Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על רכב חברה חדש שבו יש סדק גדול (כ-20 ס"מ) כתוצאה מפגיעה של אבן בשמשה.

חברת הליסינג עובדת עם אוטו גלס והציעה לשלוח מתקין שיחליף את השמשה בבית הלקוח.

החשש העיקרי נובע מכך שעל השמשה קיימת מצלמה וחיישנים נוספים כחלק ממערכות הבטיחות המקוריות ברכב ותקינותם לאחר החלפת השמשה (לא מותקן מובילאיי ברכב).

אשמח לדעת חבריי הפורום בנושא והאם יש המלצות/נסיון עבר במצב שכזה.

בתודה מראש לכל העונים

פורסם (נערך)

אם האופטיקה לא תהיה טובה החיישנים לא יעבדו. אבל מה זה משנה לך... ממילא זה רכב חברה .

דרך אגב ,אם זה היה רכב פרטי עד גיל שנה כנראה הביטוח היה צריך להביא חלפים מקוריים בלבד , כולל שמשה קדמית מקורית .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אם האופטיקה לא תהיה טובה החיישנים לא יעבדו. אבל מה זה משנה לך... ממילא זה רכב חברה .

דרך אגב ,אם זה היה רכב פרטי עד גיל שנה כנראה הביטוח היה צריך להביא חלפים מקוריים בלבד , כולל שמשה קדמית מקורית .

כמעט נכון, זה נכון לגבי תביעת ביטוח, בה יפעילו את הפוליסה וישלמו ה.ע מלאה וכל הכרוך בכך.

אם מדובר, בשימוש בכיסוי עודף הקרוי כיסוי שמשות, השימשה שתותקן לוודאי תהיה חליפית, אלא אם לא תהיה במלאי (נדיר מאוד שקורה)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם (נערך)

אז כנראה היה לי מזל והביאו לי שמשה מקורית .

בכל מקרה כבר כתבו פה בפורום שאחרי החלפת שמשה חיישני גשם הפסיקו לעבוד. לא אסון במדינת בצורת.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הדגש שלי הוא על המצלמה שמותקנת על השמשה.

התיקון האקטיבי של הנתיב מבוצע על סמך הנתונים של המצלמה.

לא מתקבל על הדעת שהמצלמה לא תעבוד תקין והרכב יסטה לנתיב הנגדי לדוגמא...

האם אוטוגלס מתחייבים על תקינות המצלמה ומערכות הבטיחות (חיישן גשם לא תקין פחות מדאיג אותי) ?

האם למשהו החליפו שמשה עם מצלמה מובנת והכל עובד תקין או שההחלפה צריכה להיות מבוצעת במוסך המרכזי ?

פורסם (נערך)

אני מאד מקווה שאתה נוסע עם ידיים על ההגה ועיניים על הכביש.

בכל מקרה תמיד אפשר לחזור לאוטוגלס עד שיסדרו את זה כמו שצריך.

לא צריך מוסך מרכזי בשביל זה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

המתקינים של אוטוגלס או שאר חברות הזגגות מחליפים הרבה יותר שמשות בסדרי גודל שאין לתאר לעומת מוסכים, שלפעמים בכלל לוקחים את הרכב לזגג שיחליף (עבודת חוץ).

אז לגבי מקצועיות המתקין - כנראה שאוטוגלס יותר מנוסים.

אם משהו לא עובד לאחר ההתקנה- תחזור אליהם.

פורסם

307 2004 2.0 XT -

עם שמשה חליפית לא עבדו חיישני גשם ואור

לאחר החלפה למקורית - הכל חזר לעבוד.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...