Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לצבוע את הטמבונים ואת הפלסטיקים בצידי ה ערס מוביל שלי (רנו 5)

עכשיו אני מעוניין לדעת באיזה צבע אני אמור להישתמש

מה התהליכים לפני הצביעה וזהו בסך הכל.

תודה רבה לעונים.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

להוריד פלסטיקים, לשייף היטב, לנקות משאריות שיוף, לצבוע בצבע יסוד עם מברשת, ולאחר מכן לרסס עם ספרי בצבע הרכב...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מישהו יודע אולי אם ברנו 5 קשה לפרק או איך אני עושה את זה בכלל???

הלייסטים בצדדים תפוסים על קליקים כאלה או על ברגים??

ועוד שאלה:

היום פירקתי את אחד הג'נטים וצבעתי אותו אבל אחד אחר לא ניפתח לי מה אני עושה??

כבר נישבר לי מפתח צלב אחד על זה ולא ניפתח מה האפשרויות הקיימות.???

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

הפלסטיקים תפוסיפ מבפנים ע"י ברגים,תפרק את הפנלים הפנימיים של הדלתות ואז תוכל לפרק את הפלסטיקים ובקשר לגלגל סע לפנצריה שם יפתחו לך את זה עם פטיש פנאומטי.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
לצבוע בצבע יסוד עם מברשת,
לאחר שצבע היסוד מתייבש צריך לשייף גם אותו עם נייר שיוף 120
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מהו צבע יסוד???

איזה צבע יסוד מישתמשים???

כמ הוא עולה ?

והאוטו בצבע לבן באיזה צבע הצבע יסוד??

תודה רבה לעונים.

פורסם

צבע יסוד זהו צבע ששמים ליפני צביעת צבע הבסיס(הרצוי),הוא נועד לזה שהצבע עליון ישאר לאורח זמן רב ושלא יתקלף זה ההסבר בקצרה. בד"כ צבע יסוד בא בצבע עפור. תיגש להום סנטר או לאייס ותיקנה שם צבע יסוד בספריי המחיר בערך 30-50 ש"ח. לאחר שתיצבע בצבע יסוד תן לו להיתייבש טוב טוב ולאחר מיכן תן שיפשוף קל בנייר זכוכית 120 ולאחר מיכן תיקח קצת טינר או מדלל על סמרטוט ותנגב את האזור הרצוי לצביעה על מנת להוריד ליכלוך ושומנים ולאחר מכן אתה ראשיי ליצבוע בצבע לבן!

מובן?

פורסם

תודה רבה לך!

מחר אני מקווה שאני אעשה את זה.

ואני ממש מבואס מהג'נטים :roll:

אני אסע מחר לפנצ'ריה אני מקווה שהם יצליחו לפתוח.

אבל האוטו (הערס מוביל שלי) מתחיל לקבל צורה של מכונית

יותר כמו ש שכן שלי אמר היום "יש לך מכונית ראלי ממשהו באזור שנות ה 80 "

פורסם

סלבוש, היה נראה לי די ברור הקטע של שיוף חוזר ככה שלא מצאתי לנכון לציין את זה.

אגב, צבע יסוד במברשת יותר טוב במידה והפלסטיק מחוספס.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תודה רבה לכולם.

עוד מעט טמח אלך לעשות את זה אני אצלם תמונות

אבל אני אצתרך עזרה בלהעלות את התמונות לפורום.

פורסם

תישלך לי אותם ל אי סי קיו אני אעלה אותם

פורסם
צבע יסוד זהו צבע ששמים ליפני צביעת צבע הבסיס(הרצוי),הוא נועד לזה שהצבע עליון ישאר לאורח זמן רב ושלא יתקלף זה ההסבר בקצרה. בד"כ צבע יסוד בא בצבע עפור. תיגש להום סנטר או לאייס ותיקנה שם צבע יסוד בספריי המחיר בערך 30-50 ש"ח. לאחר שתיצבע בצבע יסוד תן לו להיתייבש טוב טוב ולאחר מיכן תן שיפשוף קל בנייר זכוכית 120 ולאחר מיכן תיקח קצת טינר או מדלל על סמרטוט ותנגב את האזור הרצוי לצביעה על מנת להוריד ליכלוך ושומנים זהירות: זה יוריד גם את היסוד העפור (אפור). ולאחר מכן אתה ראשיי ליצבוע בצבע לבן!

מובן?

כדאי להשתמש ביסוד שנועד למשטחי פלסטיק/פורמייקה. יש לטמבור, אם אתה מחפש זול וזה נקרא למיטב זכרוני "יסוד רב - שימושי" או משהו כזה. מומלץ לפני היסוד לחספס עם בד שמיר ולנקות עם ממיס או מדלל כלשהו.
פורסם

צבעתי יצא נחמד לא יפה כמו שציפיתי אבל בהחלט יותר טוב ממה שהיה .1!!!!

פורסם

תמונות יש?

פורסם

עוד לא מחר אני אצלם!!!

• תוכן חדש...