Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו משיקה את דגמי 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגת ב308? קודם תנהג ואז תחזור אלינו ותסביר איפה היא נופלת מגולף.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין פה את הגולף אבל יש אחרות להשוואה. מבחן נחמד מאוד.

[video=youtube_share;RMwiOf6hD8s]

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

לא תודה, הספיק לי.

הנקודה כאן, היא שיש אחרים שמעדיפים רכבים שונים.

לגבי המבחן של OZB, הGTI לא ממש מעניינת את רוב הקונים.

פורסם

גם במבחנים שהגולף ניצחה צויין שהפיגו רכב טוב ומהנה לנהיגה מהגולף.

פורסם
לא תודה, הספיק לי.

הנקודה כאן, היא שיש אחרים שמעדיפים רכבים שונים.

לגבי המבחן של OZB, הGTI לא ממש מעניינת את רוב הקונים.

כל מה שאתה אומר לא ממש מעניין כשאנחנו מדברים על שוק ביד 2.

הגולף לדבריך מתומחרת ב15-20K יותר (אני מדבר על הדגמים הרגילים). שזה 30-40% יותר.

הגולף לא שווה הפרש כזה. הגולף לא טובה בפער כזה. אני חושב ששני הרכבים הם טובים וזה עניין של טעם. אם הייתי קונה יד 2 לא הייתי מסתכל לכיוון הגולף רק מהפחד מהDSG.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
גם במבחנים שהגולף ניצחה צויין שהפיגו רכב טוב ומהנה לנהיגה מהגולף.

Third place: Peugeot 308

The 308 is practical and stylish, but not as accomplished as the Golf, so it loses out here. It’s not as good to drive as the Civic, and although the list price is competitive, Peugeot’s PCP deals can’t match Honda’s. The PureTech is the best engine of the three and the 308 performed well, but it trails on value, while its updated infotainment isn’t enough of an improvement.

כאן כתוב שהסיוויק מהנה יותר !

וה308 לא מספיק מלוטשת כמו הגולף.

נהיגה זה לא מה שמעניין את הרוב.

לא יודע אולי זה אני, אחרי שקניתי כבר פיג'ו, הייתי בכיף מוסיף את ההפרש והולך על גולף או מאזדה 3.

פורסם

^

אתה מתכוון: אחרי שקנית כבר פיג'ו 301, היית בכיף מוסיף והולך על גולף או מאזדה 3 (רכבים שונים לגמרי) ולא בגלל הרכב עצמו, שאתה תאכלס אפילו קצת מרוצה ממנו, אלא בגלל ירידת הערך של הרכב הספציפי הזה וזה שהיבואן לא בא לקראתך בנושא הזה.

ט.ל.ח

פורסם

יתכן ו- wildlands=boobleit ???

לא יכול להיות שכל שרשור של פיג׳ו שיפתח פה, אתה תכנס ותטרלל אותו.

פורסם (נערך)

אני גם חושב שזה אותו הטרול.

wildlands=boobleit

תקנה מצידי גם ריקשה טורבו..רק שחרר כבר עם הענייני נקמה בלובנסקי דרך השרשורים זה ילדותי וטיפשי.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
פורסם

אתם פשוט לא מוכנים לשמוע דעה שונה משלכם, תכלס, אני לא מופתע, כך גם רוב הפוליטקאים במדינה הזו, ממש עיוורון מוחלט.

אני לא אוהב לשמוע או לקרוא "דברים לא מבוססים", ועוד שממשיכים כאילו הם ממש "אמת",

וזה מה שקורה בשרשור הזה, אי אפשר להגיד שה308 טובה יותר מהגולף, ממש לא "חד משמעית",

זה שאתם לא מוכנים לשמוע דעה אחרת ומחליטים להפוך את הדיון לשיימינג או התפלספות, זכותכם, אין לי הרבה מה לעשות עם זה, אולי משפטית כן, אך אני לא חותר לשם כרגע.

אחרי שקראתי לא מעט מבחנים, צר זה, זה ממש לא כך, וזה שעושים מרכב ספציפי אליל הרכבים כאשר הוא לא, זה ממש לא לעניין, אלא משתקפת לה כאן תמונה של סוכני מכירות שמנסים לבשל כל מאמר בשביל להוציא את הרכב שלהם מושלם, וזה עם כל הכבוד לפורום, מוציא אותו כפורום עם דעה חצ צדדית ולא אמינה,

מספיק לכתוב בגוגל peugeot 308 vs volkswagen golf, ותראו שהרוב המוחלט של המבחנים ההשוואתיים שם בוחרים את הגולף ועוד כמה רכבים כעדיפים על ה308, אז מה תגידו על גוגל? גם טרול? זה כבר לא בגדר "חוצפה"? אתם תחליטו.

אחרי זה אומרים שהגולף יקרה יותר, ברור, ולדעתי היא גם שווה יותר, אך זו דעתי, מותר לי לכתוב אותה, ומותר גם לא להסכים איתה, אך לא מקובל שזה גורר שיימינג והעלבה, כאשר בסה"כ זו הדעה שלי, ועובדה שיש עוד אלפים שיסכימו איתי, עובדה, אנשים קונים את הגולף והמאזדה 3, כאשר ה308 תקועות למכירה כבר חודשים רבים, וזה עובדה, ואני ממש לא המצאתי את זה.

אכן יש לי 301, הרעש שעשיתי עזר לי מאוד שמישהו שם בלובינסקי התעורר וטיפלו לי בבעיה העיקרית שממנה סבלתי, רק חבל שזה קרה אחרי יותר מ50K ק"מ, אך אני בטוח שלכם זה ממש לא מעניין,

קנינו גם פיג'ו 208, אחרי שקראנו כאן בפורום שזה אחלה הרכב, אך לצערי גם סבלנו ממנה, כך שאני לא מבין למה ממליצים על הרכב הזה כמעט בכל שרשור, אני לא אפרט כאן יותר מדי, אך אחרי שניסיתי את האיכות של פיג'ו ואת השוק הארור שלהם ב2 הרכבים האלה, אז חד משמעית הספיק לי, לכם מותר לחלום על פיג'ו ולי מותר להגיד שהספיק לי ואני לא מוכן יותר, זה פשוט לא שווה לי, זו זכותי הדימוקרטית המלאה להחליט, ואין לכם שום זכות לקבוע מי מטרלל כאן.

מה שכן, כמו בכל שרשור, אני תמיד אגיד שלפיג'ו יש רכבים מעניינים, כמו ה3008, שבינתיים נראה די מצליח, וגם הפיג'ו 108, שבמחיר שלה היתה מושלמת לדעתי והיא באמת מצויינת, ונראה שגם ההמחיר של הדגמים האלה לא קורס כמו האחרות.

פורסם

לא אמרו מי טוב יותר, אתה אמרת. אמרו שהיא לא נופלת מהגולף. אל תתקבע על זה.

זה גם לא משנה מי טוב יותר. גולף זה רכב שכל מי שקונה נדהם ממנו, הפיג'ו מתחרה ישירה שנראה כאילו פיג'ו הלכו ישירות אחריו. אבל בישיבה בפיג'ו יש משהו יותר כיף מאשר הגולף (שוב, לפחות בשבילי), זה בא לידי ביטוי בהגה ובתנוחה ובכיסא, גם בנוחות הנסיעה וגם בקלילות ובתחושה הכללית מסביבך. עקב כך שאלו דברים די חשובים לחובבי נהיגה אני לא חושב שיש פה רכב טוב יותר או פחות.

זה לא עניין של הדעה או לא לקבל אותה, זה עניין של לדבר לעניין.

עוד משהו, אני דווקא אשמח שתפרט על ה-208, איזה מפרט יש לה, מה קרה לה ובאיזה מוסך אתה.

ט.ל.ח

פורסם
אתם פשוט לא מוכנים לשמוע דעה שונה משלכם, תכלס, אני לא מופתע, כך גם רוב הפוליטקאים במדינה הזו, ממש עיוורון מוחלט.

אני לא אוהב לשמוע או לקרוא "דברים לא מבוססים", ועוד שממשיכים כאילו הם ממש "אמת",

וזה מה שקורה בשרשור הזה, אי אפשר להגיד שה308 טובה יותר מהגולף, ממש לא "חד משמעית",

זה שאתם לא מוכנים לשמוע דעה אחרת ומחליטים להפוך את הדיון לשיימינג או התפלספות, זכותכם, אין לי הרבה מה לעשות עם זה, אולי משפטית כן, אך אני לא חותר לשם כרגע.

אחרי שקראתי לא מעט מבחנים, צר זה, זה ממש לא כך, וזה שעושים מרכב ספציפי אליל הרכבים כאשר הוא לא, זה ממש לא לעניין, אלא משתקפת לה כאן תמונה של סוכני מכירות שמנסים לבשל כל מאמר בשביל להוציא את הרכב שלהם מושלם, וזה עם כל הכבוד לפורום, מוציא אותו כפורום עם דעה חצ צדדית ולא אמינה,

מספיק לכתוב בגוגל peugeot 308 vs volkswagen golf, ותראו שהרוב המוחלט של המבחנים ההשוואתיים שם בוחרים את הגולף ועוד כמה רכבים כעדיפים על ה308, אז מה תגידו על גוגל? גם טרול? זה כבר לא בגדר "חוצפה"? אתם תחליטו.

אחרי זה אומרים שהגולף יקרה יותר, ברור, ולדעתי היא גם שווה יותר, אך זו דעתי, מותר לי לכתוב אותה, ומותר גם לא להסכים איתה, אך לא מקובל שזה גורר שיימינג והעלבה, כאשר בסה"כ זו הדעה שלי, ועובדה שיש עוד אלפים שיסכימו איתי, עובדה, אנשים קונים את הגולף והמאזדה 3, כאשר ה308 תקועות למכירה כבר חודשים רבים, וזה עובדה, ואני ממש לא המצאתי את זה.

אכן יש לי 301, הרעש שעשיתי עזר לי מאוד שמישהו שם בלובינסקי התעורר וטיפלו לי בבעיה העיקרית שממנה סבלתי, רק חבל שזה קרה אחרי יותר מ50K ק"מ, אך אני בטוח שלכם זה ממש לא מעניין,

קנינו גם פיג'ו 208, אחרי שקראנו כאן בפורום שזה אחלה הרכב, אך לצערי גם סבלנו ממנה, כך שאני לא מבין למה ממליצים על הרכב הזה כמעט בכל שרשור, אני לא אפרט כאן יותר מדי, אך אחרי שניסיתי את האיכות של פיג'ו ואת השוק הארור שלהם ב2 הרכבים האלה, אז חד משמעית הספיק לי, לכם מותר לחלום על פיג'ו ולי מותר להגיד שהספיק לי ואני לא מוכן יותר, זה פשוט לא שווה לי, זו זכותי הדימוקרטית המלאה להחליט, ואין לכם שום זכות לקבוע מי מטרלל כאן.

מה שכן, כמו בכל שרשור, אני תמיד אגיד שלפיג'ו יש רכבים מעניינים, כמו ה3008, שבינתיים נראה די מצליח, וגם הפיג'ו 108, שבמחיר שלה היתה מושלמת לדעתי והיא באמת מצויינת, ונראה שגם ההמחיר של הדגמים האלה לא קורס כמו האחרות.

תשמע עברתי פה שוב על התגובות. אף אחד פה לא נקט עמדה חד משמעית. אף אחד פה לא אמר זה יותר טוב מזה עד שאתה התחלת (הבאת מבחנים של גולף מול פג׳ו) אז אנשים ענו לך ואמרו שיש עוד מבחנים וגם מבחנים צריך לקרוא מעבר לשורה התחתונה.

אני בטוח שאם תקרא את המבחנים אז בשורה התחתונה הגולף מנצחת בנקודות ואין פה רכב רע ורכב טוב. יש בוחן שחשב שהגולף טובה יותר. יכול להיות שתמצא מבחנים שהבוחן חשב גם להפך. אז בשורה התחתונה שני הרכבים טובים וראויים.

מה פלוני צריך לקנות? מה שעושה לו טוב.

אם פלוני רוכש יד 2 אז כמו שרשמתי קודם הגולף לדעתי (שוב לדעתי לדעתי) לא שווה פרמיה של 30-40% בשום מצב. זו דעתי.

לגבי המאזדה 3 אולי כן. זה רכב אמין, יפה, מתנהג ועם שוק מאוד חזק.

בכל מקרה הטענות שלך לקיבעון מחשבתי של האנשים פה לא ברורה. תעבור שוב על התגובות ותראה בעצמך.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני אמרתי שהוא אמר על מה שאמרתי כש דיברתי איתו על מה שאמרתי לו. אבל שאמרתי לו בתגובה על מה שהוא אמר לי , אמרתי שזה לא נכון. ככה השרשור נראה.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

Wildlands

מה שלא הפנמת זה שהעניין פה זה לא הרכבים..לכל אחד הדעה שלו וזה על הכיפאק.

העניין פה זה אתה !.

בכל שרשור של פיגו אתה מתחיל להשמיץ בגלל הטינה שלך ללובנסקי.

גם יש לך טענה מוצדקת שירות של לובנסקי,מה שמאד הגיוני,אי אפשר שבכל שרשור של פיגו אתה מנפח את המוח ולוקח את השרשורים למקום שחור.

פורסם (נערך)

דעתך לגבי היצרן והיבוא כבר די ברורה ואין צרוך להמשיך את אותה המנטרה כמעט בכל שרשור של פיג׳ו כאן בפורום.

אתה רוצה עובדות? בבקשה;

1. לא נהגת ב- 308 ואתה גם לא מעוניין. אתה כתבת זאת בנחרצות. יחד עם זאת אתה מביעה דעה על טיבו. זאת לכאורה הטעיה.

2. 308 לא תקוע במכירות בשל העובדה שלא נמכר כאן מתחילת השנה. מלבד הקצאה קטנה של sw.

3. מחירה של 308 132k ברמת אבזור פרימיום, מאובזרת עד העצם. בבקשה תבדוק מה מציעות החלופות במחיר מקביל. תעדכן מה מצאת.

3. עכשיו גם עם 208 יש בעיה? צר לי על הנסיון המר שלך אך זה לא מייצג, אלא אם תוכיח אחרת.

לא נותר אלא לאחל לך (באמת) שתגשים את מבוקשך ותחליף את ה- 301, אולי בגולף dq200 של צ’מפיון מוטורס ותזכה לנחת.

אגב, נהגת בגולף?

למרבית משתמשי הפורום יש נסיון פחות טוב עם יצרן או יבואן כזה או אחר, רק שלהבדיל ממך, לא בוחרים לרשום את זה בכל פעם שהמקלדת זמינה, כי אז זה מתחיל לאבד מהרצינות של הדברים ומתחיל להמאס.

אתה לא לבד פה וזה לא דף הפייסבוק הפרטי שלך וגם חשיבותה של דעה אנונימית, מוגבלת.

תחשוב על זה, זאת לא הפעם הראשון שמעירים לך בנושא.

ראה את ההערה של civic98. זה בדיוק העניין.

:loco:

עריכה אחרונה על ידי Ozb

• תוכן חדש...