Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס A קלאס החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מרווח פנים הרבה יותר גדול בQ3, תנוחת ישיבה יותר גבוהה שזה לי משהו חשוב.

לגבי איכות החומרים נראה לי שדי זהה, גם אם המרצדס אולי קצת יותר עמוסת טכנולוגיה זה לא שווה את ההקרבה של שאר הדברים.

סוג של דירה במגדל מול וילה באיזור קצת פחות יוקרתי, תמיד אקח את הווילה.

בינתיים אני נוהג על מאזדה 2006 ונותר לי רק לפנטז אבל אין לי ספק שאם היה לי את התקציב הייתי בוחר בQ3 במיוחד בדגם החדש ובמיוחד כשמרצדס אמיתית מתחילה מבחינתי רק ב C class.

עריכה אחרונה על ידי me5000
  • תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המשפט האחרון שלך קצת תקוע בעבר. הA החדשה אולי מרצדס קטנה, אבל מרצדס לכל דבר ועניין.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
מרווח פנים הרבה יותר גדול בQ3, תנוחת ישיבה יותר גבוהה שזה לי משהו חשוב.

לגבי איכות החומרים נראה לי שדי זהה, גם אם המרצדס אולי קצת יותר עמוסת טכנולוגיה זה לא שווה את ההקרבה של שאר הדברים.

.

אז חוץ ממרווח פנימי מעט עדיף הq3 רכב הרבה יותר טוב עבורך ולא בצורה כללית.

מה שרשמת נכון לA קלאס בדור הקודם שהייתה בעיקר סמל מרצדס על איכות בינונית לכל היותר, בחדשה הקפיצה שנעשתה מורגשת והיא בהחלט זכאית לשם מרצדס.

פורסם

לא, בוא לא נלך הפוך. אמרת משהו, הוא לא נכון. זהו. זה לא אומר שההפך המוחלט נכון בהכרח. חשבת על האופציה שאולי כל אחת מהמכוניות האלה טובה יותר במשהו אחר? וכל אחד יחליט מה חשוב לו ועל פי זה יקנה את האוטו שמתאים לו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אחרי שאתה מבין שאחת לא טובה יותר אבסולוטית מהשנייה , לכל אחת מהמכוניות יש יתרונות וחסרונות.

הA קלאס עדיפה דינאמית עקב היותה לא קרוסואבר, חדשה יותר.

הQ3 הנוכחי אמנם מציע יותר אבזור לשקל בארץ, אבל מיושן והדגם החדש אמור להגיע בקרוב, אז הייתי מחכה ומשווה אותו לA קלאס.

פורסם

אני התכוונתי בהתחלה לQ3 החדשה, אבל הוא מתייחס לאבזור, ומאחר ואנחנו לא יודעים עם איזה אבזור החדשה תימכר כאן, אז חזרתי למה שנמכר כרגע.

• תוכן חדש...