Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לקחתי עיתון פוקוס ונגלה לעיני מחזה מוזר פיאט אונו שנת 93 אם מנוע 1.6 כולה משופרת ב60000 ש"ח!!!!!!!

הבן אדם כותב שהוא הכניס בה שיפורים ב50000 ש"ח!!!!

עכשיו השאלה היא משהו מכיר פה את הרכב? הייתי רוצה לדעת פירוט של השיפורים ומאיפה הוא הביא מנוע 1.6 לפיאט?

פורסם

עכשיו השאלה היא משהו מכיר פה את הרכב?

עכשיו התשובה - אם הוא פרסם מודעת מכירה, סביר שיש שם גם מס' טלפון (תמיד חשוב לקרוא את האותיות הקטנות).

תתקשר אליו ותשאל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

משעשע מאוד... איך הוא חישב את המחיר המבוקש? מחירון בטח 10000, תוספות עוד 50000 - וואלה! (בצוחפתית :wink: )

תנו לו חודשיים, הוא ירד מעץ הסקויה שעליו טיפס... לא שמישהו איתן בדעתו בכלל ירצה לקנות אוטו כזה, אבל שיהיה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה ממש לא נחשב מיוחד במינו!!!:?

אני לא מדבר על המראה החיצוני כנראה אם יש ב שיפורים ב 50 אלף אז גם יש שיפורים מכאנים רציניים ולא סתם אגזוז זרימה חופשית ופילטר פתוח אלה משהו יותר רציני

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

מעניין אותי מה הבן אדם חשב לעצמו.

הוא באמת ובתמים קם כל יום בבוקר, התקרב למכונית ואמר לעצמו "איזה יום יפה היום"?.

וכך גם לגבי מאות מכוניות מוזרות ומשונות ברחבי הארץ. ואני לא מדבר על כל הערסים ששמו מדבקות על

השמשות וכו'. למשל ראיתי סובארו DL 1989, הבן אדם הגביהה את האוטו (כפי שעושים לרכבי 4X4),

הייתי בהלם, מה לעזאזל, אבל לעזאזל, הוא חשב לעצמו?

בכל מקרה, הייתי מייעץ לבעל האונו הנכבד לנסות את מזלו בג'סר א-זרקא.

אדם.

פורסם

דייייייי

כמה שטויות אתם מדברים

אני מכיר את בעל האוטו והוא כבר מחר אותה ב61 K והיא שווה את זה וזה לא משעמום הוא בעל סדנה של שיפורים וזה לא הרכב היחיד שהוא בנה

הייתה לו גם את השברולט קוואליר הצהובה / שחורה / ירוקה וקמארו z28 ועוד מלא רכבים מיוחדים אז די כבר להגיד סתם שאין לו סיכוי למכור וכל אלה

אתם לא יודעים מה יש באוטו אז אל תדברו סתם !!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

אז בוא ספר לנו מה יש על האונו שמאפשר לה להימכר ב-61K? אם הוא כבר מכר, זה הרי לא משנה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...