Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט טיפו - איך האוטו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתכוון לחדשה נכון?

נהגתי על הסאדן, רכב מאוד צפוף מבפנים, איכות חומרים סבירה, מולטימדיה UCONNECT מאוד קטנה וגם הנסיעה בה לא להיט. הרוב הן בליסינג.

יש את גרסאת ההאצ'בק ידנית עם מנוע TJET עם 120 כ"ס - זה אחלה רכב.

פורסם

יש את גרסאת ההאצ'בק ידנית עם מנוע TJET עם 120 כ"ס - זה אחלה רכב.

אני אחד הבודדים שהחזיק כזו בארץ...

המנוע לא חזק במיוחד ולא חסכוני בכלל אבל נעים ולינארי. תיבת ההילוכים הידנית טובה עם קלאץ' רך ומדויק שעושה חיים די קלים גם בפקקים. אחיזת הכביש טובה מאוד.

אבל המתלים נוקשים ומעבירים המון שיבושים קטנים, ההגה רך ואילם לחלוטין (גם במצבו הפחות רך), הפח החיצוני זה משהו שלא מהעולם הזה - לדעתי הם כיסו אותה ברדיד אלומיניום צבוע כי כל נגיעה קלה משאירה בו לחיצות, הפלסטיקה בדלתות שלחה אותי פעם אחר פעם למסע בין קרקושים והמולטימדיה נטולת עברית וסובלת מתקיעות מדי פעם.

פורסם

היה לי את הדיזל סטיישן באיטליה. מבחינת נוחות, הרכב היה נוקשה יחסית, והתרסק בבורות. עם זאת היה מאובזר בהחלט, התנהג טוב, והיה חזק. גרסת הסטיישן הייתה מדהימה מבחינת מקום. מערכת השמע והניווט המקורית הייתה בסדר גמור.

הכסאות ברכב היו סבירים בהחלט, יכול להגיד שהצרפתיים שאךליהם אני רגיל נוחים יותר.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...