Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמו שציינתי בכותרת הנורה נדלקת לי לפעמים,ניסיתי ניתוק מצבר לזמן ארוך,היא כבתה לכמה מאות קילומטרים,ושוב נדלקה.

אשמח לקבל המלצה למוסך שיעשה לי בדיקת מחשב לאיתור התקלה,

מוסך אמין במחירים הוגנים...עדיפות לאיזור פ"ת או ר"ג.אני מהמרכז.

תודה מראש לעוזרים

סופ"ש נעים

פורסם

המתן שאחד החברים כאן יראה את האשכול ויציע לך סורק.

במקביל תזמין לך סורק גנרי מאיביי. יש בפורום אינספור אשכולות בנושא סורקים וסריקת תקלות. תריץ חיפוש ותמצא את כל המידע שתצטרך.

Stay Dirty

פורסם

ממליץ לגשת למוסך שי לי חבר הפורום,שנמצא באור יהודה או למכון להזרקות דלק משה זר בפ"ת.

בעיקרון,נכון שאבחון עולה כסף (200-250 ש"ח) אבל אם אתה מתקן את התקלה באותו מוסך הם בד"כ מקזזים ממחיר התיקון הסופי את מחיר הבדיקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ממליץ לגשת למוסך שי לי חבר הפורום,שנמצא באור יהודה או למכון להזרקות דלק משה זר בפ"ת.

בעיקרון,נכון שאבחון עולה כסף (200-250 ש"ח) אבל אם אתה מתקן את התקלה באותו מוסך הם בד"כ מקזזים ממחיר התיקון הסופי את מחיר הבדיקה.

עידכון-הלכתי למוסך בבני ברק,עשו לי בדיקת מחשב והתקלה היתה חיישן שיושב צמוד לפילטר אויר.טופלה הבעיה.

תודה לכם על העזרה.

פורסם
למען אלו שיתקלו בבעיה דומה בעתיד, איזה חיישן הוחלף ומה היתה עלותו ?

חיישן פילטר אויר אם אני זוכר נכון את השם שלו,ממוקם צמוד לפילטר אויר מצד ימין,850 ש"ח.(מאזדה 3 אקטיב 2011)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

המשך עידכון-אני מעדכן אחרי חודשיים...קצת בדיליי,אבל חשוב שאתאר בדיוק מה היה לי למען אלה שיקראו את המידע,כמו שציינתי בפעם הראשונה עשו לי בדיקת מחשב,והתקלה היתה חיישן אוויר,אחרי יומיים שוב נדלקה הנורה,ואז הבדיקת מחשב הראתה תקלה במצערת,בוצע ניקוי מצערת והכל הסתדר מאז,סלדי"ם יציבים הכל תקין,כל התענוג יחד עלה לי באיזור ה1000 או 1100 ש"ח.

חיישן אוויר.
פורסם (נערך)

אם ככה, לא לקחו לך הרבה על הניקוי ובדיקות המחשב.

יפה.

למרות שהחיישן יקר באופן מחריד :(

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

כן האמת זה הזוי לגמרי המחיר הזה,החיישן הישן עדיין אצלי,וגם הזמנתי מאיביי חדש בעלות של 50 ש"ח :) שתכלס עכשו סתם שוכב אצלי,באופן כללי מאוד מאוד מרוצה מהרכב,ככה שההוצאה הזאת פעם בכמה שנים לא "כאבה" לי מאוד,הקטע הזה שאני יודע שנפתרה הבעיה היה שווה את הכסף,

אבל בהחלט מודע שזה מחיר לא זול כנראה.נוסטלגיה...עברו חודשיים שכחתי מהקטע הזה לגמרי.

פורסם (נערך)

אני עכשיו עם מזדה 2009 בצורה הישנה יותר.

קשה לי, אני בתהליכי גמילה. בשנה וחצי האחרונות הייתי עם רכבי חברה חדשים, והרכב השני במשפחה (של אבי) הוא מרצדס E קלאס.

פעם ראשונה בחיי שקניתי רכב עם הראש ולא עם הלב. נראה כמה זמן זה יחזיק 8).

הפיתוי לקנות רכב חושני היה עצום, אך הצלחתי איכשהו לרסן את עצמי.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

עשית בשכל,מתאר לעצמי שלקחת החלטה מחישוב כלכלי,וזה בסדר גמור וחכם,מאזדה זה רכב שפשוט עושה את העבודה,אמין מאוד,צריכת דלק סבירה לגמרי אם אתה לא מהטיפוס עם רגל כבדה ועצבנית על הדוושה :)

רכב אמין וטוב שעושה את העבודה.

פורסם

לגמריי, קלעת בול.

החזרתי רכב חברה כדי שישתלם כלכלית, ועם המזדה הזאת משתלם מאוד.

אם הייתי קונה איזה רכב שמאבד מלא מערכו כל שנה, וכל כניסה למוסך צריך לקחת הלוואה, אז זה היה פשוט מפגר במצבי :)

קניתי את המזדה הכי שמורה שהצלחתי למצוא עם הק"מ הכי נמוך שהצלחתי למצוא, ואני סה"כ די מרוצה.

• תוכן חדש...