Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c4 דיזל ידני 2011-2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

מישהו התנסה עם סיטרואן c4 ידנית (שנים 2011-2014) ויודע לתת חוות דעת לגבי אמינות הרכב, הגיר, חיי מנוע, צריכת דלק

חקרתי הרבה בנושא וזה דגם יחסית נדיר בשוק הישראלי

פורסם

אם אני זוכר נכון יש את יגאל פה בפורום שמחזיק בכזו.

לי יש ניסיון עם הגרסה הרובוטית, מושבים מאוד נוחים ותומכים, שיכוך מצוין, יחסית מאובזרת ביחס לשנתון שלה, מנוע חזק. בתנועה עירונית צפופה יצא לרוב באזור ה1-13 עד כמה שאני זוכר.

פורסם (נערך)
אהלן חברים,

מישהו התנסה עם סיטרואן c4 ידנית (שנים 2011-2014) ויודע לתת חוות דעת לגבי אמינות הרכב, הגיר, חיי מנוע, צריכת דלק

חקרתי הרבה בנושא וזה דגם יחסית נדיר בשוק הישראלי

יש לי כזו 2011, נרכשה לפני 11 חודש, עברתי איתה 30k עד היום, עומדת על 257k.

צריכת דלק 1-20 עד 1-22 על פני ה30k האחרונים. אני נוהג יחסית רגוע, וגר באיזור לא פקוק.

לא מכיר שום בעיות גיר/מנוע אופייניות.

יש בכללי שירשור שבו אני מעדכן את ההתרשמות מהרכב, חפש אותו.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

רכב מצויין. מרווח, חזק (מאוד באופן יחסי) ונוח עם צריכת דלק שלא מקבלים גם במכוניות מיני והיברידיות.

מכרו מעט מאוד כאלה. רובן היו מוניות, לימוד נהיגה או אצל לקוחות שתופרים קילומטרז'ים - סוכנים, קיבוצים וכו'.

זה רכב שלא מקבל בהבנה שימוש בשמן 10-40 חצי סינטטי, פילטרים תחליפיים וכו'.

בהנחה שטופל טוב הוא אמין אבל אם משהו מתקלקל (אינג'קטורים, טורבו וכו') התיקון יהיה יקר.

אם הקילומטרז' מתקרב ל 300 אלף צריך לקחת בחשבון החלפת אינז'קטורים גם ברכב שטופל הייטב. זו הוצאה גדולה מאוד.

בגירסה הידנית אין Stop&Start שזה עוד יתרון על פני הרובוטית.

• תוכן חדש...