Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצורפת היסטוריית טיפולים של C4 פיקאסו 2015 ליסינג יד 1.

על פניו ברור שהרכב עבר תאונה.

האם יש דרך לדעת מה החומרה שלה? כמובן שאיש המכירות אומר שהמשמעות נמוכה וכך גם כתוב בבדיקה שלהם...

האם במידה ואין נזק משמעותי וכל השאר תקין אפשר לשקול?

סה"כ ק"מ נמוך, מקבל שנתיים אחריות על מכלולים עיקריים וכו'

טיפולים 1.jpg

טיפולים 2.jpg

טיפולים 3.jpg

טיפולים 4.jpg

טיפולים 6.jpg

טיפולים 5.jpg

פורסם

גם תאונת "קצה שלדה" יכולה לצאת במשמעות נמוכה. הדרך היחידה לדעת בוודאות היא לקחת את הרכב לבדיקה עצמאית, אך תמיד צריך לזכור כי לא תמיד יש עקביות ברישום נזקי תאונה בין המכונים, ויכול להיות שגם אם כעת לא יצוין נזק לשלדה בבדיקה עתידית יציינו הערה שתרתיע קונה פוטנציאלי. לאור העובדה כי הנכה הגיעה עד מעבה המזגן אינני אופטימי.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם (נערך)

הרכב נמכר דרך לובינסקי טרייד/פריים ליס (חברת הליסינג שלו) ? אם כן,הייתי לוקח את הרכב לבדיקה במכון מטעמי ומשם מתקדם בעסקה לפי הממצאים - כן/לא.

אם מכון הבדיקה יכתוב שהתיקונים היו במשמעות נמוכה-יכול להיות לא נעים לא נורא- תלוי מה הוחלף.

אם משמעות גבוהה- ברח כמו מאש.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה, colauti 9.

די איששת את מה שחשבתי. במקרה של תאונה קלה בתוספת לירידת הערך של הליסינג, כמה לדעתך ניתן לקנות מתחת למחירון?

פורסם

בבדיקה שלהם כתוב תיקוני מרכב, משמעויות נמוכה =סימני פגיעה לפנים, תיקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך, נזק לפגושים, הוחלפו חלקי מרכב, מכסה מנוע הוחלף.

מן הסתם לוקח בעירבון מוגבל.

השאלה היא במידה ולובינסקי מתחייבים על שילדה מנוע וגיר אם לקחת בכלל לבדיקה שלי?

האם תאונה כזו עלולה לגרום גם לנזק בלתי נראה למכלולים נוספים עקב הזעזוע?

פורסם (נערך)

המחירון לא ממש חשוב לך . תתחיל בכמה נמכרת כזו בשוק הפרטי ומשם תוריד על התאונה, ליסינג וכו .

אם מוסך מומחה+סריקה+נסיעה מאשרים שהמנוע/מחשב/גיר תקינים קח לבדיקה אצל פחח טוב או אפילו שמאי פרטי טוב. הוא ידע להגיד לך מה עומק התאונה...

בא נאמר ככה , על יד ליסינג :חברת ביטוח מורידה 22٪ מהמחירון. שאל את סוכן הביטוח שלך. האם זה משתקף במחיר שהוצע לך ?!

ואז תשקלל כמה שווה לך תוספת אחריות מוגבלת, עץ ריח חדש וכו

ככלל, פרייםליס כנראה לא תנסה למכור רכב עם תאונת שלדה ולכן הייתי ממשיך הבדיקה כפי שהמליצו לך למעלה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מה הכוונה במוסך מורשה+סריקה?

אני מתכוון לקחת את האוטו לבדיקה ב-מ.מ.מ או בטירת הכרמל. האם לא מספיק בשביל לדעת את חומרת התאונה? האם לקחת גם למוסך מורשה?

האם אתה ממליץ בנוסף לבדיקה לקחת לפחח או שמאי?

פורסם
מה הכוונה במוסך מורשה+סריקה?

אני מתכוון לקחת את האוטו לבדיקה ב-מ.מ.מ או בטירת הכרמל. האם לא מספיק בשביל לדעת את חומרת התאונה? האם לקחת גם למוסך מורשה?

האם אתה ממליץ בנוסף לבדיקה לקחת לפחח או שמאי?

לפי הנכתב,מזהה בין השורות שאתה חיפאי/קרייתי.

קח את הרכב למ.מ.מ- הם מכון הבדיקה אולי היחיד באיזור משרד הרישוי שמסתכל היטב בלבן של העיניים לכל הסוחרים- גם השרלטנים והרמאים ביותר הקיימים (ולא אמרתי חלילה שלובינסקי כאלו,אלא שבסביבה לא חסר נוכלים כאלו,שרק מחפשים לדוג את הפראייר הבא במיוחד במגרשים הפרטיים)

פורסם (נערך)

אז קח ל מ.מ.מ לבדיקת שלדה ופח . ₪350 . תכלס זה הדבר החשוב שבו הם יכולים לסייע לך. להבדיל מפחח , הם לא ידעו לכמת את הנזק בכסף.

הבעיה ב מ.מ.מ. בבדיקה כללית (שעלותה ₪500) זה שהם עצמם עושים סיבוב עם הרכב אבל אין בדיקת/אחריות ל מערכות אלקטרוניות (זה כתוב להם בשלט גדול מעל הקבלה).

זו בעיה . הם לא מתחברים למחשב הרכב . גם אין להם תוכנה מתאימה . לשם כך אתה צריך את מוסך היבואן כי כל כך הרבה דברים נשמרים היום במחשב (סתם לדוגמא האם כריות אויר נפתחו) .

מוסך היבואן יקח כ ₪200 לבדיקת מחשב. אולי קצת יותר אם צריך לעשות סיבוב באוטו ולהקשיב ללב שלו.

לא כל אזהרה במחשב באמת שוברת עסקה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

בלי קשר ללובינסקי,לא הייתי מוותר על בדיקה מלאה לאחר שחבר טוב כמעט נעקץ ומכון הבדיקה גילה פרט "קטן" אחר חשוב- מס' המנוע אינו תואם לרשום ברישיון והסוחר החביב אמר "הוחלף מנוע לפני חודשיים".

כאן כבר הזהרתי את החבר בצד- "כאשר מתחילים עם שקר קטן,השקר הגדול יגיע, רד מזה"- אז הפסיד 500 ש"ח אבל חסך כאב ראש מרכב שעוד 3 חודשים לא יוכל לעבור טסט (כמובן שלמנוע ש"הוחלף" אין ניירת חוקית).

את הספציפי הזה- אם יוצא נקי בבדיקה והיות ורק עבור הליסינג מפחיתים 22% לפי המחירון אז איזור ה 30-35% פחות ממחירון משוקלל מקורי ואם מבקשים יותר מזה,שישמרו את הרכב לפראייר התורן שיבוא אחריך.(נניח מחיר מחירון 70K אז משהו באיזור ה 52-54).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

שאלה- מאיפה ההורדה של 22%?

ביד 2 ההפחתה על ליסינג היא 13% ואז נוספים 3% על האחריות. בלוי יצחק אני לא ממש יודע באיזה ניסוח של הפחתה לבחור (הכי קרוב שראיתי זה ליסינג תפעולי בשימוש אדם פרטי שזה גם 13% ויש תוספת של 5% על לובינסקי טרייד מושלם. ככה שההפחתה היא סביב ה- 10% בשניהם ועוד קצת על התאונה (בהנחה שלא רצינית) אז נניח 12%.

זה הבדל עצום מ- 22%. איך אני מציג את זה לאיש המכירות? מה ההגדרה הנכונה להפחתה?

ואם סגרתי על מחיר טלפונית ושמתי 2000 ש"ח מקדמה אז זה אבוד? ( עדיין לא חתמתי על כלום...)

פורסם

צלצל לסוכן הביטוח שלך . הוא יסביר לך.

שום דבר לא אבוד. גם אני שמתי פעם מקדמנ ₪2000 על רכב בלובינסקי טרייד גלילות. בסוף החלטתי לא לקנות . החזירו את הכסף.

פורסם (נערך)

בקצרה : ליסינג מרובה נהגים : 22٪. זה רוב חוזי הליסינג בארץ ,כנראה 80٪+ .

ליסינג נהג יחיד :13٪ (הביטוח דורש מכתב רשמי על מצב שכזה).

דבר עם סוכן הביטוח שלך, תסביר לו מה אתה רוכש ,הוא יסביר לך את הטבלאות הפחתה שלו במקרה גניבה.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...