Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

 

אחותי נכנסה ברכב מאחור במהירות מאוד נמוכה (פקק), אני אפילו לא יודע אם הפגיעה גרמה לפגיעה כלשהי בגלל שכל הטמבון של הרכב השני היה עם דפיקות ושפשופים בלי קשר למכה. דיברתי עם הבעלים של הרכב שקיבל את המכה כדי להסדיר את התיקון בנינו עקב המכה המינורית.

 

הוא טען שבנוסף לפגיעה בטמבון גם הספויילר התנתק (אין לי מושג מה זה) כתוצאה מהפגיעה ונעלם, הוא אמר שהוא חיפש בכביש ולא מצא אותו, נשמע לי מאוד תמוה אבל שאלתי אותו מה העלות המשוערת של התיקון והוא אמר לי שהוא התייעץ עם מוסך פחחות ונאמר לו שתיקון של הטמבון והחלק המסתורי שנעלם יעלו 4,500 ש"ח!

 

הסברתי לו את המצב כפי שאני רואה אותו, ואחרי דין ודברים הגענו להסכמה שאחותי תפצה אותו בסכום של 1,200 ש"ח למרות שהתיקון של הטמבון אמור לעלות במקסימום 700 ש"ח. מדובר על רכב ישן עם פגיעות בכל הטמבון בלי קשר למכה המדוברת.

 

אחותי טוענת שהוא בלם בפתאומיות ולכן היא נכנסה בו, אולם אני מודע לזה שכל פגיעה של רכב מאחור אוטו' מטילה עליו את האשמה. אני פונה אליכם בשאלה מה מומלץ לעשות? לתת לו את הכסף או להפעיל את הביטוח? עד כמה הפוליסה תתייקר בשנים הבאות?

 

רב תודות!

IMG-20181024-WA0002.jpg

212.jpg

IMG-20181024-WA0003.jpg

פורסם

בשביל סכום כזה ממש לא כדאי להפעיל את הביטוח.

אם זה מה שהוסכם ביניכם שלם לו ותחתים אותו שאין לו דרישות נוספות אליך לאחר התשלום, ושיילך לחפש את הספויילר שלו אצל חבריו.

פורסם

חד משמעית לסגור את זה בינכם ולהחתים על מסמך שאין טענות כלפיה יותר.

ההשתתפות העצמית לבדה ברוב המקרים היא כ1000 לפחות וזה עוד בלי להתייחס לאובדן היעדר התביעות ולכן תשלום פרמיה יקרה יותר למשך 3 שנים.

תשים בצד שיקולים של "התיקון עולה x והוא מבקש x+300" כי שום דבר טוב לא יצא מזה

פורסם

הבנתי, אני אשלם לו את הכסף ונסגור את זה בלי לערב את חברות הביטוח.

אתם יכולים לייעץ לי מה לכתוב על המסמך כדי שלא יבוא אלינו בתביעה עתידית?

 

תודה לכם!

פורסם

היי גם לי היה מקרה כמו שלך . לקחתי אחריות מההתחלה ואמרתי לבעל הרכב שיבחר, ביטוח אני אתן .למרות שלא משתלם כי הנזק של 700 שח או תיקון על חשבוני / תשלום מזומן עבור הנזק . בקיצור נפלתי בבנאדם סבבה לגמרי ביקש ממני 800 אפילו לא התווכחתי באמת הגיע לו ... קיבל תשלום .

לקחתי דף החתמתי אותו .

 

" אני מס תז של הנפגע ושם מלא ומס רכב מאשר כי קיבלתי תשלום על xxx שח מהנהג הפוגע תז שלך שם מלא ומס רכב . אני מאשר שאין לי תביעות / דרישות

נוספות כלפי הנהג שפגע בי .

חתימה שלך ושלו . בסיום תצלם בפלא שיהיה לך ולו . וגם תצלם על דף שיהיה לך ולו . לגבי ההודעה זה מה שאני רשמתי ...אם יש למישהו הצעה נוספת איך לרשום אני גם אשמח לשמוע

×
×
  • תוכן חדש...