Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח!!

סוזוקי אלטו ידנית, אחרי כמה ימים של החלפת בלמים אחוריים, והחלפת משאבות בלם אחוריות.

נדלקו היום נורות ה ABS ו ESP.

אם מישהו יכול לתת אינדיקציה מה לבדוק כדי לנסות להבין ממה זה נובע.

אין לי סורק תקלות, ישלי אנג'י שלא הופיע כלום.

לאפס עם המצבר אולי?

תודה.

פורסם

יתכן שאחד מחיישני הabs ניזוק בזמן העבודות שבוצעו על הבלמים האחוריים.

יש להתחבר עם סורק למחשב בabs ולקרוא את התקלה ממנו. אנג׳י זה צעצוע, הוא לא יעזור לך בזה. נדרש סורק טיפה יותר רציני.

יום טוב גם לך

פורסם
יתכן שאחד מחיישני הabs ניזוק בזמן העבודות שבוצעו על הבלמים האחוריים.

יש להתחבר עם סורק למחשב בabs ולקרוא את התקלה ממנו. אנג׳י זה צעצוע, הוא לא יעזור לך בזה. נדרש סורק טיפה יותר רציני.

צריך לציין שעברו בינתיים 4 ימים מאז שיצא מהמוסך, נסעתי איתו לעבודה, ונסעתי בו גם בשישי.

היום בצהריים 2 דקות אחרי התחלת נסיעה זה נדלק.

ומה אתה אומר על איפוס דרך המצבר? שווה לנסות?

פורסם

אני מבין שהאוטו טופל במוסך והתקלה הופיעה כמה ימים אחר כך. לדעתי עדיף לחזור למוסך שיבדקו אם ניזוק ה ABS בזמן העבודה. צריכה להיות להם איזה שהיא אחריות על העבודה שלהם.

פורסם
חג שמח!!

סוזוקי אלטו ידנית, אחרי כמה ימים של החלפת בלמים אחוריים, והחלפת משאבות בלם אחוריות.

נדלקו היום נורות ה ABS ו ESP.

אם מישהו יכול לתת אינדיקציה מה לבדוק כדי לנסות להבין ממה זה נובע.

אין לי סורק תקלות, ישלי אנג'י שלא הופיע כלום.

לאפס עם המצבר אולי?

תודה.

מה בדיוק הוחלף בבלמים האחוריים?

פורסם
מה בדיוק הוחלף בבלמים האחוריים?

בלמים, התופים, משבות בלם ומיסבים.

יש לכם המלצה לסורק תקלות מומלץ מהאיביי, שיהיה לי לפעם הבאה אם יקרה משהו?

פורסם

אז השיניים של החיישן מהירות גלגל יכולים להיות על המסבים או התופים וכנראה שמדובר בחלקים חלפיים שלא תואמים למקורי.

פורסם

הייתי במוסך שהייתי, הוא איפס את המחשב בסורק תקלות.

לצערי למחרת הייתי צריך לתת בלימת חירום, וה abs לא עבד, הרכב זז לי מצד לצד, ויצא עשן מהצמיגים וריח חזק של גומי שרוף, ולא נדלקה נורה של abs או esp.

הרכב במוסך ממתין לבדיקה.

מה האפשרויות של התקלות שיכולות להיות?

פורסם

כמו שדניאל רשם...המייסבים שם אם אני זוכר נכון מגיעים מוכנים לחיישן ה abs ואם הוא שם איזה מייסב זול כניראה שם הבעיה. מקווה שהוא דאג לך לרכב חליפי בנתיים ולא נישארת ללא רכב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...