלילה, יש סיכוי שיקרה, ויש שלא...לא מפמפם מנטרות ואישית נוסע על רכב שגם לו לא חסרות מחלות יקרות בגזרת הגיר...

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...