Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש בתקציב עד 130K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לזוג בני 65 אשר גרים ברמת הגולן.

נסיעה יומית ממוצעת 110 ק"מ.

חשוב להם צריכת דלק טובה,

רכב שניתן למכור לאחר 3 שנים, כלומר לא צרפתיות,

שיהיה מרווח בפנים (כיום עם יונדאי I35)

בגאז גדול

לא פוסלים קנייה מליסינג 0 ק"מ

התקציב יכול להימתח כאמור עד 130K כאשר מעדיפים כמובן לסגור עסקה סביב ה122K

פורסם

קורולה החדשה, יש ב-120 מליסינג אפס ק"מ.

אם צריך תא מטען ממש גדול, אפשר גם סטיישן (לא בטוח שיש כאלו מליסינג אפס ק"מ).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

חושב שג'יפון חסכוני יכול להיות אופציה מתאימה.

בערוצי האפס קילומטר ניתן למצוא טויוטה chr או ניסן קשקאי דיזל.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בגדול כן, שים לב שמדובר ברמת הגימור הנמוכה (לא יודע להגיד מה בדיוק חסר בה).

יש מדי פעם סיפורים על העברת בעלות איטית (מאוד) בעיקר בקל-אוטו, במקרה הזה מדובר ביד 00 מיבואן, הייתי מתקשר ומברר מה בדיוק זה אומר ומה זמן האספקה הצפוי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

רכב מרווח לשני אנשים למה הכוונה? מרווח בחלק הקדמי או גם במושב האחורי? (האם יש עוד נוסעים מלבדם?)

קורולה לא יותר מרווח מ- i35, אבל בגירסת הסטיישן תא מטען גדול ושימושי. המחיר קצת מעל התקציב (137 אלף ₪).

איוניק אפס ק״מ אפשר להשיג בתקציב המבוקש, אבל המרווח גם דומה ל- i35, תא מטען בינוני אבל שימושי (דלת חמישית).

רוצים רכב מרווח יותר, יכולים לבחור בקיה ספורטג דיזל אפס ק״מ שאפשר להשיג ב- 137 אלף ₪, תא המטען בינוני אבל שימושי (דלת חמישית).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
בגדול כן, שים לב שמדובר ברמת הגימור הנמוכה (לא יודע להגיד מה בדיוק חסר בה).

יש מדי פעם סיפורים על העברת בעלות איטית (מאוד) בעיקר בקל-אוטו, במקרה הזה מדובר ביד 00 מיבואן, הייתי מתקשר ומברר מה בדיוק זה אומר ומה זמן האספקה הצפוי.

הקורולה במוטודיל היא מייבוא מקביל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לדעתי צריך לבדוק את הצרכים,

א. לקמ של 35000 בשנה, עדיף לקנות הייברדי ואח"כ בתור עדיפות שנייה דיזל. על בנזין כדאי לוותר.

ב. בהתחשב בגיל של האנשים, עדיף רכב מוגבה שיהיה קל יותר להכנס ולצאת מהרכב.

לדעתי הרכב הטוב ביותר הוא הקיה נירו. הוא יהיה חסכוני, בטיחותי נעים ומרווח, ההצעה על ה chr יש לה 2 בעיות, א. הספסל האחורי לא נעים לשהיה, הביצועים חלשים יחסית, ומי שגר באיזור הררי, צריך רכב מגיב יותר. הקורולה רכב טוב, אבל נמוך לכן עדיף ג'יפון שיהיה נוח יותר. בקשר ליבוא מקביל שעלה פה, אין מבחינת הלקוח הבדל. הוא מקבל את אותו המוצר, עם אותו הרישום בפחות כסף. אז באמת שאין מניעה, סתם סטיגמה שעדיף לא להדהד אותו בפורום מקצועי על רכבים. לדעתי, שוב, לך לבדוק את הנירו, הוא יושב עליך בול.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

הייתי ממליץ על הרנו מגאן גרנד קופה דיזל מאפס קילומטר...

אבל ביקשתם לא צרפתיות.. אז בהצלחה עם הסטיגמה ועם הרכישה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לדעתי צריך לבדוק את הצרכים,

א. לקמ של 35000 בשנה, עדיף לקנות הייברדי ואח"כ בתור עדיפות שנייה דיזל. על בנזין כדאי לוותר.

ב. בהתחשב בגיל של האנשים, עדיף רכב מוגבה שיהיה קל יותר להכנס ולצאת מהרכב.

לדעתי הרכב הטוב ביותר הוא הקיה נירו. הוא יהיה חסכוני, בטיחותי נעים ומרווח, ההצעה על ה chr יש לה 2 בעיות, א. הספסל האחורי לא נעים לשהיה, הביצועים חלשים יחסית, ומי שגר באיזור הררי, צריך רכב מגיב יותר. הקורולה רכב טוב, אבל נמוך לכן עדיף ג'יפון שיהיה נוח יותר. בקשר ליבוא מקביל שעלה פה, אין מבחינת הלקוח הבדל. הוא מקבל את אותו המוצר, עם אותו הרישום בפחות כסף. אז באמת שאין מניעה, סתם סטיגמה שעדיף לא להדהד אותו בפורום מקצועי על רכבים. לדעתי, שוב, לך לבדוק את הנירו, הוא יושב עליך בול.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

מחזק את שנכתב מילה במילה,

רכב המתאים לכם ביותר הוא - קיה נירו.

• תוכן חדש...