Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סיאט ארונה חדשה דגם סטייל.

הרכב מגיע עם פנסי לד מאחור ותאורה רגילה מקדימה. במעמד הרכישה היה ניתן לשדרג לפנסי Full Led מקדימה בתוספת 4000 ש"ח, אבל רק בגדם FR, שהיה בתוספת של 12K נוספים. בקיצור ויתרנו על שניהם.

עשיתי חיפוש קצר ברשת ומצאתי זוג פנסי FULL LED קדמיים מסוג OEM (נראה באמת מקורי לפי הצילומים) בעלות של כ- 2600 ש"ח לסט.

1. האם החלפת הפנסים ל- FULL LED מהפנסים שיש לי זה PLUG&PLAY או שנדרש משהו נוסף?

2. האם המחיר סביר?

3. מה המשמעות לשלוח אותם לארץ מבחינת מיסים?

תודה

פורסם

לי יש Audi A3 ברמת גימור הכי נמוכה שהגיעה עם נורות הלוגן. יש אופציות של Bi-Xenon ו-Full LED. זוג פנסי קסנון מקוריים כולל ballasts & נורות עולה במקרה הטוב 4,000 שקל. Full LED אני אפילו לא נכנס כי זה סיפור מאוד מאוד מאוד יקר.

נשמע לי קצת הגיוני שמצאת זוג מקורי שעולה רק 2,600 ש"ח. תבדוק אם מה הוא מגיע ואם מתאים בכלל לרכב שלך לפי מספר שילדה (תשאל את המוכר). קח בחשבון שיש לך עלויות נוספות כולל מע"מ, מכס וכד'.

לגבי התקנה זה לא plug & play. סביר להניח שתצטרך מתאמים כאלו ואחרים מבחינת חשמל, כנ"ל קידוד רלוונטי.

ממליץ ליצור קשר עם הדר מ-HI-LED, הוא מומחה תאורה ומומחה VAG.

2016 BMW M235i.

פורסם

תודה.

בדקתי - זוג הפנסים שמצאתי מתאים לרכב לפי המק"ט, אבל לאחר שיחה עם הדר הבנתי שזה הרבה מעבר לפנסים.

מדובר בהחלפת הבקר, הסנסורים, חיווט ועוד משהו שקשור למחשב הרכב.

בקיצור - מדובר בהשקעה של כ- 12K ש"ח, הרבה מעבר למה שחשבתי.

להבא צריך לקנות מקורי של היצרן

פורסם

מסכים איתך. במיוחד בדבר חיוני כמו זה. בכל אופן, יש לך אופציה לשים נורות קסנון אצלו. עלות כ-1,500 ש"ח והתוצאה ממש יפה.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...