Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה במכונת כביסה אלקטרונית. בכל תכנית שנבחרת נכנסים מים, מרוקנים מייד ובזה המכונה מודיעה שסיימה. כלומר בכל תכנית העסק מסתיים בכ-2 דקות + 2 דקות השהייה לפתיחת הדלת. מדובר באיזה מותג מדבקה תורכי שניופאן מביאים לארץ. זה הדגם:

grlw6042

אני מתקשה לדמיין בעיה בבקר שתגרום להתנהגות כזו. מישהו נתקל? אולי איזה קשקוש שקשור לשקילה/איזון של התוף?

רעיונות ייתקבלו בברכה.

פורסם (נערך)

בדוק את גובה צינור הניקוז שאינו ממוקם נמוך מידי. משאבת מים תקולה, תרמוסטט תקול.

תרמוסטט תקול המודיע למודול הבקרה שהטמפ' גבוהה מידי יגרום לריקון מים מידי.

האם קיים קוד תקלה כולשהוא ?

https://d3m9l0v76dty0.cloudfront.net/system/photos/176992/original/61ae8bb7155cd2e137bb7199757991e2.pdf?1494935366

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אם הבקר לא מדווח שגיאה אלא סיום הפעולה בהצלחה, רק הבקר לדעתי אשם. כדאי לחפש את דגם הכרטיס ברשת ולמצוא אותו (גם יד שנייה) באיביי. אני קניתי פעם בקר של מקרר בקו באנגליה (תחת מותג מדבקה שם). אם המחיר נמוך מספיק, כדאי להמר. אחרת, זו כנראה לא מכונה ששווה להשקיע בה...

:turn-l:
פורסם

עדכון למען הדורות הבאים:

הקונקטור של המנוע לא הורכב כראוי והמנוע לא יכול היה לפעול. הבקר המטומטם במקום להציג תקלה פשוט היה מסיים מייד את התוכנית. חיברתי את המנוע מחדש והבעיה נעלמה.

• תוכן חדש...