Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה ?

הרכב הראשון נבחר וכבר תחילת חודש הקרוב אני מתחיל בחיפושים אחרי הרכב השמור ביותר

מדובר בטויוטה ראנקס 2005 עד 2007 במחיר של כ 16 אלף עד 19 אלף תלוי במצב

המון אנשים המליצו לי עליו ואמרן לי שהרכב הוא ראש שקט כשמטפלים בזמן ואין לו מחלות חוץ מהגג שנופל וצריך הדבקה

מה דעתכם ? יש הצעות אחרות ? אני די נעול על הרכב אז טיפים יתקבלו בברכה...מה לבדוק מה לשים לב כשהוךכים לבדוק רכב?

פורסם

אני לא אומר דבר על הרכב.

אבל, אני חוזר על שתי השאלות שאני שואל כל אימת שנפתח שרשור של בחור צעיר (או בחורה ציעירה) על רכב ראשון:

1. עד כמה אתה מודע לעלויות השוטפות של אחזקת רכב, והאם יש ברשותך 1500-2500 ש"ח כל חודש לצורך זה?

2. האם אותה הוצאה מוצדקת (מול החלופות האחרות, כגון שימוש ברכב המשפחה ובתחב"צ) - בהתחשב בתכניות עתידיות שלך, שעשויות לדרוש חסכונות לא קטנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מכיר אישית את הרכב הנ"ל, גם במידה והמנוע והגיר אמינים כמו אמרו לך עדיין תצפה לבלאי גבוה משאר המכלולים עקב השנתון.

במידה וידני לא בעיה אני יכול להמליץ בתקציב הנ"ל על שברולט ספארק, תוכל להביא אחת לאחר מתיחת פנים משנת 2013 עם ק"מ סביר, הרכב זריז וחסכוני, לא ידוע על בעיות כרוניות. (יש דיווחים על דוושת קלאץ שנשברת, הבנתי שנפתר לאחר מתיחת פנים)

פורסם

קרא על בוצע אשר נפוצה מאוד במנועים של הראנקס. בגדול אם הגבול הצפוני של התקציב הוא 19. הייתי מחפש רכב בסביבות ה-15 ומשאיר כמה שקלים בצד ליישון קו ועוד כמה לכל צרה שלא תבוא. בגדול, אני חושב שאם תרד בקטגורייה (רכב קטן יותר) תוכל למצוא רכב מודרני יותר, חסכוני יותר וישתן לך שקט לטווח הארוך יותר.

הקטע של לקנות רכב ישן וזול ולהתגלגל איתו עד שיש כסף לחדש הולך ונעלם מסיבה פשוטה. הרכב ה''ישן וזול'' מודרני יחסית ויש בו יותר רכיבים שיכולים להתקלקל. הרכבים הזולים של היום הם לא כמו נניח לאנסר, לאונה ובלאנו של פעם, שבקושי יש בהם משהו שיתקלקל. לכן שוב ממליץ לרדת בקטגורייה ולעלות בשנה.

• תוכן חדש...