Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו משיקה את דגמי 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ודווקא בגלל זה - 5 שנים אחריות או 200k ק"מ הן תוספת נכונה לשיווק של רכבי עבודה. תקלה אחת משמעותית שמכוסה באחריות יכולה להאפיל על הפער בצריכת הדלק לאורך התקופה.

Sent from my DynaTAC 8000X using Tapatalk

זו תוספת מעולה וחשובה ויחד עם צריכת דלק עדיפה הם יקבלו אס מנצח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תהיה גם גרסאת בנזין 1.6 עם 225 כ"ס, סביבות אותו מחיר.
Gti החדשה?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
המחיר מראש הוא מוגזם, וכנראה שזה סימפטום שמתחיל לזלול מה-3008 לעוד דגמים של פיג'ו וחבל מאוד. הייתה תקופה שבה הם תמחרו אגרסיבי, 308 GT טורבו דיזל ב-150K הייתה יכולה להיות עסקה מאוד מעניינת, גם אם היו מחסירים ממנה כמה אביזרים כדי לעמוד בתג המחיר הזה.

כרגע היא פשוט אוברפרייסד ברמה שתגרום לה להמתין לגיל שנה ולהימכר ב-0 ק"מ או בסוף עונה לפני הפסקת שיווק.

כרגע הביאו רק 3 יחידות ואחת כבר נמכרה, לא בטוח שייבאו למלאי כמויות גדולות (יותר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בכלל, בכל מה שקשור לקטגוריית המיני עם גיר רובוטי חד מצמדי - פחות הולך. כמעט ולא יוצא לי לראות C1/108/אייגו חדשות על הכביש, אבל גם סלריו אני כמעט ולא רואה.

חבל שאין ניסיון מספיק גדול כדי לשפר את התדמית של פג'ו בארץ, נראה שהם עלו על הדרך הנכונה מבחינת הרכבים שלהם, יצא לי לנהוג לאחרונה ב-308SW וב-5008 (שתיהן בחו"ל, עם מנוע 1.6 Blue HDi וגיר ידני) ושתיהן מכוניות טובות בעיניי. (תמיד יש מה לשפר ומה להגיד, אבל באופן כללי הייתי מרוצה, בעיקר מנושא הנוחות וצריכת הדלק)

התדמית בארץ עדיין בעייתית וחבל שלא עושים עם זה כלום. תמחור תחרותי + אחריות ארוכה מהרגיל היו יכולים לעזור לדעתי.

אני חושב שכן יש שיפור בתדמית

הבעיה ב308 ובכלל כל רכב משפחתי זה שמחירו קרוב או זהה לSUV, ו"האופנה הישראלית" היום נוטה יותר לכיוון הג'יפונים, למרות שאני לא כזה מסכים עם העדר,

תראה את ה3008 החדש, לדעתי הוא מצליח מאוד, כמעט חצי ממכירות פיג'ו בארץ הן 3008 ומדובר בג'יפון לא זול, אפילו לא בעסקאות 0 ק"מ.

פורסם

לא מבין למה לא משווקים את ה GT בנזין, בנוסף לזה שהביצועים עדיפים היא גם זולה יותר ב 1200 יורו בצרפת,

כלומר כאן ביחס ל 180 אלף של הדיזל היא אמורה לעלות כ 170 אלף. ועם 225 כ"ס זו עסקה לא רעה כלל שיכולה

לאתגר את הלאון FR 2.0.

פורסם (נערך)

308 HDI GT - קשה לי להאמין שיצליחו למכור במחיר הזה יותר מיחידות בודדות. אולי אם יוזילו אותה יותר לכיוון ה-150K.

כפי שציינו כאן, במחיר של 180K, כבר יעדיפו 3008.

לעומתה, כבעל 308 מ-2014, אני סבור שה-1.2 בנזין בהחלט מתחרה ראוייה לגולף 1.0 קומפורטליין, לאחר שהשתיים הוסיפו לאחרונה אבזור בטיחות מלא!

המחיר כמעט זהה, גם הביצועים די דומים עם יתרון קל ל-308 (130 כ"ס לעומת 115), ומבחינת אמינות - לפחות לגבי ה-308 אני יכול

להעיד מנסיוני שהיא מאד אמינה. כמעט 0 תקלות אחרי 80K ק"מ.

פלוס גיר ה-AISIN היפני של פיג'ו הוא פלנטרי אמין, לעומת DSG של הגולף שעדיין אנשים נרתעים ממנו (למרות שהבנתי שאמינותו שופרה בשנים האחרונות)

בקיצור, פוטנצייאל מכירות בהחלט קיים!

הקטע שגם ב-2014 ה-308 קיבלה יותר תשבוחות מגולף ומחיר סביר, אבל לשוק היו חוקים משלו (לא בהכרח "אינטיליגנטיים" או מבוססים על ידע אותנטי...)

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם

הגולף MK5 היתה האחרונה שנמכרה גם עם מנוע דיזל בארץ, ותמחור הזוי הרג אותה. וחבל.

ה-308 דיזל נשמע כמו אחלה רכב, אבל גם כאן, התמחור מטורף (אפילו שמדובר בגרסא שמאובזרת מכל טוב).

הייתי שמח ל-308 דיזל (עדיף עם גיר רגיל).

פורסם

ואם נהיה מציאותיים לא הרבה יבחרו ב 308 על פני הגולף או הסקודה/סיאט המקבילות כל עוד המחירים זהים ויותר מזה, אפילו בנאדם שמכיר באיכויות של ה 308 ולא נרתע מדימוי האמינות שרווח אצל הקונה הישראלי, הוא כן ירתע מירידת הערך של לקנות 308 חדשה על פני גולף או מאזדה ובצדק שהרי לובינסקי עצמם כשהוא ילך בעוד כמה שנים לעשות טרייד על ה 308 ישחטו אותו חזק במחיר בעוד שעל הסיאט שלו יתנו לו טרייד ראוי למאכל אדם.

בקיצור, כלכלית כל עוד המחיר של רכב חדש זהה למתחרות ואף גבוה יותר זה לא חכם ואין מה לעשות אבל כיד 2 לקנות 308 בת שנתיים שלוש במחיר זהה ליפנית/קוריאנית ישנה הרבה יותר זה דווקא רעיון לא רע בכלל, רק שללובינסקי מן הסתם אמור להיות אינטרס שהרכב לא יחשב לראוי רק ביד 2 ובמחירים שהם מציגים אני לא רואה אותם מנערים את התדמית.

פורסם
ואם נהיה מציאותיים לא הרבה יבחרו ב 308 על פני הגולף או הסקודה/סיאט המקבילות כל עוד המחירים זהים ויותר מזה, אפילו בנאדם שמכיר באיכויות של ה 308 ולא נרתע מדימוי האמינות שרווח אצל הקונה הישראלי, הוא כן ירתע מירידת הערך של לקנות 308 חדשה על פני גולף או מאזדה ובצדק שהרי לובינסקי עצמם כשהוא ילך בעוד כמה שנים לעשות טרייד על ה 308 ישחטו אותו חזק במחיר בעוד שעל הסיאט שלו יתנו לו טרייד ראוי למאכל אדם.

בקיצור, כלכלית כל עוד המחיר של רכב חדש זהה למתחרות ואף גבוה יותר זה לא חכם ואין מה לעשות אבל כיד 2 לקנות 308 בת שנתיים שלוש במחיר זהה ליפנית/קוריאנית ישנה הרבה יותר זה דווקא רעיון לא רע בכלל, רק שללובינסקי מן הסתם אמור להיות אינטרס שהרכב לא יחשב לראוי רק ביד 2 ובמחירים שהם מציגים אני לא רואה אותם מנערים את התדמית.

אני נאלץ להסכים עם דברייך, למרות שאני סבור ש-"חוקי השוק" מטומטמים ברמות מטורפות

השערה: סטיגמות העבר מעשורים קודמים פשוט צרובות במוח של הצרכנים, שטחיות ועצלנות מונעת מרבים מהם להתקדם ולהתעדכן.

אז מה לדעתך כבר לובינסקי יכולים לעשות בנדון? :-)

פורסם
לא מבין למה לא משווקים את ה GT בנזין, בנוסף לזה שהביצועים עדיפים היא גם זולה יותר ב 1200 יורו בצרפת,

כלומר כאן ביחס ל 180 אלף של הדיזל היא אמורה לעלות כ 170 אלף. ועם 225 כ"ס זו עסקה לא רעה כלל שיכולה

לאתגר את הלאון FR 2.0.

כי המנוע דיזל הזה כבר קיים בארץ ב-3008 וב-5008 וב-DS7 אז ככה שלא צריך להחזיק מלאי חלפים מיוחד ואפשר למכור את הרכב גם בהזמנה מיוחדת.

מסקרן אותי למה הם לא פנו עם ה-308SW דיזל לשוק המוניות, היו יכולים למכור שם לדעתי כמויות גבוהות יותר מה-23 יחידות שמכרו השנה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
רכבים עם נסועה של החל מקרוב ל 75,000ק"מ ועד למעלה מ 120,000ק"מ כולם יוצאי החכר \ ליסינג.

כך חשבתי, אין מתנות חינם. אומנם פיג'ו אבל גם למחירון של פג'ו יש תחתית.

כנראה שמה ש

zvit אומר הוא כל התמונה בהקשר של הGT. יותר ניסוי בלי הרבה הפסדים, יש רכבים אחרים שחולקים את המנוע והגיר.הייתי אומר מקדמת תדמית אבל נראה שמדובר בזאבה בעור כבשה כמעט מושלמת! כמו שמישהו הזכיר אם הייתה מגיעה גם כסטיישן אז היא הייתה מושלמת

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

משפחתית יוצאת ליסינג (ולא השכרה) בת 3, עם קילומטראז סביר ב-40,000 ואתה אומר שאין מתנות חינם...

שמת לב שכל המתחרות שלה מתומחרות אצל היבואן שלה בעצמו ב-50% יותר?

פורסם

זה לא משנה. גם בשוק החופשי אותן מתחרות מתומחרות גבוה יותר.

אני הופתעתי מהמחיר כי הוא רשם שאחרי 3 שנים הן נמכרות ב-40K.

ממה שאני מכיר ה308 חוטפת במחירון אבל על אקזמפלרים עם ק"מ נמוך-סביר מידיים פרטיות לא מבקשים 40K.

אז כדאי שמישהו רושם משהו כמו "אחרי 3 שנים ה308 נמכרת ב40K" יציין גם שהיא יוצאת ליסינג/השכרה עם ק"מ בשמיים. המחירון אומנם לא ברזל אבל צריך להיות כנים ולרשום את כל הפרטים.

אז כן זה לא רע, אבל אין פה שום מתנה או אין מתנות חינם. זה לא דיל המאה.

אם כבר דיל טוב מאוד זה למצוא 308 מיד פרטית עם ק"מ מצחיק בת 3 ולקנות אותה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...