Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוו X3 - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-X3 החדש של במוו נכנס למה שהוא כנראה המיצוב הכי מורכב ומסובך בתחום הרכב. הוא צריך להיות הכל, אבל באמת הכל, לכולם. הוא צריך להיות רכב כביש, רכב שטח, יוקרתי, איכותי ומאובזר אבל גם נגיש ולא יקר מדי, הוא צריך להיות רכב משפחתי הגיוני, אבל גם כזה שתתגאו להיראות בו ועוד בערך 47 אלף פרמטרים שונים. אז מה במוו החליטו לעשות? את זה.

במוו-X3-2018-07.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

סקירה מצוינת, נהניתי לקרוא אם כי אני לא קהל היעד. נדמה כי הם הלכו על בטוח ב-X3 החדשה וזה די מובן, זה לא הדגם להרפתקנות.

ואם יורשה לי לצטט את טום יורק - No alarms and no surprises. Please.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
איך הוא מול המתחרים הגרמניים שלו?

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

יש לזה תשובות במבחן.

אם אתה שואל לגבי משהו ספציפי, תכתוב ואני אשמח לענות.

האם הוא מתחרה ב Q5 ולא ב Q5? ב RX ולא ב NX? ב GLC ולא ב GLA?

אחלה סקירה

תודה רבה

מול ה-GLA ,NX ו-Q3 מתחרה ה-X1.

פבל.

פורסם (נערך)

מאחר וזה הרכב הראשון לבית במוו שזכיתי לנהוג בו, הגעתי למבחן עם הרבה ציפיות מהתחום הדינאמי, שבמוו ידועים בו/היו ידועים בו ודעך מעט בשנים האחרונות.

הX3 התגלה להיות הרבה יותר גדול ממה שחשבתי, וגם ביחס לדור הראשון והשני שלו.

בפנים, ארבעת הנוסעים ברכב ימצאו מרחב מחייה מרווח ותא מטען גדול ונוח להעמסה.

תא הנוסעים מציג שילוב של שלושה חומרים עיקריים : מתכת בוהקת, עור ופלסטיק מסוגים שונים, כאשר למיטב הבנתי ה"עץ" בפנים הוא דמוי ולא אמיתי ומסמן V על תחושת הפרימיום.

עיצוב הפנים הקונבציונלי מאפשר להתרגל לתפעול הרכב דיי בקלות , ומבחינת אבזור נוחות מעבר להעדר תמיכה בשיקוף (א"א או אפל קארפליי) לא זכור לי מחסור מהותי.

נוחות הנסיעה טובה, הX3 בולע שיבושים בצורה טובה ולא מתנדנד יותר מדיי ולא מעייף בשיוט.

על הכביש , הX3 מציג כיול מתלים דיי מרוסן ומלוטש ביחס לקטגוריה , ומתנהג בצורה צפויה ונשלטת, ולמרות זוויות גלגול קטנות יותר עדיין היה פחות מהנה לנהיגה (לטעמי כמובן) מפורד קוגה.

שילוב הגיר מנוע עובד בצורה דיי חלקה ולמרות שהמנוע לא מרגיש כוחני במיוחד הרכב עדיין זריז מרוב המכוניות על הכביש.

הערה אובייקטיבית אחת נוגעת לתפקוד מערכת תיקון הסטייה מנתיב, שמגיבה באופן מאוד אגרסיבי לסטיות וצריכה לעבור עידון בפעולתה.

השורה התחתונה שלי זהה +- לזו בכתבה , רכב שעושה הכל טוב ואפילו טוב מאוד, אבל לא בולט באף נקודה וקצת חסר ייחוד. אולי המנוע הגדול יותר משנה את התמונה.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

הX3 בילה במחיצתי במשך שלושה שבועות לפני כשלושה חודשים, לא רע, בהחלט שיפור מהדגם היוצא, הוא גדל במימדים והרגיש כמו הX5 היוצא.

אהבתי את התצוגה המלאה על השמשה.

עדיין, הXC60 מציע חבילה שלמה יותר, במיוחד כאשר חושבים על מערכות הבטיחות שמגיעות כסטנדרט.

20180827_200052.jpeg20180828_135919.jpegIMG-20180827-WA0019.jpeg

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

פורסם (נערך)

כן. זה פשוט :)

לדוגמא...

X1/Q3/XC40

X3/Q5/XC60

X5/Q7/XC90

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

גילוי נאות, אין לי ניסיון עם רכבי יוקרה שכאלה וגם לא עם קרוסאוברים, מלבד אווטלנדר.

מתבונן ברכב חיצונית, נראה מאוד מרשים. הפרונט והגריל עצומים מה שיוצר רושם של רכב גדול בהרבה ממה שהוא באמת, האמת, לא הכי אהבתי. נראה מגודל מדי. סבבה. נכנס למושב הנוסע לריפודי עור חשמליים שעושים רושם להיות די נוחים (בדיעבד קמתי מהם אחרי כשעתיים עם כאבי גב קלים) אבל לא מספיק רכים לטעמי. מתבונן סביב, הכל נראה די מרשים, ובפרט הקונסולה המרכזית עם אלומיניום ועץ שחשוד כפלסטיק עם טקסטורה של עץ. רוב הפלסטיקה רכה ונעימה, והגיע קצת עור לדופן הדלת.

בין המושבים הפלסטיקה שאחראית על התא אחסון היתה קשה, כנ"ל הפלסטיקה שאחראית על תאי האחסון בדלתות. גם לא היה ריפוד משום סוג בפנים כך שכל דבר שתשימו בפנים יעשה המון רעש ויזוז.

בידיות של הדלתות העור לא היה מחובר כמו שצריך לפלסטיק מה שיצר חיבור חד שלגמרי אפשר להיחתך ממנו, קשה לי להאמין שבכל הרכבים זה ככה אבל זה מעיד משהו על הבקרת איכות.

אישית ציפיתי ליותר.

לא אהבתי בכלל את זה שב 2018 אין לי Android Auto ברכב כל כך יקר. זה קטע כזה ברכבי יוקרה... כאילו הם לא מסכימים להודות שגוגל ואפל הנגישו פתרון מושלם לכולם שקצת מייתר את כל המערכות מולטימדיה המשוכללות שלהם.

עובר למושב הנהג, מנסה למצוא תנוחת נהיגה נוחה... מנסה מנסה, לא מוצא. נוהג קצת, עוצר בצד וממשיך לנסות. לא מוצא. אולי סתם לא נוחה לי תנוחת הישיבה הגבוהה.

הכל מרגיש בדיליי, בחיי שאפילו החלונות מגיבים בדיליי לפתיחה וסגירה. תגובת דוושה איטית מאוד וההגה לא מרגיש שמחובר למשהו... יאמר לזכות ההגה שהוא מאוד נעים ובדיוק בגודל המתאים. במצבי הספורט השונים המצב משתפר וההגה מקבל משקל טוב יותר וגם הדוושה מגיבה מהר יותר.

אני לא יודע אם זו תהיה ההרגשה שלי בכל קרוסאובר, באווטלנדר לפחות לא הרגשתי ככה, אבל הרגשתי כאילו הרכב גדול ומרווח מדי, לא יודע בדיוק איך לתאר את זה, אבל אנסה בכל זאת: כמו אוטובוס, שאתה לא מרגיש קשור לרכב בכלל.

גם הנהיגה ברכב לא היתה מרגשת במיוחד, לא היתה דרמה בשום שלב... פשוט נוסע. הרכב נוח מצד אחד אבל שמים לב לכל שיבוש בכביש.

בתכלס לא התלהבתי בכלל, מרגיש שהרכב עושה בצורה "סבבה" הכל אבל לא עושה ממש טוב שום דבר.

פורסם

מסכים שהרכב מרגיש גדול, אבל אני חושב שזה בעיקר בגלל מכסה המנוע המנופח, שממושב הנהג נותן לך את ההרגשה שאתה נוהג ברכב הרבה יותר גדול ממה שהוא באמת.

מה שכן, המרווח לנוסעים מאחור מרשים ותא המטען מצוין.

מבחינת ניהוג לדעתי מלבד הסטלביו והמקאן, בקבוצת הג׳יפונים הקטנים-בינוניים הוא הכי מהנה שיצא לי לנסות.

מבחינת איבזור מפריע לי שהרכב מגיע עם מערכת iDrive פחות מתקדמת מזו שאצלי. וחסרים לי מושבי אלקנטרה בגרסאות הספורטיביות . למה בד??

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מול ה-GLA ,NX ו-Q3 מתחרה ה-X1.

פבל.

ה-NX הוא קוגוריה מעל ומתחרה ב-Q5.

מול GLA, Q3 ו-X1 לקסוס לא מזמן הציגו את ה-UX

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא מדויק. ה-NX יושב על הפלטפורמה של ה-CT, אבל כהרגלה בקודש, לקסוס שמה אותו "בין הקטגוריות" כמו כמעט את כל הדגמים שלה. בתמונה המצורפת אתה יכול לראות שהוא אמנם באורך של ה-X3, אבל ברוחב ובגובה הוא בדיוק בינו לבין ה-X1 ובבסיס הגלגלים הוא אפילו קטן מה-X1. ה-UX יתבסס על פלטפורמה משפחתית עם בסיס גלגלים דומה (264 ס"מ), אבל יהיה קרוב יותר במידות החיצוניות ל-X1, GLA וכו' עם 449(א)/184(ר)/154(ג).

Screenshot_1.jpg

• תוכן חדש...