Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

רציתי להחליף את הרפידות בברקס האחורי, אך הבוכנה לא נכנסת חזרה בלחץ, קראתי שצריך לסובב אותה , האם באמת כך הדבר ואני צריך כלי יעודי למשימה ?

אם כן איפה אפשר לרכוש אותו ?

תודה.

פורסם (נערך)

ציין בבקשה באיזה רכב מדובר.

קליפר אחורי מתחלק ל-2 סוגים, בהתאם למנגנון בלם היד.

אם הוא מובנה בתוך הקליפר - אז הבוכנה נכנסת בסיבוב תוך כדי לחיצה פנימה. יש כלי ייעודי לזה. בנוסף הבוכנה מלאה.

https://www.ebay.com/itm/Disc-Brake-Caliper-Piston-Pad-Compressor-Car-Auto-Wind-Back-Hand-Tool-Set-12-PCS/192530476572?hash=item2cd3b5ee1c:g:1oEAAOSwDPNa7Gsc:rk:24:pf:0

אם בלם היד הוא סנדלי בלימה בחלק הפנימי של הצלחת שמתפקדת כתוף - אז הקליפר נכנס בלחיצה רגילה כמו קליפר קדמי. הבוכנה במקרה הזה חלולה.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם
אוקטביה 2011, זאת בוכנה מלאה.

לכלי הזה יש שם ?

האוקטביות שנמכרו בארץ הגיעו עם שני סוגים קליפרים שונים במידה מסויימת. בכול מקרה בשני הסוגים עלייך לכווץ את הבוכנה בעזרת כלי פשוט כמו בתמונה המצורפת.

vw_matra_t10145.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם
האוקטביות שנמכרו בארץ הגיעו עם שני סוגים קליפרים שונים במידה מסויימת. בכול מקרה בשני הסוגים עלייך לכווץ את הבוכנה בעזרת כלי פשוט כמו בתמונה המצורפת.

אתה מיתכוון לאוקטביות בשנתונים האלה? כי באוקטביה שלי שהיא חדשה יותר ההכנסה היא בסיבוב הבוכנה ולא בלחיצה.

פורסם

לאוקטביה שניהם טובים.

הסט הראשון ישמש אותך למגוון רחב יותר של רכבים כי הוא מכסה רכבים שבהם כיוון הסיבוב של הבוכנה שונה בשני הצדדים.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...