Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש תחליפים לקפסולות נספרסו, מתברר שיש תחליפים אפילו טעימים, רק אלה שמצאתי עשויים מפלסטיק ולא מאלומניום. חברים טוענים שמבנה פלסטי פסול בריאותית, אחרים חושבים אחרת. מה דעת חובבי הקפה מקפסולות, שימוש בקפסולות מפלסטיק בטוחות בריאותית או מזיקות לבן אדם.

פורסם

בינתיים הכי טובים שמצאתי, ובדקתי כמעט את כל מה שנמכר בארץ היו Lor 6\8 ו Jacobs 7 שניהם מאלומיניום.

אני שותה הרבה קפה, ובתכלס אם בסופר היו מוכרים קפסולות נספרסו כנראה שהייתי קונה שם גם אותם. להזמין ב100\200 שקל פסיכולוגית קשה לי. אין היגיון.

פורסם

יש את הקפסולות של caffe mauro שקיבלתי עליהן הרבה המלצות ועדיין לא יצא לי לטעום, אבל מאוד קשה להשיג אותן בארץ.

אם מישהו מוצא מקום שמוכר אותן, אני אודה לו אם הוא יוכל לשתף.

פורסם

אני משתמש בקפסולות של קפה גו שהם מצויינות בטעם וגם השירות שלהם.

הם מפלסטיק אבל תמורה מצויינת למחיר בערך 1.25-1.20 לקפסולה.

בקניה גדולה המחיר מוזל עוד.

קפסולות מאלומיניום שאני מכיר זה Lor של שופרסל.

טל

פורסם

בינתיים טעמנו קפה מקפסולות שונות כולם בחוזק 10 של חב' עלית, לבאצ'ה וג'קובס. כל ספלי הקפה שהכנתי היו טעימים כאשר ההבדלים היו בעיקר בחוסר התאמה לדעתי בין החוזק הרשום לתוצאות.

עדיין, קפסולות עשויות פלסטיק קצת מפריעות לי, בהרגשה שפלסטיק ומים רותחים זה כנראה שידוך לא הכי בריא. חפשתי מידע ברשת ולא מצאתי מילה של בעד או נגד קפסולות מפלסטיק אז כנראה הכל בסדר, אולי מישהו יכול לתרום מידע אמין בעניין.

פורסם

ג'ייקובס מצוינות. נמכרות במבצעים של 2×10 ב 25 שח.

גם אלו של עלית סבבה לחלוטין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
יש את הקפסולות של caffe mauro שקיבלתי עליהן הרבה המלצות ועדיין לא יצא לי לטעום, אבל מאוד קשה להשיג אותן בארץ.

אם מישהו מוצא מקום שמוכר אותן, אני אודה לו אם הוא יוכל לשתף.

ניסיתי אותן פעם אחת לפני בערך שנה וחצי, ההתרשמות שלי לא הייתה מאוד טובה, אבל אני באמת לא זוכר למה.

קניתי אותן בבית קפה בפינת החשמונאים וקינג ג'ורג' בת"א.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
ג'ייקובס מצוינות. נמכרות במבצעים של 2×10 ב 25 שח.

גם אלו של עלית סבבה לחלוטין.

אפשר לינק בתקווה שהמבצע עדיין תקף

פורסם

אין לינק. כנס ליוחננוף. אני בטוח שיש גם ברשתות אחרות. אתמול קניתי ביוחננוף.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...