Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי קנית רכב, שילמת עליו מחיר שמתאים לך, היום גילית שמדובר בסוחר, אוקיי, ו ... ?

שהבחור יהיה רקדנית בלרינה מבחינתך, הרכב תקין ? המחיר מתאים לך ?

דבר אחד צריך לעניין אותך - מה המטרה שלך. עכשיו שאתה יודע מה שאתה יודע, מה אתה רוצה להשיג ?

הפחתה במחיר ? ביטול עסקה ? מה עומד בדרכך ?

כבר עכשיו ידוע שהרכב היה בבעלות חברה ולכן כנראה שולם עליו יותר מדי.

אני יודע שזה יבוא לך בהפתעה, אבל יש סיכוי לא מבוטל שהסוחר שיקר לגבי פרטים נוספים של הרכב כמו הנסועה שלו והתאונות.

חשוב להגיב עכשיו מהר, לרוץ לבדוק את כל הדברים ולהחליט מה עושים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה מניח כל מיני הנחות שלא ברור על מה הן נסמכות, ומציע לבחור לעבור על החוק - לא עצה טובה.

מדובר על רכב מליסינג - זה ברור, מה שלא ברור (ולא בטוח שמעניין) היא העובדה שהרכב עבר שלושה סוחרים בעשרה ימים.

ממליץ לך להוציא דו"ח על העבר הביטוחי של הרכב כאן אם לא יהיו ממצאים, הייתי מניח לזה.

בכמה רכשת את הרכב? שלמת מחיר קרוב למחירון? אם האדם שרכשת ממנו הוא סוחר רשום - מדובר בעבירה של חוסר גילוי נאות.

ייתכן והעבר הביטוחי לא רלוונטי כי רוב חברות הליסינג לא מבטחות מקיף. מצד שני לא יזיק לבדוק...

פורסם

הרכב שוחרר ונרשם תחת חברה בשנת 2015 , משמע שנדרש לחתוך מינימום של 20%

מה שראים בהסטוריית בעלויות זה כמו כל רכב ליסינג רגיל.

הוא מרשם על שם "חברה" שזו חברת ליסינג.

ורישום מקורי - החכר. שימש ליסינג.

אם לדוגמא זה היה הרכה של המנכ"ל של אותה חברת ליסינג, נראה בהסטוריה בעלות "חברה" ו"רישום מקורי" - ריק כי הרכב לא שימש לליסינג.

גם אם הרכב נרשם על שם חברה כלשהי במשק שלא קשורה לענף הרכב - יופע בעלות "חברה" ורישום מקורי" - ריק.

פורסם

בשמחה:

מחירון פרטית לפני שקלולים: 81,000 ש"ח

מחירון בסיס של ליסינג עבור רכב שעלה על הכביש בינואר: 63,500 בערך, כמובן שחודשי עליה וק"מ יעלו את המחיר.

כמובן עבור דגם SUN

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

כמה דברים חשובים להבא:

1.בדיקת רישיון הרכב ומסמכי הרכב היא חובה לפני שבכלל הולכים לבדוק רכב- במיוחד סוגי בעלויות ומס' בעלים קודמים.

2.אם יש חשד שהרכב עבר תאונה,להוציא מידע מאתר סליקה.

3. יש להקפיד על בחירת מכון בדיקה לפי בחירת הרוכש.

4.להקפיד על חתימת הסכם מסודר מול המוכר

דווקא במקרה הזה, על אף חוסר הגילוי הנאות אם הרכב לא עבר תאונה והק"מ אמיתי- המחיר סביר בהחלט- אם מחירון 81K והקונה שילם 67K זה כ 4000 ש"ח יותר ממחירון משוקלל אך שוב לפי נתוני הרכב- סביר בהחלט.

אם הרכב היה בבדיקה עצמאית של פותח הנושא,כדאי לפנות למוסך טויוטה להוציא ספר טיפולים.

אם יתברר,שאחת החוליות בדרך שיחקה בלוח השעונים זו עילה מספיקה לפנות לבית משפט לתביעות קטנות ולדרוש ביטול עסקה.

לבטל צ'ק לכל אלו שכתבו כייעוץ- זו עבירה פלילית ולא נראה לי,שפותח הנושא מעוניין להגיע למצב הזה-צריך לפעול מהר אבל חכם.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מעלה פה את הרישיון רכב של הקורולה שלי גם שלי יוצאת ליסינג תפעולי חברת תרופות טבע AVIS.איזה יד אני והאם יהיה קשה למכור אותה ?0_IMG-20180716-WA0003.jpeg

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
מעלה פה את הרישיון רכב של הקורולה שלי גם שלי יוצאת ליסינג תפעולי חברת תרופות טבע AVIS.איזה יד אני

1. הרכב היה רכב ליסינג באוויס. הם היו היד הראשונה. משנת 2011 עד (אפשר להניח) שנת 2014.

2. מישהו קנה את הרכב מאוויס בשנת 2014 והחזיק עד 2017. הוא היה היד השניה.

3. המישהו הזה מכר את הרכב לך ב 2017, אתה היד השלישית.

פורסם

BUKI פשש בואנה פרשן היסטורית בעלים יפה אהבתי :):mm_yeah::mm_yeah: אכן יד ראשונה ליסינג תפעולי AVIS , יד שני פרטי מבוגר משמר הנגב, בא עשה טרייד אין באלבר (עבדתי לפני שנה באלבר וקניתי מאלבר) אז אכן אני יד שלישית השאלה אם יהיה לי קשה למכור אותה ? הרכב היום עם 123,000 ק''מ , שקניתי אותו במרץ 2017 הוא היה עם 98,000 ק''מ

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

2011 יד 3 ליסינג- היום קצת יותר קשה למכור במיוחד בשוק של היום אבל עוד 3 שנים ומעלה יסתכלו פחות על מספר הידיים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עקצו אותך.

הבן אדם ממנו קנית את הרכב שקרן.

במידה והוא באמת היה יד ראשונה מליסינג/מימוני או לא זה לא רלוונטי הוא היה נרשם כיד פרטית ולכן זה היה צריך להופיע ברשיומט כ:

1-חברה

2.פרטי

אתה הוצאת מידע שאומר שהרכב היה רשום על חברה ואז על שלושה סוחרים,מה שאומר שהוא בסבירות גבוהה הסוחר האחרון שמופיע ברשימה.

תתבע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לא הבנתי קנית רכב, שילמת עליו מחיר שמתאים לך, היום גילית שמדובר בסוחר, אוקיי, ו ... ?

שהבחור יהיה רקדנית בלרינה מבחינתך, הרכב תקין ? המחיר מתאים לך ?

דבר אחד צריך לעניין אותך - מה המטרה שלך. עכשיו שאתה יודע מה שאתה יודע, מה אתה רוצה להשיג ?

הפחתה במחיר ? ביטול עסקה ? מה עומד בדרכך ?

אתה שוכח שהמחיר שסוכם היה על רכב מיד פרטית ולא חברה.

אם הרכב היה תקין, הסוחר לא היה מציג אותו כרכב של אישתו/גרושתו/שכנתו שתחיה...

אז במקרה הטוב השקר היחיד הוא בעניין הבעלות.

סביר להניח שיש משהו נוסף כגון תאונה או קילומטראז' מזוייף.

אישית, הייתי דורש ביטול עיסקה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...