Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אופני איזון טובות לגיל שנתיים

ראיתי שיש כאלו עם גלגלים מוקצפים וכאלו עם גלגלי אוויר, מה עדיף לגילאים האלו ?

בגזרת המוקצפים יש את סטריידר (אזור ה 350 שח) וויזן בחצי מחיר, האם יש הבדל בינהם ?

חשוב לי שהן יהיו איכותיות, טובות, ויגרמו לילדה לרצות לרכב עליהן

פורסם

בעקרון תמיד עדיף עם אוויר גם בעגלות. החסרון זה התעסקות עם ניפוח ופנצ'רים.

לבנות שלי יש אופנועץ, הגדולה כבר עברה לגדולים יותר ועכשיו הקטנה. שורדות כ4 שנים, רצוי לא להשאיר בחוץ בלילה מבחינת מזג אוויר, לחזק מדי פעם. אני מרוצה, לא השוותי למשהו אחר.

פורסם

דעתי הפוכה, מניסיון.

קנה את הזול ביותר שתוכל להשיג.

מוצר זמני ביותר, לאחר מספר חודשים הוא ישכב לך ללא מעש.

לילדים פחות חשוב איזה גלגלים יש לזה, אם זה נוסע, זה מספיק להם.

פורסם

היתרון המשמעותי של סטריידר הוא המשקל. השלדה אלומניום ושוקלת כלום לעומת אופני ילדים אחרים ממתכת בגודל הזה.

החיסרון הוא המחיר. את שלנו גנבו מהגינה בחזית הבית ואין לי ספק שהבן * ונה ידע מה הוא גונב!

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לבן הבכור רכשתי בזמנו אופני איזון של smart trike בסכום של כ-250 ש"ח. לא מציאה גדולה למען האמת.

האופניים הנ"ל מתהדרות בשלדה שניתן להרכיב בשתי דרכים כדי שהאופניים יתאימו גם לגדולים יותר - מיותר לחלוטין במקרה שלנו מכיוון שהילד עבר לאופני פדאלים הרבה לפני שאופני האיזון נהיו קטנות עליו.

כמו כן, לאחר לא הרבה נפילות, אחד מהכדורים שבקצות הכידון נשבר.

אופניים לא קלות במיוחד ושינוי גובה המושב מצריך מפתח אלן.

לבן השני רכשנו אופניים כאלה ואני יכול בהחלט להמליץ עליהן.

מחיר נמוך, קלות במיוחד, שורדות הרבה התעללויות מצד הילדים וניתן לשנות גובה מושב בקלות. ככה הגדול (תכף בן 5) יכול לנסוע עליהן כשבא לו ולא צריך לסחוב סט אלנים לכל יציאה לפארק הקרוב. גם לבן הדוד שלהם יש אופניים כאלה וגם אצלו הן מחזיקות מצוין.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...