Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתי בפעם האחרונה נכנסת למנטה?

הסנדוויץ' שעולה 25-28 עם פחית/בקבוק שתיה זה של קפה ג'ו, סנדוויץ' טרי וחם גדול בהרבה ועמוס בכל טוב.

הסנדוויץ' המדובר, אחד ארוז וקטן כמו שיש במכונה, יושב במקררים על המדפים ועולה 9-10 שקלים.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
לא זול ?

בכמה אתה רוצה שימכרו את זה?

החומרי גלם לא עולים כסף ?

העובדים ? האריזה? המיתוג?

מיסים שמשלמים על ה 14 שקל האלה

בלאי, פג תוקף של כריכים שעבר זמנם וכו'.

זה כמעט בלי כסף

אבל התמורה בהתאם

אני קונה באוניברסיטה סנדוויצ'ים גדולים יותר במכונה ב-10.5₪, כולל סנדוויצ'ים בשריים.

בתחנות דלק מוכרים סנדוויצ'ים גדולים עם שתיה וחטיף ב-20₪. חטיף עולה 3-4₪ לרוב, פחית שתיה עולה 5-6₪, יוצא שהסנדוויץ' ב'דיל' הזה עולה בערך 10-11₪.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הסנדוויץ' הזה שמוקף בעיגול במכונה בנתב"ג עולה 14-18₪ לבד בחנויות הנוחות שבתחנות הדלק ו 23 עם שתיה וחטיף.

באיזה אוניברסיטה אתה קונה סנדוויץ' בשרי ב 10.5₪, אצלנו בתל אביב אין דבר כזה.

IMG_20190210_090851.jpg

פורסם

א. אני קניתי לא מזמן בתחנות הדלק ב-20₪, עם שתיה וחטיף.

ב. בן גוריון. אם אתה לא מאמין לי, אגש מחר לאחת המכונות ואצלם לך את המחירים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
א. אני קניתי לא מזמן בתחנות הדלק ב-20₪, עם שתיה וחטיף.

ב. בן גוריון. אם אתה לא מאמין לי, אגש מחר לאחת המכונות ואצלם לך את המחירים.

מה זה משנה בתכלס ?

לאכול סנדוויץ שעומד במקרר כמה ימים, ירקות מאוד קרים, חביתה קרה, או טונה או ביצה קשה שלא לדבר על דברים הזויים כמו סנדוויץ טוניסאי שדוחפים שם רוטב עם תיבול לא הגיוני וכו'.

ומהדברים שבאמת אמורים להיות טעימים שמים קצת כי זה צריך להיות ריווחי.

כשאני עוצר בדרך מעפולה לת"א ב 4 בבוקר וזה הדבר היחיד שיש בדרך אז מילא,

אבל כשאתה יכול להוסיף 10-15 שקל ולקנות משהו אחר אתה לא מעדיף ?

פורסם

את האמת? כן.

אני קונה סנדוויצ'ים כאלו באוניברסיטה רק כשאין לי ברירה והכול כבר סגור. אם זה בשעות הצהריים אני קופץ לאחד המקומות וקונה לעצמי פיתה עם שניצל ב-12-13₪ או בגאט ב-15-20₪ (תלוי איפה אני קונה). אם זה אחה"צ אז אפשר לקנות סנדוויץ' חלבי כלשהו בסביבות 7-8₪ או טוסט במחיר דומה לסנדוויץ' או מעט גבוה יותר מסנדוויץ' במכונה. (תלוי שוב במקום שאני קונה בו)

בתחנות דלק אני משתדל לא לקנות גם כן, אלא לאכול במקום מסודר, אפילו אעדיף איזה מזון מהיר מאשר סנדוויץ' כזה, אבל לעיתים אין ברירה או שאני מאוד רעב ואין משהו סביר אחר, אז מתפשרים.

וכן בנתב"ג אני לא קונה סנדוויצ'ים כאלו, 'מתפנק' בארומה או משהו. הנקודה שלי רק נועדה להבהיר שזה לא כזה זול 14₪.

פורסם

בחיים הכל יחסי.

המכונה הזאת יותר זולה ביחס לשאר הדברים בנתב"ג

וכנראה שאוניברסיטת בן גוריון יותר זולה מתל אביב

פורסם
את האמת? כן.

אני קונה סנדוויצ'ים כאלו באוניברסיטה רק כשאין לי ברירה והכול כבר סגור. אם זה בשעות הצהריים אני קופץ לאחד המקומות וקונה לעצמי פיתה עם שניצל ב-12-13₪ או בגאט ב-15-20₪ (תלוי איפה אני קונה). אם זה אחה"צ אז אפשר לקנות סנדוויץ' חלבי כלשהו בסביבות 7-8₪ או טוסט במחיר דומה לסנדוויץ' או מעט גבוה יותר מסנדוויץ' במכונה. (תלוי שוב במקום שאני קונה בו)

בתחנות דלק אני משתדל לא לקנות גם כן, אלא לאכול במקום מסודר, אפילו אעדיף איזה מזון מהיר מאשר סנדוויץ' כזה, אבל לעיתים אין ברירה או שאני מאוד רעב ואין משהו סביר אחר, אז מתפשרים.

וכן בנתב"ג אני לא קונה סנדוויצ'ים כאלו, 'מתפנק' בארומה או משהו. הנקודה שלי רק נועדה להבהיר שזה לא כזה זול 14₪.

קודם כל אין לי מושג איפה אתה קונה פיתה עם שניצל ב 12-13 שח.

לא מכיר מחירים כאלה, ואני באמת מסתובב בכל הארץ, גם במקומות הכי נידחים בפריפריה. אבל מקפיד להכנס רק למקומות שנראים נקיים ואסטתים כי לא משתלם לי לקבל קלקול קיבה ולשבת בבית כמה ימים. בנוסף חשוב לי שישימו לי לפחות 150 גרם בשר (במקרה הממש גרוע) בפיתה, וסלטים טובים ולא סתם חומוס עם נגיעת חמוצים.

קשה לי להאמין שאפשר למצוא דבר כזה ב 15-18 ש"ח.

לדעתי החל מ-20 שח אפשר, והמחיר הממוצע זה יותר בכיוון של 25 שח לפיתה, 28-30 שח לבגט.

סנדוויץ ב 8 ש"ח נשמע לי כמו סנדוויץ קופיקס - מאלה שמגיעים בשקית, קרים, עם מעט חלבון ובאופן כללי סנדוויץ ריק.

14 ש"ח זה זול בטירוף.

מוזמן לצלם את המקומות שאתה אוכל בהם שניצל בפיתה ב-12 שח ולצלם את המנה עצמה. על הדרך תעשה פרסום למקום ותביא לו לקוחות.

אני באמת לא יודע מה המחירים באוניברסיטאות כי בחיים לא ביקרתי במוסדות כאלה, אבל זה לא באמת רלוונטי כי כשאתה נמצא בנתבג בעבודה בלילה, או בעומס בצהריים, אין לך אפשרות להכנס לאוניברסיטה לאכול.

הדיון הוא על מקומות ממוצעים שנתקלים בהם ביום יום ולא איזה מקום מאוד ספציפי שאם אתה לא חלק ממוסד מסוים אתה לא יכול לאכול בו.

פורסם

בתור בוגר של בן גוריון.

באר שבע ידועה בתור עיר שמושכת אליה סטודנטים בגלל עלויות המחייה הזולות לעומת המרכז.

אז גם במחירי המזון באוניברסיטה זה משפיע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טיסה נעימה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מכין בבית לפני הטיסה סנדוויצים אבל אם הייתי תקוע בלי סנדוויץ אולי הייתי רוכש.

בכול מקרה כריך שקשוקה/שניצל קר/שוארמה קרה הייתי מוותר על התענוג. אני אוהב את הדברים האלו חמים

ולא מאמין שהמכונה הזאת מחחמת את האוכל.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
המכונה עדיין שם... ועכשיו יש בה גם כמה יוגורטים ומילקי. כפית תצטרכו לקושש באחד מדוכני הקפה.

כפית זה לחלשים

גבר אמיתי דופק ניעור אגרסיבי למילקי\יוגורט,פותח קצת את המכסה ושותה כאילו זה מים (כמעט) ;)

מחזק לגבי להביא סנדביץ' מהבית (10דקות עבודה,גג)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...