Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בשברולט מליבו 2009 מנוע 3500 שעברה 110 אלף קילומטר בצד ימין בלבד יש קרע קטן בתפוח ללא חופש,

השאלות הם

האם צריך להחליף?

אם כן רק בצד אחד או בשתיהם?

אם מחליפים רק את הזרוע החיצונית בכל זאת צריך כיוון פרונט?

תודה לעוזרים0a80ec0aef57ee0b89400565cb0c0d28.jpg9477deb4c9be6d3a85e9386fca8646f8.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם

בס"ד

כיוון פרונט, לא.

להחליף תפוח, כן.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם (נערך)

כיוון גלגלים - חובה.

הגריז מהתפוח יצא, ליכלוך נכנס, יתחיל חופש ואפילו סיכוי לחריקות עקב התפסות של החלק הנע בתוך התפוח.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם (נערך)

ממש ממש ממש ממש כן.

נו באמת...

הזווית משתנה גם אם תרכיב תפוח מקורי ותסמן ותספור ומה לא, אין משחקים וחבל על הצמיגים.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

גם אני לא רואה שום צורך בכיוון...מרכיבים תפוח של אחד לאחד במיקום המדוייק שלו ואין שום בעיה עם זה. מעולם זה לא גרם לי שום בלאי בצמיגים ומעבר לכך גם בשביל הספורט אחרי שהחלפתי תפוחים ניגשתי שייבדקו כיוונים במכון פרונטים...אמרו שיותר מדוייק מהחלפה שכזו לא יכולתי לעשות והכל תקין. סתם ללכת לשלם 100-200 שח מיותר לחלוטין.

פורסם

יש לעשות בדיקה לכיוון גלגלים. אם יוצא תקין אין מה לכוון, לרוב לא יקחו על זה כסף. הסיכוי הקטן שיתגלה שצריך זה שווה את זה מכיוון שזה סתם עושה נזק לצמיגים ולצריכת הדלק. בסוף משלמים פי 2 יותר. תכלס, מי מרכיב מקורי ומי יכול לוודא שסופרים אחד אחד וזה לא זז רבע תבריג.

הזול עולה ביוקר

• תוכן חדש...