Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק ביונדאי i20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי i20 שנת 2009 אוטומטי. השאלה שלי היא יותר לבעלי יונדאי i20 אך גם למי שמכיר או היה לו את הרכב הזה. הצריכת דלק שלי היא בין 11 ל11.5 ק"מ לליטר. זה הגיוני? זה נראה לי שזה צריכת דלק גבוהה יחסית..

תודה מראש.

פורסם

תלוי בתוואי הנסיעה שלך

אם יש מעט נסיעות בין עירוניות, ואתה עם מזגן דלוק - זו צריכה הגיונית לגמרי.

איך אתה מודד את הצריכת דלק?

פורסם

צריכה הגיונית וסבירה לרכב עם גיר אוטומטי 4 הילוכים. לא ברור איזה מנוע יש לך (1.6/1.4) אבל באופן כללי אני מניח שההבדל בהרבה מקרים לא גדול.

פורסם

הי,

מנוע 1.4. הנסיעות שלי בעיקר הן לעבודה וחזרה. הנסיעות הן על כבישים בין עירוניים (42 ו-4) אך אני נכנס כמעט כל יום לפקקים אז אני לא יודע אם בפועל זה באמת נחשב בין עירוני . קילומטראז' עכשיו 92 קניתי שהיה על 75 אם זה עוזר לכם.

תודה מראש.

• תוכן חדש...