Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מדובר על לנסר 96 אוטומאטית.

המנוע הוחלף לא מזמן לאחר שהקודם מת בצורה פתאומית וטראגית (עד אז עבד מצויין ללא כל בעיה, אולי קצת רעידות).

מאז התקנת המנוע החדש יש רעידות חזקות בסלד סרק, דבר שממש מפריע בעמידה ברמזור בהילוך משולב (במעבר לניוטרל הרעידות כמעט מפסיקות לגמרי).

סלד הסרק שכיוונו גם ככה גבוה יחסית למה שהיה במנוע הקודם, שכן בסלד הרגיל זה היה די פסיכי.

בכל מקרה, הוחלפו חלק מתושבות המנוע בעת החלפתו, אם כי אין לי מושג אילו ומה איכותם.

דבר נוסף שמטריד יותר, הוא שהמנוע כמעט נכבה כשיש עליו עומס גדול, לדוגמא כשמסובבים את ההגה במקום. זה גורם לרעש כמו של טרקטור והרגשה כאילו המנוע יורד לסלד מאוד נמוך ועומד להכבה. בפועל לעולם לא נכבה.

האם יש קשר בין שני הדברים? מה הגורם, במיוחד לתופעה בעת עומס על המנוע? משער שעם הזמן זה גם יגרום לכיבוי שלו.

תודה.

פורסם

לפעמים שמחליפים מנוע אם לא עושים זאת בצורה נכונה חלק מהתושבות עלולות להינזק. צריך תחילה לראות באיה תושבות מדובר ומה הוחלף ולבדוק תקינות מחדש שלהם שוב! לגבי עומס על המנוע זה תפקידה של המצערת ומנוע הצעדים...לפצות בסלד על העומס הזה שנוצר אז צריך לאתר את רעש הטרקטור ומשם להתקדם גם לכיוון בדיקה של המצערת ומנוע הצעדים.

פורסם

א.אין לנסר מתחילת 94- ומדובר על סופר לנסר ואלו שני רכבים שונים- היו גם סופר לנסר 93 ששוקו במקביל ללנסרים האחרונות.

הלנסר עם מנוע 1500 אוטומטית היתה בעלת קרבורטור ובסופר לנסר יש מערכת הזרקה.

הבעיה הגדולה בסופר לנסר הזו היא מנוע הצעדים- יש פה הרבה מאוד שרשורים בפורום וכדאי לקרוא ואם כאשר הרכב בעמידה הסל"ד (טורים) משחק למעלה ולמטה אז צריך להתחיל מניקיון מנוע צעדים ובית מצערת ואם לא יעזור תצטרך להחליף- קח בחשבון שלא יהיה קל למצוא חלק כזה תקין כי זו המחלה שלהם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

טוב, בתושבות לא נטפל עכשיו אם עיקר הרעידות נובע מבעיה במצערת.

colatuti - הסלד סרק יציב כל עוד אין עומס על המנוע. אבל עם זאת, אני מבין מהתיאור שלך שהבעיה היא אכן במנוע צעדים.

במנוע הקודם לא הייתה הבעיה הזו ולזכרוני המצערת וחלקיה הנלווים עברו ממנו. אבל כך או כך, נראה שהבעיה שם.

האם להתחיל מלפרק את המצערת ולעשות ניקוי? עד כמה זה מורכב באוטו הזה?

הלוואי והיה לי קל יותר להבין מה הסל"ד שלא על פי שמיעה, כי מד סל"ד אין.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם

אם אתה מרגיש עלייה וירידה אעפ"י שאין שעון את התחושה אפשר להרגיש,צריך להתחיל מניקוי מנוע צעדים ובית מצערת.

אם לא יעזור צריך להחליף את החלק ושוב כיוון שזו מחלה של הדגם,תצטרך הרבה סבלנות כדי למצוא אחד כזה תקין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...