Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש חריקה בהעברת הילוך לרברס ולפעמים בהעברה להילוכים אחרים. ללא קשר בבדיקת קניה לפני חודשיים אמרו שהקלאץ' כנראה בסוף דרכו.

כמה אמור לעלות במוסך מורשה יבואן? כמה ברגיל? באתר מדרג ראיתי טווחים של בין 1500-3400. גוגל אומר שיש כאלה שבמוסך מורשה יבואן אפילו 5500 שזה המון.

תוספת מאוחרת - הרכב על 50 ומשהו אלף ק"מ

מה הניסיון שלכם?

עריכה אחרונה על ידי שםמשתמש
פורסם

תבדוק שזה באמת הקלאצ או משהו שקשור אליו לפני שאתה רץ להחליף את כולו, בנוסף עבר רק 50 אלף וכבר הקלאצ עומד לשבוק חיים? תבדוק מה אתה עושה לא נכון שגורם לבלאי מוגבר קלאצ אמור להחזיק הרבה יותר.

להחליף קלאצ במורשה אפילו לא הייתי מתקרב, אולי הייתי לוקח הצעת מחיר להבין כמה ניסו לדפוק אותי.

תחפש בפורום מוסך מורשה משרד התחבורה מומלץ ליונדאי ותיקח הצעת מחיר, הימור שלי של הבדל משמעותי ממש.

פורסם

פותח הנושא כתב בבדיקה אחרי קנייה..

יש שתי אפשרויות:

היד הראשונה קרעה את הרכב או שסתם לא הוחלף שמן גיר ( כן גם בגיר ידני יש צורך) וזה מה שגורם לתקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אכן מחירים להחלפת קלאצ יכולים להיות בהפרשים גבוהים מאוד בין מוסכים. את האופציה של מורשה יבואן תוריד מהרשימה כי שם אתה תשלם כמה אלפים טובים. הסט עצמו הוא זול. תחפש מוסך שייגבה לא יותר מ 1000 שח על עבודה. תברר איזה סט שמים לך של הקלאצ או שתקנה זט איכותי בעצמך ותזכה להנחה מכובדת וללא דמי תיווך מצד המוסך. כמו כן בגלל שמדובר בחריקות במעברי ההילוכים לא מן הנממע לבדוק תחילה שלא חסר שמן גיר ושמצבו תקין ולא בלוי. ספר לנו מהחכן אתה ננסה לחבר אותך למישהו זול ומקצועי.

פורסם

לפות"ש היקר..

יש לך את "יונדאי שופ" אם תרצה להתקין מקורי..

עבור עבודה עדיף לך לבקש פה בפורום המלצה על מוסך אמין ומקצועי שיבצע לך את ההחלפה..

מנסיון המחירים ביונדאי שופ זולים משמעותית.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

במרכז יש את מוסך זיסו ביפו שמתמחה ברכבים יפניים וקוריאניים, רמי שירותי רכב שמתמחה ביונדאי ואת אורן שירותי רכב בחולון.

כל אחד מהשלושה הללו יהיה בחירה טובה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לחבר'ה מעל שטוענים לאורך חיים קצר במיוחד של הקלאץ- דווקא ברכבי מיני ההסתברות למצוא קלאצים שחוקים בק"מ נמוך היא יחסית גבוה מהסיבות הבאות:

1. רכבים מיני הינם פופלריים במקומות צפופים, כמו כן נסיעה במקומות צפופים מצריכה שימוש מרובה בקלאץ' לעומת נסיעה בכבישים פתוחים.

2. רכבי מיני מהדרים פעמים רבות במנועים צנומי מומנט (ועוד יותר הגרסאות הידניות) - דבר אשר מביא להעברות הילוכים רבות יותר בנסיעה וכמו כן שימוש אגרסיבי יחסית בקלאץ בזינוקים.

לגבי מחירים-

בפורד פיאסטה הידנית הציעו לי במוסכים המורשים החלפת מצמד+משאבת מצמד בעלות של בערך 5500 ש"ח. לבסוף במוסך מורשה פרטי שאני סומך עליו הדבר יצא מעט פחות מ2000 עם חלקים של Valeo.

• תוכן חדש...