Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בספר רכב רשום שכדאי לתדלק שמגיע לרבע מיכל שזה שני פסים אחרונים , הקטע שזה קורה גג שבוע שזה מגיע האם אני יכול לתדלק שמגיע לקו אחד ?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום,

משהו מוזר שאני שם לב לאחרונה בתדלוק.

היום תדלקתי באוטו נשארו לי שני קווים שזה רבע מיכל, וק''מ משוערך רשום 110 ק'' מ

עדיין אני מתדלק עד פול זה 24 ליטר איך זה יכול להיות שהקיבולת במיכל היא 43 איפה עוד 20 ק'' מ והמשכתי לתדלק עוד נכנס עוד ליטר בלחץ

פורסם

אז משהו מוזר פה מוזר, זוכר שקניתי את האוטו לפני כמה חודשים היה מגיע לכמעט 890 ק'' מ משוערך, ועכשיו בקושי ל534 שזה פול.

פורסם

משוערך על ידי מה?

המאזדה 2 לא ידועה כרכב חסכוני, וטווח של 890 ק"מ נשמע כמו משהו שהיא תצליח לעשות רק בנסיעה בינעירונית במהירות של 90-100 ולא צריכה משולבת רגילה.

חשב את צריכת הלדק הממוצעת על ידי חילוק מספר הק"מ שעברת מהתדלוק האחרון במספר הליטרים שנכנסו למיכל בתדלוק הנוכחי ותעקוב אחרי זה.

פורסם

חשוב שתבין שהק"מ המשוער שהרכב רושם הוא תלוי בסגנון הנהיגה..

שים לב שכשתנהג רגוע בלי העצות חדות ומלא בלימות המשוער יעלה.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

אוקי אבל זו לא הבעיה העיקרית שרשמתי.

הקטע שנשארו לי שני קווים ותדלקתי היום פול ב150 ש''ח וכל זה 24 ליטר איפה כל ה20 ליטר האחרים?

פורסם

זה לו בעיה העיקרית שהתלוננתי עליה, הם נשארו לי שני קווים של רבע מיכל, תדלקתי פול ב150 ש''ח ונכנסו 24 ליטר המיכל המלא הוא 43 איפה עוד 20 ליטר של דלק? וניסיתי ללחות נתן עוד טיפה רק.

פורסם
משוערך על ידי מה?

המאזדה 2 לא ידועה כרכב חסכוני, וטווח של 890 ק"מ נשמע כמו משהו שהיא תצליח לעשות רק בנסיעה בינעירונית במהירות של 90-100 ולא צריכה משולבת רגילה.

חשב את צריכת הלדק הממוצעת על ידי חילוק מספר הק"מ שעברת מהתדלוק האחרון במספר הליטרים שנכנסו למיכל בתדלוק הנוכחי ותעקוב אחרי זה.

גם בנסיעת סבתא בינעירונית אני לא רואה מצב שהמאזדה 2 מגיעה ל 890 ק"מ עם כל הכבוד.

• תוכן חדש...