Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר לצבוע רכב

בזול אבל עבודה טובה??

האוטו שלי צבא אדום ואני רוצה לצבוע אותו לצהוב

תעזרו לי בקשה

HEAD UNIT : Pioneer-DEH-P6700MP

AMPLIFIER 1 : Boss RT745 RIOT - 1000 Watts 4Channels

COMPONENT : Morel PULSE 6

פורסם

לדעתי צביעה של רכב אפשר לעשות אצל צבעי רכב/פחח.

יש מוסכים כאלו כמעט בכל הארץ.

תציין אזור ספיציפי שאתה נמצא בו ואולי אנשים ימליצו לך על מקומות שברדיוס של פחות מ-200 ק"מ ממקום מגוריך.

בכל מקרה שינוי צבע לצבע בגוון אחר ברמה טובה לא יכול להיות זול.

כדי לצבוע את כל הרכב בגוון אחר צריך לפרק את כל החלקים (מושבים/שטיחים/מנוע/גומיות חלונות וכו') מהרכב ולהשאיר רק מרכב/פח. (וזה לא קשור לאזור בארץ, אלא לעבודת צביעה טובה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא כדאי לך לשנות את הצבע של הרכב, קודם כל זה לא יצא זול אם אתה רוצה צביעה איכותית!

שנית כל אתה תצטרך לשנות את הצבע ברישיון, וגם יחשבו שהאוטו שלך עבר תאונה בגלל הצביעה.

אבל אם אתה רוצה, אז תצטרך לשלם, והרבה, זה עסק יקר צביעה ואם אתה לא צריך אז המלצה שלי, אל תעשה!

ואם האוטו צריך צביעה, אז תצבע לאדום+פחחות, זה יצא יותר זול ואתה תוכל למצוא עבודות טובות בזול.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

צודק אחי ****עריכה , אם הוא אחיך דבר איתו בבית********

HEAD UNIT : Pioneer-DEH-P6700MP

AMPLIFIER 1 : Boss RT745 RIOT - 1000 Watts 4Channels

COMPONENT : Morel PULSE 6

פורסם

האוטו שלי צבא אדום ואני רוצה לצבוע אותו לצהוב

תעזרו לי בקשה

אני חושב שזה יגרום לו בעיות נפשיות בכל דרבי.

הצבא האדום יושב ביציע של הפועל.

אתה באמת רוצה להכניס אוטו צהוב לשם ?:roll:

פורסם

מחזק את דבריו של מקלארן F1. אחד הדברים שלא משתלמים זה להחליף גוון צבע. מישהו רשם פה פעם שעשו לו בעיות על זה שהיה לו צבע אפור-עכבר והיה רשום ברישיון כסף.

פורסם
אני חושב שזה יגרום לו בעיות נפשיות בכל דרבי.

הצבא האדום יושב ביציע של הפועל.

אתה באמת רוצה להכניס אוטו צהוב לשם ?:roll:

אני חושב שהוא ערק מהצבא האדום, והוא מפחד שלוכדי העריקים ילכדו אותו. אז כדי שלא יחשדו, הוא עובר צבע.

• תוכן חדש...