Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה!

ברשותי הונדה סיוויק 2008 סאדן

אז לפני הכל רקע קטן

הרכב נקנה בינואר בוצע בו טיפול כולל החלפת פילטרים והחלפת שמן מנוע לחדש,

אני מציין שהרכב נמצא אצל אשתי והוא לא נוסע הרבה מינואר עד כמה עבר רק 3800 ק״מ

לפני שלושה שבועות בערך נדלקה נורה כתומה של המפלס שמן נמוך .

בדקתי והשמן הגיע לקצה של המוט ,הלכתי וקניתי שמן לרכב 40w5 ומצאתי כמה שהיה חסר .

היום נדלקה שוב פעם נורה ובדקתי ולא היה שוב פעם הרבה שמן והרכב עבר אולי רק 500 ק״מ מאז

,מה יכולה להיות הבעיה ?

פורסם
להתחיל מלהרים רכב על הליפט לחפש נזילות- יש ? מתקנים,אין עוברים לשלב הבא.

כמה ק'"מ הרכב עבר ?יש איזו הסטורית טיפולים כלשהי ? האם הרכב מעשן ? יכול להיות גומיות שסתומים יבשות (רכב בן 11 או קצת יותר) ויכול להיות משהו יותר רציני.

160000 ,לפני שקניתי את הרכב הבן אדם לא ממש שמר עליה ,זאת אומרת שהמנוע עבר התחממות והוחלפו 4 כוהלים בגלל ששתים נשרפו שכנראה הייתה לו נזילה של מים ויותר מזה הוא היה ממלא מים רגילים כנראה וזה עשה אבנית בצינורות ,אני פתרתי את הבעיות האלה הוחלפו כל הצינורות וכל האבנים נוקו במערכת הקירור.חצי שנה נסענו ברכב ולא הייתה בעיה עם השמן רק עכשיו שהגיע הקיץ התחיל לאכול שמן.

למרות שקניתי את הרכב בדקו את המנוע עם לחץ הפוך והכל .ולא הייתה בעיה,יכול להיות באמת יש נזילה או שגומיות גמורות

,

פורסם

יש לי את אותה בעייה שהתחילה כשהמנוע הגיע ל 190000, הרכב התחיל "לאכול" כל 3000 ק"מ, ליטר אחד. גם ברכב שלי השתמשו כל חייו ב 5w40 סינטטי מלא.

בטיפול האחרון, המוסך שהתחלתי לטפל אצלו, אמר שהבעיה כנראה נעוצה בסוג השמן, סינטטי מלא שמתאים יותר למנועים חדשים ואילו למנועים ותיקים עדיף 10w40 חצי סינטטי עם החלפות כל 10000 ק"מ.

החלפתי את סוג השמן לפני שלושה שבועות ואעדכן מה קורה עם זה.

פורסם
אם הקומפרסיה לא תקינה והבעיה עם טבעות הבוכנות אז דרכם אתה מאבד שמן.

זה עסק יקר להחליף טבעות בוכנות ??

השאלה שלי אם זה שווה לרכב ששווה 20 אלף שקל

פורסם
יש לי את אותה בעייה שהתחילה כשהמנוע הגיע ל 190000, הרכב התחיל "לאכול" כל 3000 ק"מ, ליטר אחד. גם ברכב שלי השתמשו כל חייו ב 5w40 סינטטי מלא.

בטיפול האחרון, המוסך שהתחלתי לטפל אצלו, אמר שהבעיה כנראה נעוצה בסוג השמן, סינטטי מלא שמתאים יותר למנועים חדשים ואילו למנועים ותיקים עדיף 10w40 חצי סינטטי עם החלפות כל 10000 ק"מ.

החלפתי את סוג השמן לפני שלושה שבועות ואעדכן מה קורה עם זה.

אני חושב שזה לא עניין של שמן ,זה יכול להיות נזילה או בעיה בקומרפסיה ברכב ,כי הרכב שלי לא מספיק להגיע אפילו ל1000 וכבר נגמר

פורסם

יש צריכה בגיל רכב מסויים שניתן להגיד בלאי טבעי אבל שוב...יש צריכה ויש צריכה! לא הייתי חושב ישר על ללכת לכיוון אובראול בלי להרים את הרכב בצורה מסודרת, לעבור הייטב עם פנס ולבצע ניקוי יסודי באיזורים שבהם יש כיתמי שמן ואז להניע ולעקוב מהיכן מתחילה נזילה. לפני מיספר חודשים טיפלתי בסיויק שנתון 2000 אשר הייתה לה נזילה קשה מאטם אגן שמן מנוע. סידרתי זאת והכל היה יבש ונקי. ליפני כמה ימים הגיעה אליי אותה הונדה בטענה שהנזילה התחדשה. רק לאחר ניקוי יסודי של הבלוק משאריות שמן שהצטברו עם השנים זיהיתי שהחלה נזילה של שמן מאטם ראש מנוע שיורדת על הבלוק. אז לעיתים צריך להשקיע לא מעט זמן כדי לאתר נזילה ניסתרת ולא ברורה. גש לבצע בדיקה יסודית ולאתר מקור לאיבוד השמן.

• תוכן חדש...