Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי ממיר מתח 240V ל 12 וולט עד 24 לבחירתי בקפיצות של 3 בערך.

כלומר אני יכול לשחק עם זה, 12V 15V 18V 21V 24V

חיברתי אותו על 15 V למצבר אחד שמצאתי על מנת להטעין

(המצבר היה על 12 V)

1. זה אומר שהוא לא גמור נכון?

2. אין לו מנגנון הפסקה לממיר עצמו אם אני אשאיר את זה ככה חודש בטעינה יש חשש שיקרה משהו למצבר?

3. איך אני יודע מתי המצבר מלא? (שהמטענים המקצועים יש נקודה ירוקה שמודיעה על זה).

4. הממיר מתח לא הכי מדויק שיש ושמתי לב שלפעמים הוא מטעין אפילו ב17V למרות ששמתי על 15. זה בסדר?

5. המטען 3 אמפר לשעה זה אומר שאצטרך לחכות כ3שבועות לטעינה מלאה של המצבר בערך נכון?

תודה רבה וסליחה על החפירה

פורסם

איזה מצבר אתה מנסה להטעין?

אם מדובר על מצבר רגיל לרכב, נגיד 60 אמפר שעה, אל תטעין אותו יותר מיום.

היות ואתה טוען במתח לא נכון וללא הגבלת טעינה, יש סיכוי טוב שתהרוס את המצבר על ידי טעינת יתר.

פורסם
אהלן

יש לי ממיר מתח 240V ל 12 וולט עד 24 לבחירתי בקפיצות של 3 בערך.

כלומר אני יכול לשחק עם זה, 12V 15V 18V 21V 24V

חיברתי אותו על 15 V למצבר אחד שמצאתי על מנת להטעין

(המצבר היה על 12 V)

1. זה אומר שהוא לא גמור נכון?

2. אין לו מנגנון הפסקה לממיר עצמו אם אני אשאיר את זה ככה חודש בטעינה יש חשש שיקרה משהו למצבר?

3. איך אני יודע מתי המצבר מלא? (שהמטענים המקצועים יש נקודה ירוקה שמודיעה על זה).

4. הממיר מתח לא הכי מדויק שיש ושמתי לב שלפעמים הוא מטעין אפילו ב17V למרות ששמתי על 15. זה בסדר?

5. המטען 3 אמפר לשעה זה אומר שאצטרך לחכות כ3שבועות לטעינה מלאה של המצבר בערך נכון?

תודה רבה וסליחה על החפירה

קנה מטען מצברים יעודים. השיטה שלך תהרוס את המצבר מהר מאוד וגם מסוכנת.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...