Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תואר שני - מה ומתי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שאין כבר טעם לחפש עכשיו משרת סטודנט, אני אמור לסיים את התואר עוד כשלושה חודשים.

חוץ מזה, מערכת מלאה + עבודה באוניברסיטה + נוכחות חובה ולהוסיף על זה עבודה של יומיים בשבוע, לא נראה לי רעיון כל כך טוב. נשמע לי יותר כמו "איך לסיים תואר במדמ"ח ב-4 שנים במקום ב-3"

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה בדיוק הזמן להתחיל לחפש משרה מלאה... (תהליכים יכולים לקחת זמן לעיתים).

אני אישית לא מסכים עם הגישה של לא לעבוד במשרת סטודנט במהלך התואר, אבל זה כבר נושא אחר...

(סיימתי הנדסת מכונות ב4 שנים כולל עבודה משנה ג', חברה שלי מסיימת הנדסת תוכנה ב4 שנים כולל עבודה במשרת סטודנט משנה ג'... וכך גם כל החברים שלי, משנה ג'/ד')

אגב יש לי חבר טוב שסיים מדעי המחשב בבן גוריון ב3 שנים כולל עבודה במשרת סטודנט בשנה שלישית.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם
"אם אתה נוטה יותר למאמר- אזי תואר שני זה הכיוון שלך. אם אתה נוטה יותר לביצוע קרי לקחת רעיון (לא דווקא שלך), במטרה לראות לקוח (בין אם בן אדם או מכונה אחרת) משתמש במוצר בו הקוד שלך רץ אזי אולי להתחיל לתכנת זה הכיוון הרלוונטי."

מי אחראי על ה"אמצע"? לא על המאמר האלגוריתמי ולא על המימוש אלא על ההמצאה של של ה-CFS והשימוש באלגוריתם המדובר? (הכוונה לא מי כתב ספציפית, אלא איפה אני צריך למצוא את עצמי אם אני רוצה נגיד לעשות משהו דומה)

ענו לך עבור המקרה הספציפי. אבל זה יכול להיות "כל אחד". לא חייב שיהיה לו תואר שני. בכלל לא בטוח שיש לו איזושהי השכלה אקדמית (וזה מה שיפה בתחום הנ"ל). קשה לי לענות על השאלה כי זה משתנה בין תחום לתחום.

אני גם לא כזה בטוח שיש "אמצע". כלומר, לא בטוח שיש איזה מגשר, נושא משרה כלשהי, בין המאמר האקדמי הרלוונטי לזה שכתב את ה-CFS.

אני מניח ש"המצאות" מסוג זה הן תולדה של מגוון סיבות, וצריך לבחון כל מקרה לגופו.

חשוב לציין, הדוגמה שנתתי היא לא מייצגת, אלא רק לשם המחשה. (מניסיוני ומנסיון חבריי) בתחילת הדרך בעיקר מתקנים באגים בקוד קיים, אולי כותבים שורה כאן, פונקציה שם. ולאחר צבירת ניסיון מפתחים תוכנה יותר גדולה. יש כאן מפתחים עם פי 4-5 יותר ניסיון ממני, אולי הם ידעו להגיד מתי ב-timeline שלהם הם נתקלו במשימה כזו, או שיצא להם להמציא משהו בסגנון. לי אישית יצא לפתור בעיה מסויימת באמצעות סימפלקס (תכנון ליניארי) ועוד איזו שטות עם קשירות של גראפים, אבל זה קרה כי היתה לי בעיה מסויימת ופשוט חיפשתי לה פתרון שאני מכיר או שמעתי עליו מצד ג'.

נראה לי שאין כבר טעם לחפש עכשיו משרת סטודנט, אני אמור לסיים את התואר עוד כשלושה חודשים.

חוץ מזה, מערכת מלאה + עבודה באוניברסיטה + נוכחות חובה ולהוסיף על זה עבודה של יומיים בשבוע, לא נראה לי רעיון כל כך טוב. נשמע לי יותר כמו "איך לסיים תואר במדמ"ח ב-4 שנים במקום ב-3"

לדעתי, תתחיל לגשש. תהליכי גיוס הם לא מהיום למחר, זה לוקח זמן. וגם כשסוגרים במקום מסויים אפשר לסגור תחילת עבודה אחרי מועדי א'.

מניסיון - המוטיביציה הכי טובה שחוויתי.

ד"א, עוד כיוון שעליו חשבתי - אולי לחפש מרצים בחשמל/מדמ"ח שמעבירים קורסים מתקדמים בנושאים שמעניינים אותך, ולחפש (באתר של המרצה(*) או במייל אפילו) את הסטודנטים אותם הם מנחים (תואר שני) ועם אלו ליצור קשר ולשאול את שאלותייך.

(*) אם יש כזה, לחפש סטודנטים שהיו תחת הנחייה, שאינם דוקטורנטים ומעלה, ואותם לחפש בשאר המדיות - תחת ההנחה שהם עובדים בתעשייה. מצד אחד זה כבר next level creepy. מצד שני, תושייה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

לא פוסל חיפוש משרת בוגר כבר בזמן הקרוב, רק כתבתי לואדים שמשרת סטודנט לא רלוונטית בשלב כזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אז לדעתי תתחיל לחפש מעכשיו משרה מלאה.

בטוח שיש אצלכם ירידי תעסוקה, ובאים אליכם נציגים של חברות למטרת "צייד ראשים".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...