Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A6 2004/מליבו 2008/פלואנס 2011 (נערך)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Audi A6 2004

מנוע 2.4

יד שישית 290,000 קמ

מערכת גפ״מ

טסט עד חודש 7

אומר שהרכב אצלו כבר שנתיים ללא שום בעיות מתחזק אותו כמו שצריך.

מחיר - סביבות 14k

שברולט מאליבו 2008

יד שלישית

מנוע 3.5

מערכת גפ״מ

370,000

עם הרבה תוספות של מערכת מולטימדיה

החליף ראש מנוע כי הלך לו וברקסים

הטסט עד מרץ20

מחיר - סביבות 14k

רנו פלאונס 2011

יד ראשונה 144,000

מערכת גפ״מ

סביבות 20-25k

טסט עד ינואר20

הצרכים שלי הם נסיעה ממוצעת של 80km שלוש פעמים בשבוע (הלוך חזור 40+40)

ומדי פעם אולי נסיעות יותר ארוכות או גם בתוך העיר פה ושם

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ממליץ לבחור בפלואנס. הסיכון לתקלות ב2 האחרות גדול מדי ולא שווה את החסכון בדלק.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

מצטרף להמלצה. ההבדל בנסועה עצום, עדיף לקחת את הרכב הכי צעיר.

כמו כן תיקונים ב-A6 יכולים בקלות לצמוח לעשרות אלפי שקלים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני במקומך קונה סופר מיני ידנית כמו פיגו 208 או סיאט איביזה/הונדה ג'אז.

זה ייתן לך שקט נפשי, חסכון בדלק וכמובן עלויות אחזקה נמוכות.

דלק זה לא מדד יחיד לחסכון בדלק כי ק"מ גבוה וגיל גם משפיעים, מניסיון.

אני נוסע 100 ק"מ ביום, וחושב שהבחיר הכי נכונה זה סופר מיני מרווחת ולא להיכנס לצרות של רכבים עם ק"מ גבוה וישנים.

חפש אחד עם ק"מ עד 50 אלף מטופלת במורשה ושמורה עם טסט ארוך.

ייקח לך קצת קצת אבל בסוף תמצא.

פורסם (נערך)
אני במקומך קונה סופר מיני ידנית כמו פיגו 208 או סיאט איביזה/הונדה ג'אז.

זה ייתן לך שקט נפשי, חסכון בדלק וכמובן עלויות אחזקה נמוכות.

דלק זה לא מדד יחיד לחסכון בדלק כי ק"מ גבוה וגיל גם משפיעים, מניסיון.

אני נוסע 100 ק"מ ביום, וחושב שהבחיר הכי נכונה זה סופר מיני מרווחת ולא להיכנס לצרות של רכבים עם ק"מ גבוה וישנים.

חפש אחד עם ק"מ עד 50 אלף מטופלת במורשה ושמורה עם טסט ארוך.

ייקח לך קצת קצת אבל בסוף תמצא.

הבעיה שיש לי רשיון לאוטמט ככה שידני אני לא יכל..

מצטרף להמלצה. ההבדל בנסועה עצום, עדיף לקחת את הרכב הכי צעיר.

כמו כן תיקונים ב-A6 יכולים בקלות לצמוח לעשרות אלפי שקלים.

אני ממליץ לבחור בפלואנס. הסיכון לתקלות ב2 האחרות גדול מדי ולא שווה את החסכון בדלק.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

בטוח? אמר לי שהעלויות לאחזקה של הA6 לא גבוהות

טיפול 10 אלף זה בערך 600 שקל

עריכה אחרונה על ידי Ofek Gal
פורסם

מאליבו אחלה אופציה, אבל בוודאי לא זו עם 370K.

ממה שאני רואה ביד 2 יש היצע לא קטן (גם אני חיפשתי לפני חודש בערך, בסוף לא נדרשתי לכך). בהנחה שהתקציב שלך הוא עד 25K ואתה לפי מה שאני מבין מחפש רכב עם מערכת גז כדי לחסוך בעלויות, אז הייתי מחפש מאליבו 2009 עם ק"מ שפוי ומתקין מערכת גז בעצמי, התקנה אמורה לצאת היו באזור ה 7K כשאת הרכב בפועל ניתן לדעתי להשיג בלא יותר מ 16-17K.

בהצלחה!

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
Audi A6 2004

מנוע 2.4

יד שישית 290,000 קמ

מערכת גפ״מ

טסט עד חודש 7

אומר שהרכב אצלו כבר שנתיים ללא שום בעיות מתחזק אותו כמו שצריך.

מחיר - סביבות 14k

שברולט מאליבו 2008

יד שלישית

מנוע 3.5

מערכת גפ״מ

370,000

עם הרבה תוספות של מערכת מולטימדיה

החליף ראש מנוע כי הלך לו וברקסים

הטסט עד מרץ20

מחיר - סביבות 14k

רנו פלאונס 2011

יד ראשונה 144,000

מערכת גפ״מ

סביבות 20-25k

טסט עד ינואר20

הצרכים שלי הם נסיעה ממוצעת של 80km שלוש פעמים בשבוע (הלוך חזור 40+40)

ומדי פעם אולי נסיעות יותר ארוכות או גם בתוך העיר פה ושם

בוא ננסה להתמקד, יש סיבה מסויימת שבחרת את המכוניות האלו?

רוצה דווקא רכב גדול ומאובזר?

לדרישות שלך פחות או יותר כל רכב בעולם יתן מענה.

אחזקה של אודי А6 אם 300 אלף ק"מ לא תהיה זולה, זה שטיפול קטן עולה 600 ש"ח לא אומר כלום. גם של מליבו עם 400 אלף ק"מ...

פלואנס 1.6 זה רכב נוח אבל איטי, על גפ"ם עוד יותר. ואיך הוא קשור לשתיים הראשונות?

אז השאלה האם זה חייב להיות רכב מהקטגורית האלו ועם גפ"מ ולמה?

פורסם
הבעיה שיש לי רשיון לאוטמט ככה שידני אני לא יכל..

בטוח? אמר לי שהעלויות לאחזקה של הA6 לא גבוהות

טיפול 10 אלף זה בערך 600 שקל

הבעיה היא לא עם טיפולים שוטפים. אם מתקלקל משהו ברכב זה יעלה הון תועפות כי מדובר ברכב יוקרה גדול ועתיר טכנולוגיה לזמנו, שנמכר בארץ במספרים קטנים ולכן הסיכוי שימצאו לך חלק תחליפי בזול שואף לאפס.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מאליבו לא חסר דגמים עם שליש קילומטרג',

אאודי A6 2004 יש לאבא שלי, ללא גפ"מ, רכב פצצה נוסע יפה, תחזוקה לא יקרה בכלל והרכב על 290 אלף גיר ומנוע חלקים, יש לו גם פריוס מהעבודה הדור האחרון ומדהים כמה שאוודי משמרות את התחושה של לנסוע ברכב אמיתי ולא באיזה פחון (כמו שאבא שלי קורא לטויוטה).

פלואנס 1.6, רכב חלש ומיושן, הייתי מוריד אותו לגמרי מהמשוואה, ומכוון ל מאליבו 2009 מנוע 3.5, משקיע קצת באקזמפלר איכותי ושמור (יש כאלה) ושם מערכת גפ"מ (רק אם ממש צריך) - אגב, מנועי שברולט V6 מדברים יפה עם גפ"מ...

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אכן, מנועים אמריקאיים V6 מהדגמים הישנים (כמו ה 3.5 של המאליבו הנ"ל) מתאימים מאוד לגפ"מ, ולא זקוקים למשמנת.

המנועים החדשים יותר כמו ה 3.6 של האימפלה\לה-קרוס\טראוורס\קאדילק כבר יותר בעיתיים להסבה לגפ"מ. לא בלתי אפשרי אבל פחות מומלץ ממה שאני יודע (באופן כללי הזרקה ישירה פחות מומלץ לגפ"מ).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
אכן, מנועים אמריקאיים V6 מהדגמים הישנים (כמו ה 3.5 של המאליבו הנ"ל) מתאימים מאוד לגפ"מ, ולא זקוקים למשמנת.

המנועים החדשים יותר כמו ה 3.6 של האימפלה\לה-קרוס\טראוורס\קאדילק כבר יותר בעיתיים להסבה לגפ"מ. לא בלתי אפשרי אבל פחות מומלץ ממה שאני יודע (באופן כללי הזרקה ישירה פחות מומלץ לגפ"מ).

מאליבו לא חסר דגמים עם שליש קילומטרג',

אאודי A6 2004 יש לאבא שלי, ללא גפ"מ, רכב פצצה נוסע יפה, תחזוקה לא יקרה בכלל והרכב על 290 אלף גיר ומנוע חלקים, יש לו גם פריוס מהעבודה הדור האחרון ומדהים כמה שאוודי משמרות את התחושה של לנסוע ברכב אמיתי ולא באיזה פחון (כמו שאבא שלי קורא לטויוטה).

פלואנס 1.6, רכב חלש ומיושן, הייתי מוריד אותו לגמרי מהמשוואה, ומכוון ל מאליבו 2009 מנוע 3.5, משקיע קצת באקזמפלר איכותי ושמור (יש כאלה) ושם מערכת גפ"מ (רק אם ממש צריך) - אגב, מנועי שברולט V6 מדברים יפה עם גפ"מ...

הבעיה היא לא עם טיפולים שוטפים. אם מתקלקל משהו ברכב זה יעלה הון תועפות כי מדובר ברכב יוקרה גדול ועתיר טכנולוגיה לזמנו, שנמכר בארץ במספרים קטנים ולכן הסיכוי שימצאו לך חלק תחליפי בזול שואף לאפס.

בוא ננסה להתמקד, יש סיבה מסויימת שבחרת את המכוניות האלו?

רוצה דווקא רכב גדול ומאובזר?

לדרישות שלך פחות או יותר כל רכב בעולם יתן מענה.

אחזקה של אודי А6 אם 300 אלף ק"מ לא תהיה זולה, זה שטיפול קטן עולה 600 ש"ח לא אומר כלום. גם של מליבו עם 400 אלף ק"מ...

פלואנס 1.6 זה רכב נוח אבל איטי, על גפ"ם עוד יותר. ואיך הוא קשור לשתיים הראשונות?

אז השאלה האם זה חייב להיות רכב מהקטגורית האלו ועם גפ"מ ולמה?

אני אגיד לכם,

אני רוצה רכב שיש לו נוכחות וגם ביצועים ושהוא יהיה מאוד חסכוני בדלק

האודי A4 אולי אם משהו מתקלקל היה עולה הרבה אבל עם המערכת גפמ שיש לה זה נראה לי היה ממש בדיוק מה שאני מחפש..

פורסם

בלי להעליב אף אחד, איזו נכחות יש לאאודי שנת 2004? שאני רואה רכב יוקרה ישן שהוא לא קלאסי או אספנות זה תמיד נראה לי כמו מישהו שלא היה יכל להרשות לעצמו את הרכב הנ''ל כאשר היה חדר ועכשיו מפצה על זה.. למרות שיש רכבים טובים יותר, בטוחים יותר, זולים יותר וחדשים יותר...

לפלואנס בכלל אין נכוחות, מיותר אפילו להרחיב בעניין.

למאליבו עוד איכשהו... אצל קהל שלא בא מהתחום אולי. מה שכן, זאת שאתה ציינת עם ק''מ גבוה מאוד. עדיף לחפש אחרת אפילו אם תעלה יותר.

פורסם
בלי להעליב אף אחד, איזו נכחות יש לאאודי שנת 2004? שאני רואה רכב יוקרה ישן שהוא לא קלאסי או אספנות זה תמיד נראה לי כמו מישהו שלא היה יכל להרשות לעצמו את הרכב הנ''ל כאשר היה חדר ועכשיו מפצה על זה.. למרות שיש רכבים טובים יותר, בטוחים יותר, זולים יותר וחדשים יותר...

לפלואנס בכלל אין נכוחות, מיותר אפילו להרחיב בעניין.

למאליבו עוד איכשהו... אצל קהל שלא בא מהתחום אולי. מה שכן, זאת שאתה ציינת עם ק''מ גבוה מאוד. עדיף לחפש אחרת אפילו אם תעלה יותר.

יש לך המלצה למשהו? שגם לוקח דלק 1/20+

בתקציב של עד 20 אלף

פורסם

אני עם איתמר ובוקי.

המצב שלך קרוי "בחירתו של הקבצן" (Beggar's Choice).

מתוך ההתמקדות במכונות ישנות ברור לי שהפרוטה אינה מצויה בכיסך. עדיף לך לרכוש רכב עם פחות "נוכחות" אבל גם פחות סיכוי לתקלות, ולדחות את הגשמת החלומות לימים יותר יפים. אל תשכח שתקלה פירושה רכב מושבת במוסך ליום או יותר, בעל רכב שמפסיד שעות עבודה = מפסיד כסף, וככל שהרכב יותר יוקרתי סבירות לתיקונים יותר יקרים.

ועוד דבר - תהיה זהיר מאד עם מה שמסר לך בעלי הרכב. הוא רוצה להפטר ממנו, אז גם אם החליפו לו חצי מנוע ועוד כמה אבזרי נוחות הוא ספר לך שמדובר בבובה שלא רואה מוסך.

בקיצור, וותר על ה"נוכחות" והשקע במשהו יותר מודרני, יותר בטיחותי, פחות יוקרתי, יותר נפוץ ועם סבירות טובה שיהיה יותר אמין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...