Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לפני האין ברירה של הסיפור, שווה לנסות את מה שאיציק אמר לך לעשות.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דור, לגבי 1 ו 2

ב 5000 סל"ד בהילוך ראשון האוטו נוסע ב 50 קמ"ש, בהילוך שני ב 100 קמ"ש. כמובן שהוא לא נסע שם במהירות הזו.

במצב תקין גיר אוטומטי רגיל לא יכול לעלות את הסל"ד לסל"ד גבוה לפני תחילת נסיעה, אין פונקציה כזאת.

1. תלוי ביחס העברה של ההילוכים.

לא חושב שאצלי בלנסר הילוך ראשון ב 5,000 סל"ד מגיע ל 50 קמ"ש.

2. במנהרה יש תהודה, גם 3,000 סל"ד יכולים להשמע כגבוהים.

פורסם

יכול להיות שקצת הגזמתי וזה לא 50 קמ"ש אלא רק 40-45, אבל זה משהו באיזור הזה.

גם 3000 זה לא תקין, ב 3000 סל"ד האוטו צריך לנסוע ב 30 קמ"ש בערך. הוא לא יכול לעמוד במקום ולעלות את הסל"ד ל 3000.

פורסם (נערך)

למכונית יש כבר 308,000. הבעלים הקודמים הוא חבר של אבא והוא שמר עליה ממש טוב חוץ מכמה שריטות צבע היא נראת חיצונית ממש חדשה למרות הקילומטר'ז וגם הנסיעה הרגישה ממש חזקה וטובה עד לאותו רגע...

אז כרגע כמו שציינתי המכונאי אמר לחכות שבועיים לראות אם התוספים משחררים את חלקי הפלסטיק שבתוך הגיר שלטענתו יכולים להיצמד אחד לשני ולגרום לכזאת בעיה. אני בספק שמשהו יישתפר אבל המכונאי מתעקש שאתן לזה צ'אנס וכמובן אם לא אז אני אחליף אצלו גיר אין ברירה...

עריכה אחרונה על ידי Jon bones jones
פורסם

אני מאמין שהבעיה הייתה -לפני- שלחצת על הגז, הרי ברגע שהדרדרת אחורה כבר גילינו תקלה בגיר.

לגבי יתר הדברים שציינת- 300 אלף לגיר הזה זה מכובד. ואחד כזה מפירוק לא אמור לעלות 5 אלף, ואם אתה מהשרון תגיד לי ואשלח אותך למישהו שיעשה ביותר זול, ותקבל עליו המלצות גם ממני וגם מחברי פורום נוספים.ם

פורסם
^ אתה כבר זוםם על חלקי החילוף שלו? תכבד לפחות :)

לפותח השירשור, לדעתי לא קרה שום דבר באשמתך, אני די בטוח שגם אביך היה פועל באותה הדרך כי אני לא מכיר אף אחד אשר משתמש בארמברקס לצורך התחלת נסיעה במעלה ברכב אוטומטי שהוא אינו רובוטי. לדעתי הייתה בעייה במסויימת אשר התעוררה בעת לחיצת הגז. שוב, לא באשמתך כלל. לא יודע מה גילך, אבל אם אתה עובד, ממליץ לך לפחות לשלם חלק על שיפוץ הגיר ככה בשביל ההרגשה. רכב תקין אמור לעמוד בעומס של לחיצת גז חזקה במעלה. רק רכיב תקול יכשל במקרה הנ''ל.

האמת, אני מסיבות כאלו בדיוק לא נסעתי יום אחד אפילו על הרכב של הוריי כאשר הוצאתי רשיון. שני חברים אשר הוציאו רשיון לפני הרסו את המכוניות של ההורים שלהם, אחד התהפך והשני עלה על מדרכה במהירות ושבר שני ג'נטים לגמריי.

אהבתי את הדמיון..למען האמת ב407 יש גיר אוטומטי שונה ב2000סמ"ק 2200סמ"ק ו - 3000סמ"ק,ובכל מקרה לאריה שלי גיר של אייסין טפו טפו..

פורסם

אם אני מבין נכון אתם אומרים שדווקא שיפוץ הגיר הבעייתי הקיים עדיף מאשר החלפה באחר משומש?

המכונאי אמר לי הוא מביא לי גיר מיובא מפירוק מצרפת ונותן עליו 3 חודשי אחריות ובאותה ההזדמנות תיהיה לו גם גישה לחיבור למנוע והוא יסדר לי גם כל מיני דליפות שמן בחיבורים שם. כל זה הוא מעריך ב 5000.

אם שיפוץ גיר עדיף ואתם מכירים מקום טוב או יותר זול .. כי זה לא נעים אם הוא מנסה לעבוד עלי אם הוא רואה שאני לא מבין גדול אז בהחלט אשמח להמלצה. אני מהמרכז אבל יכול להגיע לשרון

פורסם

כן, תנסה אצל אמיר מגירים שרונים

0505722711

לדעתי רוב הסיכויים יצא לך יותר זול.

ולא הבנתי מה זה נזילת שמן מכל מיני חיבורים... המוסכניק שלך נשמע לי קצת חרטטן, או אולי אתה לא הבנת אוצו נכון.

פורסם
היי, עידכון אחרי שהמכונית חזרה מהמוסך.

המכונאי אמר שהוא שם תוספים לרכב והוא מקווה שהם יעזרו לפתוח ולנקות את כל מערכות שאולי נסתמו בגיר.

הבעיה ממשיכה אבל הוא אמר לחכות לתת צ'אנס לתוספים שאולי ישחררו משהו ואם זה ממשיך אחרי תקופה אז כנראה אין ברירה להחליף את הגיר.

וזה מינימום סיפור של 5000 שקל.

האם הוא עשה שטיפה לגיר או שפשוט הוסיף לו שמן?

ויותר חשוב, האם עד לפני אותו הרגע ביצעו ברכב החלפת שמן גיר?

אם לא החליפו בגיר שמן עד היום השמן גיר נשרף עם הזמן ומכיל בתוכו חתיכות מהגיר עצמו (זה קורה רק כשלא מחליפים שמן גיר בזמן). ככה שאם הוא ביצע שטיפה יתחילו להיות בעיות בהעברת הילוכים שלא היו פעם, ורק החלפת גיר יכולה לפתור את זה. כאמור השמן הישן הכיל בתוכו חתיכות ברזל מהגיר ואם בוצעה שטיפה לגיר יש כרגע רק שמן חדש ללא החתיכות הללו שהן למעשה מנעו את הבעיות שיכולות להתרחש כאשר מבצעים שטיפה.

לא יודע מה איתך, אבל לא לכולם יש מינימום 5000 שקל בשלוף ;)

פורסם

308000 קמ לגיר מקורי זה נהדר.

תיפרדו כידידים ואם חשקה נפשך להמשיך עם הרכב הרבה שנים, תעשה שיפוץ איכותי (במרכזי). אם זה לטווח הקרוב - עדיף שתיקח גיר מפירוק.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מצרף את הקבלה ותיאור העבודות שבוצעו.. לפי הנראה רק הוסיפו שמן.

לפי דעתכם כמה אמור אז לעלות בערך שיפוץ איכותי וכמה מפירוק?

IMG_20.jpg

פורסם

במוסך גבע משפצים גירים דרך המעבדה באותה הרמה של המרכזי. מקבלים למעשה גיר חדש. ממליץ לך להכניס את הרכב לבדיקה שם. היא חינם ותאיר את עינך

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...