Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה לטלפון עד 2000 +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
arco1

הנקסוס השני, S1. לאבא שלי יש J7 לדעתי, גם דיי לא משהו

שוקל את ה ONEPLUS 6T עכשיו, אבל הגודל מאוד מאוד בעיתי בשבילי

האופציה הכי טובה כרגע זה S10E. המסך שלו שטוח או מעוגל? לא אוהב מסך מעוגל

S10E יחיד מסדרת S10 עם מסך שטוח..

גם לי היה S1, טלפון לא ממש מוצלח עם בעיות ב-GPS, אבל מאז כבר מלא זמן עבר.. מנסיון שהוא לא רק שלי מ-S6 ומעלה הם עושים טלפונים מעולים (להוציא את ה-NOTE7 שנטה להתפוצץ). אבל חוץ מסדרות S ו-NOTE לא הייתי נוגע.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם
S10E יחיד מסדרת S10 עם מסך שטוח..

גם לי היה S1, טלפון לא ממש מוצלח עם בעיות ב-GPS, אבל מאז כבר מלא זמן עבר.. מנסיון שהוא לא רק שלי מ-S6 ומעלה הם עושים טלפונים מעולים (להוציא את ה-NOTE7 שנטה להתפוצץ). אבל חוץ מסדרות S ו-NOTE לא הייתי נוגע.

אז היית ממליץ על S10E?

פורסם (נערך)

לדעתי Oneplus צריך להיות מוחלף רק בoneplus או פיקסל.

אחרי שהתרגלתי לאנדרואיד נקי, אני לא יכול להסתכל על שום מכשיר אחר.

לצערי, פיקסל אין בנמצא בארץ, לפחות לא בתקציב הזה.

אגב, oneplus 6t גדול מה3 במילימטרים בודדים (5 באורך בלבד, ה6 ארוך ב3 מ"מ)

עריכה אחרונה על ידי shaharper

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אין מה להצטער פיקסל 3 נראה מזעזע. עיצוב תעשייתי דוחה ומיושן. אני לא מאמין שגוגל חותמים על הזוועה הזאת. לא מבין מה עובר להם בראש.

פורסם

בדוק את דגמי נוקיה 8.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה אם ה P20PRO הוואוי הביקורות מצויינות כולל תקן מים ואבק מצלמה מדהימה גם ב P20 הפשוט יותר מסך קצת גדול אבל אני מאוד אהבתי . לדעתי ב 2000 אחלה קניה או ב 1500 ה P20 הרגיל שקצת יותר קטן מסך ישר ולא כעור ולא עמיד במים לשחיה .לאישתי יש את הP20 מכשיר מצויין .החסרון היחיד לך אולי שהאנדואיד שלו אייפוני אבל זה נראה לי ניתן לשינוי

פורסם

קניתי לאשתי נוקיה 8.1 לפני חודש.

מצטער, הוא לא קרוב לרמה של oneplus אפילו של 5.

לחיוב, מערכת הפעלה נהדרת, מסך ומצלמה טובים, סוללה לא רעה. משתמש ה"רגיל" לא יחסר דבר.

שווה 1200₪ ללא ספק (יבואן רשמי, אפשר להשיג ביותר זול).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

שנקל שלי:

* OneUI של סמסונג זה קפיצת מדרגה עצומה לעומת ה-Samsung Experience שבעצמו היה קפיצת מדרגה לעומת ה-TouchWiz הידוע לשמצה. זה לא אנדרואיד נקי, אבל כבר לא כזה רחוק ממנו.

* S10e הבעיה היחידה שלי איתו זה הרזולוציה של המסך, FHD דיי נכחד מהעולם (למרות שה-OnePlus 3 גם היה FHD ולא יותר)

* גם מבחינת RAM אין שדרוג לעומת ה-OP3 - לשניהם 6 ג'יגה

* על Huawei הייתי מדלג לחלוטין, בטח עבור פות"ש, החרם איים לא רק לפגוע במכשירים עתידיים, אלא למשוך את התמיכה בכל Google Apps לחלוטין (עד לרמת Security Patch Updates וגישה ל-Play Store), מה גם ש-Huawei זה אחד ה-UXים הרחוקים ביותר מאנדרואיד נקי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רכשתי לאחרונה A70 ב1750 שקלים - רק דברים טובים יש לי לאמר על המכשיר הזה אחרי בערך שלושה חודשי שימוש מלאים.

מסך 6.7 צר - נוח מאוד להחזיק וגם נכנס לכיס די בקלות.

סוללה מפגרת - אם אני זוכר נכון 4500 מיליאמפר - באמת, אני כמעט ולא מטעין אותו בבית - הנסיעות לעבודה וחזרה מחזיקות אותו על מעל 90 אחוז כמעט כל הזמן.

מצלמה - עם כל הנתונים הפסיכיים - מצלמת סלפי 32 מגה פיקסל ומצלמה אחורית משולשת 32+5+8 ובאמת שמדובר במצלמה שעושה עבודה נהדרת ביום - סבירה בשעות הערב - לא מעבר.

אחסון - 128 גיגה פנימי ועוד 512 בכרטיס הרחבה

יש תמיכה בNFC אין תמיכה בטעינה אלחוטית

המסך נהדר

אחלה מכשיר בשביל הסכום שהוא עולה - שיאומי טכנולוגית לדעתי מנצחים אותם במחיר נמוך יותר אבל זה סוג של מרוץ חתול ועכבר ולפני כמה חודשים דווקא לסמסונג היה את הA70 ורק קצת אחרי זה יצא הMI9 אז היום כנראה הייתי קונה שוב שיאומי - מחר? הראשון שהייתי מוצא דיל יותר משתלם אני מניח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שנקל שלי:

* OneUI של סמסונג זה קפיצת מדרגה עצומה לעומת ה-Samsung Experience שבעצמו היה קפיצת מדרגה לעומת ה-TouchWiz הידוע לשמצה. זה לא אנדרואיד נקי, אבל כבר לא כזה רחוק ממנו.

* S10e הבעיה היחידה שלי איתו זה הרזולוציה של המסך, FHD דיי נכחד מהעולם (למרות שה-OnePlus 3 גם היה FHD ולא יותר)

* גם מבחינת RAM אין שדרוג לעומת ה-OP3 - לשניהם 6 ג'יגה

* על Huawei הייתי מדלג לחלוטין, בטח עבור פות"ש, החרם איים לא רק לפגוע במכשירים עתידיים, אלא למשוך את התמיכה בכל Google Apps לחלוטין (עד לרמת Security Patch Updates וגישה ל-Play Store), מה גם ש-Huawei זה אחד ה-UXים הרחוקים ביותר מאנדרואיד נקי.

בזמנו היו לי 2 טלפונים במקביל - גלקסי 5 עם מסך FHD, ול-LG G4 עם מסך QHD. הראיה שלי אמנם לא מהטובות שיש, אבל די סבירה ובחיי, ההבדל שראיתי הוא רק בסרטוני יו טיוב( שתומכים ב-2K) וגם הוא קטן. בכול דבר אחר, לא ראיתי שום הבדל.

פורסם
בזמנו היו לי 2 טלפונים במקביל - גלקסי 5 עם מסך FHD, ול-LG G4 עם מסך QHD. הראיה שלי אמנם לא מהטובות שיש, אבל די סבירה ובחיי, ההבדל שראיתי הוא רק בסרטוני יו טיוב( שתומכים ב-2K) וגם הוא קטן. בכול דבר אחר, לא ראיתי שום הבדל.

יש הבדל, אבל לא זו הבעיה העיקרית אלא תאימות של אפליקציות לגדלי מסך, כשחלק מהאפליקציות לא טורחות (או טרחו) אפילו להתאים את עצמן לרזולוציות שהיו נחשבות סטנדרט ביניים לפני כמה שנים (כמו 720p), ייתכן וה-1080p יילך באותה דרך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...