Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קטלוג חלפים עם מקט"ים קיים אצל היצרן, מזינים בו את מספר ה VIN של הגירסה המיוחדת שהוזמנה ורואים בדיוק איזה חלקים יש בה.

לא צריך לאפיין או לבנות את הקטלוג מחדש.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהקשר הזה - חבר שעבד בכלמוביל היה מצלם לי תמונות של רכבים שהגיעו בקונפיגורציה אישית:

אלנטרה שהכל בה חשמלי ומעור: מושבים, הגה, וכו' וכו'

טוסון חדשה דיזל ידנית, גם כן עם אבזור מלא.

פורסם

בדיוק, המכוניות האלו הגיעו וקיבלו רישוי בלי שום בעיה, אם יצרכו חלקים שלא משותפים עם דגמים אחרים, יזמינו.

המכוניות הגיע להדגמה או ללימוד או עבור העובדים של היבאן, אחרי כמה שנים ימכרו לשוק הפרטי.

פורסם

האלנטרה לא ידוע לי מדוע, אבל הטוסון הוזמנה אישית למקורב.

(בדיוק כמו שלא הייתה בעיה לרשום את הג'נסיס של מנכ"ל כלמוביל במשרד הרישוי, בעלות של חצי מליון שקל)

פורסם

אני לא אומר שיש בעיה.

זה אפשרי. הם פשוט מעדיפים שלא.

בוקי - הרבה פעמים מקט יבואן ויצרן לא תואמים.

זאת התשובה שקיבלתי בזמנו.

אני בסך הכל רציתי את הרכב עם פנים בהיר.

פורסם

אגב, צ׳מפיון במשך הרבה שנים הייתה מוכנה להביא הרבה תצורות/גימורים ועוד.

לאחרונה הם די ירדו מזה. כנראה שיש סיבה

גם עם אאודי?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לדעתי בחלק מהמקרים חלק מהתוספות מורכבות בארץ על ידי יצרן הרכב לכן עדיפה להם סטנדרטיזציה של הדגמים.

פורסם

אין הגיון מסחרי ביבוא רכב ע"פ הרכבה אישית מסיבות של לוגיסטיקה, התנהלות מול הרשויות, מרחקי ההובלה, זמן האספקה והעלות השולית הגבוהה.

מי שממש מתעקש, יכול לרכוש רכב באירופה, להעלות אותו על אוניה לארץ. בשנות השמונים זה היה מאוד נפוץ. היום זה לא כלכלי, אבל בהחלט אפשרי למי שרוצה חלון בגג, גאנטים כחולים וריפוד לבן...

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אישתי רצתה לקסוס עם בצבע מסויים עם פנים בצבע מסויים ועם חבילת אבזור חלקית , בלי גג. לא היתה שום בעיה לקבל, גם מבחינת מחיר לא היו הפתעות חריגות. אפילו קיבלנו כמה גרושים הנחה. פשוט חיכינו כמעט 5 חודשים ושילמנו מקדמה בלתי חוזרת ( דמי רצינות ) 30 אלף שקל. במסירה אמרו לי שהם התלהבו מהשילוב והחליטו להכניס אותו כסטנדרט. התגלחו עלי.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם
גם עם אאודי?

ב-Audi אתה יכול להזמין מה שתרצה, אבל זה יעלה הון וזמן האספקה יכול בקלות להגיע לחצי שנה ולפעמים אפילו יותר. לכן היבואן ינסה לשכנע אותך לקנות מה שיש באמצעות הנחה נדיבה. מי שמתעקש יכול לקבל הכל, אפילו צבע בהתאמה אישית ותפירה של השם שלך על המושבים (קישור לאתר האמריקאי, אבל זה קיים גם בישראל). בדרך כלל ששומעים את המחיר של זה חוזרים מהר מאוד לרכבים ה"רגילים" בהיצע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...