Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש סקודה אוקטביה.

מחיר לא משנה. אני מעוניין ב שנתון 2015-2017

ההתלבטות שלי איזה נפח מנוע מומלץ . וכמובן עם הכי הרבה פחות מחלות ותקלות (מעדיף מאנשים עם ניסיון אישי)

שמעתי שמועות ש ה 1400 ..הוא הכי מוצלח.. ואיזה (140 כ"ס . או 150 כ"ס)

מאוד הייתי רוצה יותר כוח... ותמיד היה לי בראש לרכוש את המנוע 1800 (180 כ"ס)

אני בחור צעיר שמעוניין ברכב חזק . אני נעול על מנועי טורבו בלבד.

הרכב ישמש גם בתור רכב משפחה עם ילדים קטנים

לכן אני מעוניין גם לשפר אותו קצת לכיון גאנטים 19 + stage 1

לכן חשוב לי לדעת איזה נפח מנוע מומלץ לצרכים שלי

אני מעוניין לרכוש את הרכב מ אופרייט ליס

האם יש בדיקות מיוחדות שאני אמור לבקש.

תודה רבה לכל האחים היקרים בפורום שהם תותחי על !!

[TABLE=class: innerDetailsDataGrid]

[TR]

[TD]אופרייט ליס[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

בס"ד

אתה מודע לבעיות בגיר שהדגם הזה סובל?

עם סטייג 1, אתה בכלל מעלה את האחוז לבעיות.

נ. ב: ראיתי חבר'ה ששיפרו רכבים עם הגיר היבש, לא בכמות שמעידה על הכלל.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
אני מודע לסיכונים ...ועדיין לחצי ישראל יש אוקטביה זה סיבה לא לקנות? השאלה איזה דגם/נפח מנוע/ יותר מומלץ
בס"ד

אני מנסה לעזור לך, לא ללכת נגדך.

תבצע חיפוש פשוט ותבין לקראת מה אתה נכנס.

הגיר בעייתי, זה לא מומלץ לבצע עליו שיפורים.

המגבלה שלו היא 25 קג"מ, עם סטייג 1, אתה תגיע לאזור ה30 קג"מ פחות או יותר.

כתבת שאתה מחפש רכב אמין,לא?

פורסם

אמרתי שאני מחפש הכי הרבה פחות מחלות בדגם מסויים של האוקטביה הכוונה גרסה של נפח מנוע מומלצת

ולגבי הגיר אין לי בעיה להשקיע 6 אלף פעם בשנתיים אני מקבל רכב עם ביצועים מדהימים שעולים אפילו על המשפחתונים טויוטה יונדאי מזדה וכו...

השאלה איזה גרסה לקחת....

פורסם

בס"ד

אם כך, תנסה למצוא מונדיאו טיטניום משנתון גבוה, אתה מתחיל ב- 240 כ"ס, סטייג 1, יביא אותך ל 270 ו41 קג"מ בקירוב.

פורסם

אני יודע שה1800 בעייתי, חבר שהייתה לו סופרב מהדור הקודם עם מנוע 1800TSI סבל בגלל בעיה של אכילת שמן שנבעה מהבוכנות האופציות היו או להחליף מנוע קומפלקט או לבצע שיפוץ כולל מעט זול יותר אבל כזה שלא בטוח יעזור בסוף הוא העיף אותה לאיזה סוחר רכב.

אם מחפשים דיווחים על תקלות באינטרנט אפשר לראות שמנוע ה1400 דיי אמין אבל יש בעיות בגיר.

ולגבי הגיר אין לי בעיה להשקיע 6 אלף פעם בשנתיים אני מקבל רכב עם ביצועים מדהימים שעולים אפילו על המשפחתונים טויוטה יונדאי מזדה וכו...

שיפור לSTAGE 1 יעלה את המומנט במנוע למומנט שהגיר לא נועד להתמודד איתו אם גם ככה הגיר לא אמין ויש בו תקלות והחלפות קלאטצים זה עניין שבשגרה אז אחרי השיפור להשקיע 6 אלף פעם בשנתיים תהיה תחזית אופטימית.

בנוסף להלביש על הרכב גאנט 19 ממש לא מומלץ הרכב גם ככה קשה ולא תהיה שום תועלת מגאנט 19 אלא שזה יהרוס את הנוחות ברכב.

תשקול אוקטביה 1400 עם גיר ידני אולי סיאט לאון מבחינת עלות תחזוקה זאת אופציה עדיפה. ובכול מקרה אוקטביה תשאיר אבק לכול משפחתית 1600 רגילה אין צורך לשפר אותה בשביל כך.

• ספונסר פורום
פורסם

אין בכלל שאלה, ה1800 זה הרכב בשבילך, אחרי תוכנה הרכב חזק מאוד, מהנה מאוד לנהיגה, ישנם הרבה הבדלים בין ה1.2-1.4 ל 1.8 סרן אחורי חי, הרבה יותר מומנט בסל"ד נמוך יותר, לגבי בעיות, לאישתי יש כזה רכב כבר שלוש שנים עם STAGE 1 מהיום הראשון, עובד מושלם ורחוק שנות אור מכל היפנומטיות.

אם תצליח למצוא גרסת ספיישל אדישן תקבל גם פנסי קסנון, ריפודי עור משולב בבד חישוקי 17" חלונות כהים מקוריים ועוד..

אורן

פורסם

אורן שתיהיה לי בריא אתה משכנע יותר מידי מהרר:inlove:

פחדתי לחשוב בכלל על ה1800 ועכשיו הוא על הכוונת לגמרי....מה כבר יכול להיות גיר חדש? שווה את זה....!

• תוכן חדש...