Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש את השעון ה"רציני" הראשון שלי (אם לא לוקחים בחשבון את ה-Casio ב-80 שקל שהיה לי ביסודי).

דרישות עיקריות:

1. עד 500 דולר +- (מוכן למתוח את התקציב ל-1000$ אם מדובר במשהו ממש מיוחד, אבל מעדיף שלא).

2. שיהיה מצד אחד מספיק מכובד כדי להגיע לפגישות עם אנשים שעונדים שעונים באלפי דולרים, אך מצד שני גם מספיק "עממי" כדי להסתובב איתו ביום יום או ללכת מכות בפורום.

3. רצוי מראה ספורטיבי-אלגנטי, לא רצועה מתכתית.

4. עמידות סבירה (לטיולים/שטח) - שיהיה עמיד במידה מסוימת למים (לא שחייה), מכות וכדומה.

5. פונקציות בסיסיות - תאריך, סטופר וכדומה.

הצעות או חברות מומלצות?

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

סטופר בשעון אנלוגי זאת לא פונקציה בסיסית בכלל. זה כבר מקפיץ אותך משעון אנלוגי רגיל לכרונוגרף.

הייתי ממליץ על המותגים: Seiko, Longines ואולי Citizen.

עריכה: כרונוגרף של

Longines לא יתאים לתקציב

עריכה אחרונה על ידי קאררה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם (נערך)

חשיפה, במיוחד למים, מחייבת רצועת מתכת או נכונות להחלפה תדירה של רצועות עור.

מה תפקידך שמחייב אותך בשעון ייצוגי? מי שמבין בשעונים יזהה מיד את השעון הבסיסי - שעון של 500 דולר, וגם כפליים, לעולם ייתפס כשעון בסיסי שלא יתחרה בשעונים יותר יוקרתיים. השאלה היא האם מישהו באמת מתייחס לשעון בפגישה עסקית - אין לי מושג, אבל יש לי תחושה שבסדרי הגודל של מחיר שאתה מדבר עליו לא יתיחסו אליו יותר מדי.

מכל מקום, אישית אני אוהב שעונים דקים. היה לי אחד של טיסו שאשתי קנתה לי לאיזה ארוע של קבלת דירוג מקצועי. השעון התקלקל מהזנחה (שכב במגירה ומנגנון נהרס משום שהסוללה לא הוחלפה בזמן), כיום השעון ה"ייצוגי" שלי הוא סקיין דקיק שקניתי בטיול בדנמרק לפני 3 שנים, לא יקר אבל אלגנטי. שעונים כאלה אינם מתאימים לשטח ודברים דומים, לצורך זה קנה איחזה G-shock והחלף את השעונים לפי המצב הסביבתי. ביום יום אני מופיע בקהל עם שעון פולאר די בסיסי שמושך לא מעט שאלות. מצד שני, אני ממש לא עושה עסקים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מציע בחום על שעון חכם של סמסונג.

הוא בעל מראה של שעון רגיל, יש לו אין סוף סקינים שמדמים באופן מצויין את מגוון שעוני היוקרה בשוק.

כמו כן, הוא נגד מים ודי עמיד למכות מכאניות חזקות.

וכמובן בעל כל התכונות של טלפון חכם- אפשר לענות לשיחות, לקרוא הודעות, לבצע מעקב כושר ועוד המון אפשרויות נוספות.

יש לי מספר שעונים של מותגים נחשבים, כולם צוברים אבק במגירה מאז שעברתי לשעון של סמסונג.

cdaa9ae8641e44d058bad2df59c013ff.jpgd9104330249cfccc2f1db06dc91565e8.jpg6b7a8b802d011ada3dadecdde768a1f0.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

S60 Rdesign

פורסם

2. שיהיה מצד אחד מספיק מכובד כדי להגיע לפגישות עם אנשים שעונדים שעונים באלפי דולרים.

אם זה בישראל, אני כבר יכול להגיד לך שאתה במדינה הלא נכונה.

לא באמת אכפת לאף אחד פה, אם אתה עם פאטק פיליפ ב100000$ או קסיו דיגיטלי ב100 שקל.

אני אישית הולך עם הסוג השני.

אבל אם אתה רוצה בכל זאת להרגיש בסדר עם עצמך מבחינת שעונים, ולהרגיש שאתה מיישר קו עם הסביבה, תקנה באמת שעון חכם של סמסונג/LG/אפל (לא מבין בזה יותר מדי).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני פשוט נחרד מהאפשרות שמישהו יחייג אלי או ישלח לי מייל וארגיש רטט ביד. תחושה של אזיק אלקטרוני.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני מאמין כאן דווקא בהתרסה (ואני לא מתכוון למה שניקרא "דאווין הפוך").

למה הכוונה? אני בעד שעונים איכותיים אבל לא מהשמות המפוצצים. יש משהו (הצהרה או משהו בסגנון) בבחור (או בחורה, כן?) שעונד שעון טוב, איכותי אבל לא שוויצרי ממנו מיוצרים שניים וחצי בשנה. זה מראה גם על אופי.

אני מאד אוהב סייקו וגם אוריינט, ואני בטוח ששם תמצא את מבוקשך, משעון של 60 דולר, שיחזיק אגב מעמד 30 -4-שנה ללא טיפול, ועד שעונים יקרים יותר, אלגנטיים או שעוני צלילה, תיקניים או לא.

נדירים המיקרים שבהם בתערוכות בחו"ל ובישיבות שחוויתי שם נושא שיחות החולין הוא על שעונים, אבל כשזה קורה, אני אף פעם לא מרגיש שלא בנוח, להיפך.

אני עצמי עונד ביום יום סייקו צלילה SKX007 והוא מושך מספיק תשומת לב כי אנשים שרצים אחרי המותגים הכבדים, היקרים, נידלקים כשהם שומעים מה זה ואז גם כמה זה עלה. אני עונד אותו ללא בעיה עם חליפה ועניבה.

אגב, אם אתה מחפש את השעון הראשון והאחרון שלך, לך על דגמי הצלילה. בשעון צלילה היצרן משקיע את כל הידע והטכנולוגיה שלו.

שים לב והישמר (דעתי האישית כמובן) משעוני מעצבים, בהם אתה משלם הון על העיצוב, אבל המנגנון בפנים הוא גנרי של איזה יצרן סיני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקומך הייתי מסתכל בחנויות ובאינטרנט על שעונים שנראים לי יפים ונכנסים בתקציב שהוגדר, ואחרי שהייתי בוחר כמה דגמים מתייעץ איזה מהם הכי מומלץ מבחינת איכות עמידות ואמינות. יותר חשוב שאתה תאהב את השעון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני מאמין כאן דווקא בהתרסה (ואני לא מתכוון למה שניקרא "דאווין הפוך").

למה הכוונה? אני בעד שעונים איכותיים אבל לא מהשמות המפוצצים. יש משהו (הצהרה או משהו בסגנון) בבחור (או בחורה, כן?) שעונד שעון טוב, איכותי אבל לא שוויצרי ממנו מיוצרים שניים וחצי בשנה. זה מראה גם על אופי.

אני מאד אוהב סייקו וגם אוריינט, ואני בטוח ששם תמצא את מבוקשך, משעון של 60 דולר, שיחזיק אגב מעמד 30 -4-שנה ללא טיפול, ועד שעונים יקרים יותר, אלגנטיים או שעוני צלילה, תיקניים או לא.

נדירים המיקרים שבהם בתערוכות בחו"ל ובישיבות שחוויתי שם נושא שיחות החולין הוא על שעונים, אבל כשזה קורה, אני אף פעם לא מרגיש שלא בנוח, להיפך.

אני עצמי עונד ביום יום סייקו צלילה SKX007 והוא מושך מספיק תשומת לב כי אנשים שרצים אחרי המותגים הכבדים, היקרים, נידלקים כשהם שומעים מה זה ואז גם כמה זה עלה. אני עונד אותו ללא בעיה עם חליפה ועניבה.

אגב, אם אתה מחפש את השעון הראשון והאחרון שלך, לך על דגמי הצלילה. בשעון צלילה היצרן משקיע את כל הידע והטכנולוגיה שלו.

שים לב והישמר (דעתי האישית כמובן) משעוני מעצבים, בהם אתה משלם הון על העיצוב, אבל המנגנון בפנים הוא גנרי של איזה יצרן סיני.

נגעת בעצב חשוף...

יש לי מס' שעוני יוקרה שוויצרים, ושני SKX (009+007 MOD)

ודווקא הסייקויים על צמידי ג'ובילי גורפים מחמאות אין סוף ועולים גרוש וחצי.

פורסם (נערך)
נגעת בעצב חשוף...

יש לי מס' שעוני יוקרה שוויצרים, ושני SKX (009+007 MOD)

ודווקא הסייקויים על צמידי ג'ובילי גורפים מחמאות אין סוף ועולים גרוש וחצי.

עריכה: ראיתי אותם, באמת אלה השעונים שמקבלים מחמאות? ה009 נראה כמו צעצוע

אם כבר שעונים שנראים כמו מיליון דולר - rado

עריכה אחרונה על ידי Gattuso8
פורסם

סדרת ה- SKX דווקא ניראית מכובדת והשעון גם בעל משקל מכובד. מדובר בגוש נירוסטה עשוי להפליא ובנוי כמו טנק. הנוכחות שלו מכובדת, אבל אם אתה בקטע של שעוני וואוו!! - ו/או בעלי מראה זהב/יהלומים, אז לצערי אני לא יכול להמליץ לך על משהו. אבל אני חושב שהרעיון של slowrider הוא רעיון טוב. תגדיר באמזון ו- איביי את הקווים הכלליים ותיראה מה תמצא שם. ועוד טיפ: אחרי שמצאת משהו שבא בחשבון, תמיד תסתכל עליו גם בגוגל תמונות, לפי המק"ט שלו. הסיבה היא שאמזון וכו' לא תמיד עושים טוב לשעון עם התמונות שלהם...

פורסם

סלח לי פות"ש, אבל לאיזה תפקיד אתה מיועד שיש משמעות לשעון שלך?

כשאני התחלתי לעבוד כמהנדס, גם חשבתי שהמעמד מחייב וענדתי שעון של אוריינט שכבר היה בבעלותי (אני לא ענדתי שעון בשוטף עד אז). די במהרה הבנתי שזה לא מעניין אף אחד והורדתי אותו מהיד.

גם היום, כמהנדס די וותיק, אני לא עונד שעון, למרות שיש בבעלותי גם שעון לונג'ין שעלותו מעל אלף דולר (התקבל כמתנה כמובן).

פורסם

שלום לפותח השרשור.

בהצלחה בדרכך החדשה.

אגב, לא ציינת מה הגודל השעון הרצוי.

אם אתה מחפש שעון פונקציונלי וזול יחסית שיהיה יפה (הכל בעיני המתבונן).

אני ממליץ לך לבחון שני סדרות של Casic:

[h=1]Pro Trek[/h][h=1]Edifice[/h]

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם (נערך)

בגדול אני לא מאמין שלאף אחד איכפת מאיזה סוג שעון אתה עונד. קנה מה שמוצא חן בעיניך והוא ממותג אמין.

בהצלחה :)

עריכה: לראיה, אני עונד רולקס וזה לא מעניין אף אחד מהאנשים שפגשתי בשנה האחרונה.

עריכה אחרונה על ידי קאררה

• תוכן חדש...