Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על צמיגים 205/55R16

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי סיאט לאון 2012 ומחפש להחליף צמיגים

התקציב הוא 1000-1300₪ בערך

המידה היא 205/55R16 91V

הרכב נוסע כ-15k ק"מ בשנה

לכן מעדיף צמיג שנשחק יחסית לאט יותר.

ועוד דבר- איפה כדאי להשוות מחירים באיזור המרכז?

תודה

פורסם (נערך)

המלצתי :

תתקשר ל "גלגלי המגן בית דגן " ותבדוק האם יש להם במלאי Goodyear Efficient Grip Perfomance

https://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=510&cs=1&diameter=6&aspectRatio=13&width=18

עונה בול לדרישות שלך.

הצמיגיה ברמת גן שאתה רואה ברשימה זה "צמיגי שואף ".

שני המקומות מומלצים מניסיון האישי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נכון ללפני כמה חודשים כל הגודייר אפיגריפ האלה שיש בארץ הם הדגם הנחות שמיוצר בטורקיה.

תבדוק מחיר של מישלין PRIMACY 4

פורסם

פרימאסי 4 לא יכנסו לתקציב הנתון.

אם רוצים צמיג לא יקר אבל כזה שלא נשחק מהר, יש את Kleber HP3 שיעלה סביב 1000₪ לרביעייה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני קניתי בדצמבר לסיאט לאון מאותו שנתון 4 גודייר אפישנט גריפ פרפורמנס תוצרת גרמניה מגלגלי המגן בבית דגן.

הם החליפו אצלי מישלין פרימסי 3 שהתייבשו והזדקנו מהר מדי.

אם תמצא טויו CF2 הם יוכלו להיות אופציה טובה, בדרך כלל מוצעים במחיר טוב אבל מוחלפים בהדרגה בדגמים חדשים שאני לא יודע מה טיבם.

פורסם (נערך)

תודה לכם

אז אני מבין שהאופציה הטובה ביותר היא Goodyear Efficient Grip Perfomance

מהו מחיר טוב לצמיג כזה בקניית רבייעיה?

איך הם לעומת ה-Michelin Primacy 4?

(וגם איך אורח החיים שלהם לעומת הגודייר בהתחשב בזה שאני נוסע 15K ק"מ בשנה)

ועוד דבר - אם אני משיג רבייעית DUNLOP BLURESPONSE ב-1,000 ש"ח - זה עדיף על ה- Goodyear Efficient Grip Perfomance שכנראה יעלו 30% יותר?

תודה לכולם!

עריכה אחרונה על ידי galantsport
פורסם

בכמות הנסיעות שלך, אם אתה קונה bluresponce ( אבל רק את הדגם הזה, לא FM800! ) ב-30% פחות מאשר goodyear, תיקח dunlop.

הם שקטים יותר ונוחים יותר.

היתרון של goodyear בשחיקה. אבל dunlop יחזיקו מעמד 3 שנים/ 45 אלף קילומטרים.

• תוכן חדש...