Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם או בלי כל הכבוד, לא חושב שמגיע למישהו לאכול ירקות או חביתה או טונה או שניצל בטמפרטורה של מקרר, ויושבים בתוך האריזה כמה וכמה ימים, במיוחד כשאפשר להוסיף 5-6 שח ולאכול אוכל נורמלי חם וטרי.

אתה רוצה להסתכל על זה כהודעה נוספת - זכותך.

לא מגיע? זו בחירה, וכל אחד עושה את שלו.

אפשר לחשוב שמדובר בעוול שהועדה לזכויות אדם צריכה להתערב בו.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
יש לנו ארומה באוניברסיטה ולפעמים אני נאלץ לקנות שם כי הם היחידים שפתוחים בחופשות ותמיד אני מתבאס .

זה יקר, אאל"ט איזה 30₪ לסנדוויץ' ואני מסיים אותו תוך איזה 5 דקות ועדיין נשאר רעב.

פעם הם לא היו ככה, לאט לאט הם כל הזמן מעלים את המחירים ונראה שמקטינים את המנות.

לפני כ 10 שנים מה שייחד אותם היה שהם היו יחסית זולים ועם מנות ענקיות.

אפשר להתווכח על זה.

בתור אחד שאוכל 3800 קלוריות ביום + אימון כוח חזק כל יום, כשאני תקוע בעבודה וחייב לאכול משהו עם פחמימה אין לי בעיה לאכול כריך שלם של ארומה וזה משביע לגמרי

לא מגיע? זו בחירה, וכל אחד עושה את שלו.

אפשר לחשוב שמדובר בעוול שהועדה לזכויות אדם צריכה להתערב בו.

מישהו מנע ממך לאכול שם ?

אתה אוהב לאכול אוכל שעמד במקרר כמה ימים - לך על זה

כיף לך לאכול ירקות בטמפרטורה של מקרר תעשייתי - לך על זה

מרגיש לך טרי - לך על זה

הנה קיבלת את כל האישורים

bobi, זה עניין מאוד אישי.

אני לא מתלהב מארומה ובהנתן אפשרויות אחרות היא לא תהייה הבחירה הראשונה שלי.

מבחינתי ארומה היא פתרון סביר לגמרי כשבסביבה אין משהו אחר, עדיף. נתב"ג זה אחד מאותם מקומות.

חוץ מזה שמה שכתבתי התייחס ישירות ל-Transporter שהעלה את האפשרות לעצור בארומה בדרך לנתב"ג, אז אם כבר ארומה היא הבחירה אז למה לא לשבת בנחת לפני הטיסה, כשכל תהליך הטרום טיסה כבר מאחורינו?

חוץ מזה 2. יש לארומה אפליקציה שמאפשרת הזמנה מראש (ובהנחה של 10% על כל התפריט) כך אפשר לבצע את ההזמנה (כולל קסטומיזציה של המנות) בזמן שממתינים בתהליכי הבידוק השונים וההזמנה, פחות או יותר, תחכה לנו כשמסיימים את הליכי הטרום טיסה.

אני לא לוקח את עצמי בתור דוגמא לשרשור הזה,

אנם אני רעב וצריך לשלם עוד 10 שקל על כריך אני אשלם ולא מחפש לעשות מחאות ולהחרים מסעדות ולהשאר רעב. באופן כללי כשאני לא בתקופת חיטוב אני מבלה פעמיים בשבוע באריא \ סלון \ הדסון ומקומות אחרים שאני נהנה בהם אבל שוב למי שפתח את השירשור הייתה מטרה.

חיפשו פה תחליפים למחירים של נתבג

אמרתי שיש תחליפים ואפשר לעצור בדרך בסודוך, ארומה, כל דבר אחר

בהתחשב בזה שמי שהגיב פה לא רוצה לשלם למסעדות שבנתבג.

אין שום קשר לממ"ן שהועלה כאן. זו לא אופציה למי שטס לחו"ל (טוב, למי שנורמלי וטס לחו"ל, אין לי ספק שיש כמה משוגעים שיעצרו שם בדרך למטוס).

זה בצד השני של נתב"ג ואף אחד, בייחוד אם הוא סוחב את משפחתו עימו, לא יעצור שם לפני (או אחרי) הטיסה. לא כל שכן בדרך לטיסה כשאתה צריך לסיים עם הבירוקרטיה בדרך לדיוטי - ואז ממ"ן ממילא לא רלוונטיים (כי כמו שנאמר כאן, אתה כלוא אחרי ביקורת דרכונים).

התפיסה שלי היא שאם כבר הוצאת כמה אלפים כל נסיעה לחו"ל, אז שב ותאכל כמו שצריך גם אם זה עולה עוד כמה עשרות שקלים (אם בכלל אתה רעב, כמובן - יש נטייה לאנשים לקנות "משהו לאכול" סתם, כי אין יותר מדי מה לעשות בדיוטי בימינו אז עם אוכל מעבירים את הזמן). אבל למי שקמצן, דווקא המכונה הנ"ל היא פתרון טוב מאד לסגירת פינות.

כאמור, אני הייתי נמנע אבל בהצלחה עם הסנדוויץ'.

כמו שכתבתי למעלה

אם אני בשדה תעופה ורעב אני לא מתחיל לחשוב איך אני מעניש את נתבג ואת הבעלי עסקים ואני פשוט אוכל איפה שבא לי.

בסופו של יום תשלם עוד 10 שח לראש בפעם בכמה חודשים שאתה טס, לא תמות מזה.

אבל לאלה שזה כן מפריע וחשוב לכם בכל מחיר לא לצאת פראיירים,

שיגיעו חצי שעה קודם, יאכלו בכל אחת מהאופציות שכתבתי למעלה ויחסכו. גם אם זה אומר לעצור בסודוך בדרך, או בארומה, או בממן אם הם בשעה נורמלית (לא כולם טסים בלילה)

אי אפשר לאכול את כל העוגה.

ולטעמי גם אי אפשר (ובטח לא הייתי נותן לילדים שלי!) לאכול סנדוויץ קר וברמת טריות לא הכי גבוהה שיש.

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

דרך אגב, סיב חשובה לכך שאני אוכל כריכים שאשתי מכינה (כל יום גם בעבודה) - היא הטעם. לא יעזור כלום, היא מכירה את הטעם שלי. בדיוק כפי שהיא תעדיף תמיד את תרמוס הקפה שאני מכין לה כל בוקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פיקה, לא כולם גרים בתל אביב, לא כולם טסים מטרמינל 3, ולא כל הטיסות יוצאות בזמן.יש כל מיני גורמים שמאריכים את הדרך עד חלוקת האוכל בטיסה או ביטול שלט הידוק החגורה כך שתוכל להוריד את התיק מהתא העילי. ועדיין הגישה של להביא סנדביצים מהבית (ובטיסות מחו"ל מהסופר שליד המלון) נכונה.

קוריוז - בברלין החרימו לנו צנצנת נוטלה שהבאנו כדי להכין לילדים סנדביצים בדרך. זה היה בתחילת האיסור על נוזלים בטיסות מאירופה, ועדיין לא היינו מתורגלים. עדיין הסתדרנו, הילדים לא סבלו מרעב.

גר בעמק יזרעאל, מה שכתבתי מייצג לגבי חיפה. גר בת"א? תחתוך 40-50 דקות מהזמנים שכתבתי (בהנחה שהרכבת פועלת, מה שלצערי לא ברור מאליו בשנה האחרונה...)

את הסנדוויץ' המדובר אוכלים ברחבת שדה"ת, לא מחכים לעליה למטוס. אין רלוונטיות לטרמינל 1 או 3, התהליך בגדול זהה (למרות שרשמתי- הכתוב לא מתייחס לטיסות לואו-קוסט)

איחורים קטנים זה לא קריטי, איחור גדול כמו עיכוב של שעה+ בהמראה, למרות שאנחנו שומעים על זה כל הזמן, זה אירוע לא מאוד נפוץ אם תסתכל על כמה זה קורה מכלל שאר הטיסות.

פורסם

באחד מביקוריי בנמה"ת באתונה, הסביר לי עמיתי היווני, כי על פי חוק של האיחוד, מחוייבים בתי הקפה בנמלי התעופה להציע מספר פריטים בסיסיים (מים, קפה, כריך ועוד) במחיר אחיד ומסובסד, זהה בכל אירופה.

הוא דרש זאת מן המוכר, וקיבל את מבוקשו.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

פיקה - אני גר בחיפה, וכשאני נוסע אחד הבנים מקפיץ אותי לרכבת (בסביבות 5 דקות מהבית, כאשר יש גל אדום). אז נכון שאני זקן ולוקח מקדם היסטריה (אחרי מקרה אחד לפחות בו כמעוט פספסתי טיסה, אם כי זה היה בבלגיה) - אבל המינימום מהבית עד הבורדינג הוא 4.5 שעות בודרך כלל קצת יותר.

לוקי, אני לא בוחן את המזון בשדות התעופה. בפעם האחרונה שעשיתי זאת - וזה היה די מזמן - זה היה בציריך, ועד היום אני זוכר שחצי פיתה עם משולש גבנ"צ עלה בסביבות 10 אירו. בקבוקי מים קטנים שקנינו בהית'רו לפני כמה חודששים עלו בסד"ג של 2 ליש"ט (לא זוכר במדויק). דווקא בחלק מחברות הלואו קוסט הארוחות במחיר סביר (כריך, פחית שתיה או כוס קפה\תה וחטיף בסביבות 30 ש"ח), אבל באחרות מחירים הזויים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
באחד מביקוריי בנמה"ת באתונה, הסביר לי עמיתי היווני, כי על פי חוק של האיחוד, מחוייבים בתי הקפה בנמלי התעופה להציע מספר פריטים בסיסיים (מים, קפה, כריך ועוד) במחיר אחיד ומסובסד, זהה בכל אירופה.

הוא דרש זאת מן המוכר, וקיבל את מבוקשו.

גם בארץ בפעם ארונה שהייתי בנתבג ליד חלק מהדוכני מזון היה שלט עם סימון של רש"ת וכיתוב "מכיל מוצרים במחיר מסובסד" ובאמת היה שמה קפה קטן לדוגמא ב6 שקל.

לגבי לאכול לפני, הבעיה בטרמינל שאתה תקוע שמה שעתיים+ בלי מעש עד שהבורדינג יתחיל - בזמן הזה אם אתה לא חובב שופינג(לא שיש מה לקנות בזול) אז זה בעסה - ואוכל זה שיטה להעביר זמן(אם תנצל את הזמן המת לזמן אוכל זה עדיף).

אני אף פעם לא בא עם אוכל(מצד שני אני לרוב טס לבד ולא נשוי עם ילדים, אולי אם ילדים זה אחרת) לא אוהב להיסחב עם אוכל.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בשנים האחרונות איני טס לבד ,אבל בעבר עשיתי זאת פעם - פעמיים בשנה, ותמיל לדקחתי אתי מזון לדרך, גם בטיסות בשירות מלא. יש זמן עד הטיסה, יש זמן מהנחיתה עד המלון, וכבר קרה שהגעתי בשעות לא שעות ולא היה איםפה לקנות מזון ביעד. לכן לא רק שאני לוקח צידה לדרך, אני דואג שיהיה לי משהו לערב הראשון (חטיפים, מנה חמה, קפה וחלב וכו', כולל קומקום חשמלי קטן ומתאם לשקע.)

פורסם

שאלת תם-

מה זה הממ"ן הזה שמזכירים פה בהודעות?

זה לא החברה שדואגת לארוחות במטוסים?

יש להם מסעדה בנתב"ג, או משהו?

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

לא. זה מסוף המטענים.

פורסם
שאלת תם-

מה זה הממ"ן הזה שמזכירים פה בהודעות?

זה לא החברה שדואגת לארוחות במטוסים?

יש להם מסעדה בנתב"ג, או משהו?

תממ מייצרים ארוחות למטוסים

פורסם

14₪ זה לא זול לסנדוויץ'.

אבל כן, זה יחסית זול לשאר המחירים של נתב"ג.

אגב, במכונות השתייה שמוחבאות לעיתים בכל מיני פינות בנתב"ג בטרמינל 3 (ובטרמינל 1 הן די בולטות), גם מחירים נמוכים יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
14₪ זה לא זול לסנדוויץ'..

לא זול ?

בכמה אתה רוצה שימכרו את זה?

החומרי גלם לא עולים כסף ?

העובדים ? האריזה? המיתוג?

מיסים שמשלמים על ה 14 שקל האלה

בלאי, פג תוקף של כריכים שעבר זמנם וכו'.

זה כמעט בלי כסף

אבל התמורה בהתאם

פורסם

בשום מימד או מקום 14 שקל זה "כמעט בלי כסף", זה פקקטה סנדוויץ', גם לא בדיוק חצי בגט עמוס ברוסטביף ומיטב ירקות העונה. מקסימום קצת בולגרית ופרוסת מלפפון.

הסנדוויצ'ים במכונות האלו הם אותם הסנדוויצ'ים הארוזים שנמכרים במנטה וכדומה ב 9-10 שקלים, ככה ש 14 זה בהחלט יקר.

פורסם (נערך)
בשום מימד או מקום 14 שקל זה "כמעט בלי כסף", זה פקקטה סנדוויץ', גם לא בדיוק חצי בגט עמוס ברוסטביף ומיטב ירקות העונה. מקסימום קצת בולגרית ופרוסת מלפפון.

הסנדוויצ'ים במכונות האלו הם אותם הסנדוויצ'ים הארוזים שנמכרים במנטה וכדומה ב 9-10 שקלים, ככה ש 14 זה בהחלט יקר.

במנטה וכדומה זה מגיע ל 20-25 שקל עם בקבוק שתיה שעולה 5 שקל

זה מצחיק

חצי מהתגובות כאן מתלוננות שבסנדוויץ ב 14 שקל אין כלום חוץ מקצת לחם וירקות בעמדו במקרר

החצי השני מתלוננות שסנדוויץ ב 28 שקל יקר

זה מחזיר אותי לתגובה הראשונה שלי - לא תמצאו סנדוויץ איכותי ב 14 שקל, בטח לא כזה שעומד במקרר ימים שלמים

כי למכור סנדוויץ מפנק ב-14 שקל = הפסד כסף למי שמוכר אותו.

עריכה אחרונה על ידי Transporter

• תוכן חדש...