Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7 מקומות עד 30 אש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה אני מחפש רכב 7 מקומות ואני קצת נאבדתי.. נסועה של כ6-7 אק"מ בשנה בעיקר בתוך העיר .ראיתי smax ואפלנדר. לגבי גרנדיס ראיתי רק כאלה מעל 220 אק"מ ונראות לא טוב,האם כדאי ללכת על גרנדיס עם הרבה ק"מ או פורד או שברולט עם ק"מ יותר נורמלי? מה המומלץ כאן בהתאם לתקציב? 30,000 ש"ח ומטה.. :) אני ישמח אם מישהו שהיה לו אפלנדר\smax משנתונים 08\09 בשנים האחרונות שיוכל לשתף .תודה.

פורסם

בס"ד

הפורד, למעט משאבת דלק בעייתית, דיי אמינה ומרווחת, עוד מינוס, המזגן לא בדיוק המחייה.

בנוסף הרכב לא הכי חסכוני, אבל במקום טוב בקטגוריה מהבחינה הזו.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

זהו שחכתי לכתוב שזה גם שיקול המזגן,הלכתי לראות אחת ובאמת שמתי לב שהיא מוציאה אויר פחות קר מבטיוטה שלי,אבל אני כבר לא רואה עוד אופציות נורמליות. לגבי הדלק שוב,אין לי אופציות אחרות ואני גם לא יסע הרבה עם הרכב הזה,אבל עדיין אני שוקל גם רכב מוסב לגז. השברולט נחשבת לפחות אמינה?

פורסם

ועוד משהו ה smax שראיתי מוסיפים לה ליטר שמן כל 1000 ק"מ בערך זה אומר על בעיה מסויימת? לא ראיתי שיוצא עשן מהאגזוז..

פורסם
ועוד משהו ה smax שראיתי מוסיפים לה ליטר שמן כל 1000 ק"מ בערך זה אומר על בעיה מסויימת? לא ראיתי שיוצא עשן מהאגזוז..
בס"ד

בעיה ספציפית באותו רכב שראית, לא ידונ על בעיה כזו בדגם הנ"ל.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אופציה נורמלית בתקציב שלך זה רנו גרנד סניק 2011-2012 בנזין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נחשב לאמין (זה לא בערך כמו לוגאן)? כי ראיתי בעיקר המלצות על הדיזל. אני מפחד מרנו אבל אולי זה סתם ריבוע..

פורסם

המלצה על דיזל זה בגלל צריכת דלק טובה. אתם לא נוסעין הרבה, לכן פחות רלוונטי במקרה הזה.

גרנד סניק בנזין זה יותר ניסאן קשקאי מאשר לוגאן . מנוע 2000 וגיר רציף כמו בקשקאי ( גם הגיר הזה לא מושלם, אבל לא אסון), בטיחות טובה ( יותר טובה מאשר בלוגאן ). צריכת דלק סביב 1:9.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממליץ לחשוב בכל זאת על גרנדיס. 7 מושבים מרווחים ונוחים. המינוס היחיד הוא צריכת דלק - אבל זו לא בעיה אם הנסועה כה נמוכה. ב- SMAX המזגן גרוע. האפלנדר יותר מודרני אבל 2 המושבים מאחורה ממש צפופים.

פורסם
אבל עדיין אני שוקל גם רכב מוסב לגז. השברולט נחשבת לפחות אמינה?

למה שתהיה פחות אמינה? להפך, הדגמים האלו של השברולטים עם המנועי V6 העתיקים יחסית והגירים הישנים דווקא אמינים יותר מהדגמים המודרניים ממה שאני יודע. קח בחשבון צריכת דלק די גבוהה, לא קריטי לנסועה שלך אבל בכל זאת, לדעתי באזור ה 1/5. אם אתה מוצא אחת שכבר מוסבת לגז אז זה יכול להיות אחלה, המנועים האלה הולכים טוב מאוד עם גז, מנסיון.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...